Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pa ženske letnik 1968? :)

Kaj pa ženske letnik 1968? :)

Slučajno opazila podobnost med dvema videospotoma, ki sta narejena iz slik. Potem pa ugotovila, da sta obe stari znanki iz osemdesetih nižje rasti, punčkastega videza in letnik 1968. Kako se vam zdita? Predvsem moški populaciji tega foruma, ki prisega na mlajše od 30. 🙂

ČENA (ex Moulin Rouge)
[youtube]PNq2rTwpoV0[/youtube]

KYLIE MINOGUE
[youtube]VsKBuR11Cvw[/youtube]

Zanimivi pevki čena v duetu moulen rouge. Minogueva pa prav tako :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

potrošna roba
tako za radie, koncerte kot otepače ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zate bi še bile. Pri tvojh letih človek pač ne more bit preveč zbirčen.

Bikini, bom rekla nekaj o moških, ki so teh let kot Čena in Kylie – poznam kar nekaj tipov, letnik 1967 in 1968, ki so res “dobro ohranjeni” za svojo starost in precej bolj seksi od precej mlajših moških. Tako so tudi nekatere ženske (čeprav starejše), lahko bolj atraktivne od mlajših. Sem pa ugotovila, da kajenje precej vpliva na kožo. Precej kadilcev izgleda starejše od dejanske starosti.

Zate bi še bile. Pri tvojh letih človek pač ne more bit preveč zbirčen.[/quote]

ni za verjemat … starejši kot sem mlajše ste mi na razpolago ☺
vprašaj možeka ☺ .. vsakih 5 let lahko fu.kar.i še eno leto mlajše

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

vprašaj možeka ☺ .. vsakih 5 let lahko fu.kar.i še eno leto mlajše[/quote]

On ja, v to ne dvomim. Ti pa pač ne. Fantazija, fantazija.

Sam sem velik fan Kylie Minogue, tako tudi vem, da ima za sabo že kar nekaj lepotnih posegov. Leta se poznajo tudi na njej, niti približno ni več tok kjut, kot je bila ob koncu 80ih.

[youtube]KlJT_KDPpCg[/youtube]

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kakor se čudno slisi dejansko drzi : ))

to je tako brezvezno samotolaženje veš antilopa…. ja nekatere/ri 50,60,70 letniki/ce so BOLJŠI kot marsikateri/re 25 letniki/ce ampak v POVPREČJU pa to nikakor ne drži….

Kaj me briga če je 1 gilfica al pa ene 55 letnica BOLJŠA od 90% 25 letnic če pa je VEČINA 25 letnic boljših od VEČINE 55 letnic in to je dejstvo….

povprečna 25 letnica je VEDNO BILA in BO boljša od povprečne 55 ali celo 70 letnice… izjeme potrjujejo pravilo… zapomni si to…

s takimi forami kot ti napišeš (kar je sicer res ampak je izjema) se običajno ženska tolaži da bo pa morda tudi ona pri 55 še fukiš… verjetnosti so majhne 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kakor se čudno slisi dejansko drzi : ))[/quote]

A ne? Mi se staramo, 20-letnice pa ostajajo vedno istih let… :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

si ti drgač vsako leto mlajši in bolj hot? al boš do 55 že pod rušo?

si ti drgač vsako leto mlajši in bolj hot? al boš do 55 že pod rušo?[/quote]

Dejansko sem jaz danes bolj ”hot” kot sem bil v Srednji šoli 😉 tolko o tem….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa saj te “lepotne” operacije so cista tragedija casa, v katerem zivimo. Tako zelo se poudarja videz brez vsake gubice, da nekateri mislijo, da je treba kar naprej cas vrtet nazaj. Saj ne recem, ce bi se cenila vsaj mladost, ce se ze starost ne. Ampak ce dobro pomislim, ves ta pomp okoli videza ustvarjajo mediji in z njimi tisti, ki prodajajo meglo in ljudi prepricujejo, kaj vse morajo imeti in kaksni vse morajo biti, da bodo srecni. V glavnem jim ljudje v svojih globinah ne verjamejo in tudi v koncni fazi, po prehojeni trnovi poti, ne nasedajo vec. Evo, se moski tipa Matkic, ki isce 20 letnico in nekaj cez, bi rabil en konkreten pospesek, da bi se zmuval v tisti e- ali real-svet, kjer obstaja vsaj majhna verjetnost, da se tam gibljejo. Ni namen zivljenja, da bomo skoz tako ali drugace kjut, ampak da bi se vsakega obdobja posebej veselili.

Pa saj te “lepotne” operacije so cista tragedija casa, v katerem zivimo. Tako zelo se poudarja videz brez vsake gubice, da nekateri mislijo, da je treba kar naprej cas vrtet nazaj. Saj ne recem, ce bi se cenila vsaj mladost, ce se ze starost ne. Ampak ce dobro pomislim, ves ta pomp okoli videza ustvarjajo mediji in z njimi tisti, ki prodajajo meglo in ljudi prepricujejo, kaj vse morajo imeti in kaksni vse morajo biti, da bodo srecni. V glavnem jim ljudje v svojih globinah ne verjamejo in tudi v koncni fazi, po prehojeni trnovi poti, ne nasedajo vec. Evo, se moski tipa Matkic, ki isce 20 letnico in nekaj cez, bi rabil en konkreten pospesek, da bi se zmuval v tisti e- ali real-svet, kjer obstaja vsaj majhna verjetnost, da se tam gibljejo. Ni namen zivljenja, da bomo skoz tako ali drugace kjut, ampak da bi se vsakega obdobja posebej veselili.[/quote]

Kaj se maš za veselit ko te vse boli in žreš tablete ter rabiš skoz pomoč?

Jaz se tistwega časa sploh ne veselim in upam da bom umrl tam nekje med 58-65 oziroma takoj ko več nebom zmogel vsega postorit SAM!

Nič mi ni hujšega ko bi moj deda rad mel vinograd pa vikend DELAM PA JAZ! in to ko si on zmisli… Zdravo, pridi čez pol ure na vikend pokosit…

ker lastnega lajfa deda itak misli da nimam in da v nizkem štartu čakam da bom skočo njemu pomagat….

to me najbolj razpizdi pri starih…

45 letnice? Ni to menopavza? Zaj…. stvar. Run away…

Pa si mu povedal, da te to jezi? Pri njem lahko zdaj vadis, da ne bos potem copata svoji zenski. Ce jeze ne izrazas (s tem, da poves, ne da razgrajas), se bo lahko sama, preko kaksnega cira na zelodcu.
Poznam ljudi, ki tudi po 65. letu ne goltajo tablet, boli jih pa ze kaj.

Ma kaj ti poznaš dej. A zdaj nas boš pa prepričevala, da se čez dan družiš s 65. letniki ? lol. Tale komentari si napisala samo zato, da boš napisala proti-argument Matkiću. Dolgčas dela svoje bi lahko temu rekli…

Aja že vem. Zdaj bo pa tista fora, ko bo napisala, da dela v kliničnem centru, ali pa, kot negovalka v domu starejših občanov lol

Staremu razložit karkoli novega je isto kot da bi to razlagal kamnu al pa rožici na travniku…

poznaš ljudi ampak kolko…. a ti misliš da je več ljudi ki po 65 jedo al ne jedo tablete…

VEČINA šteje… verjetnost da boš po 65 potreboval raznorazne tablete in redne obiske dohtarjem je z vsakim jutrom višja….

kako se lahko tega veseliš?

Ne morem vadit pri njemu tega ker potem moram poslušat matero kaki sem da starim nočem pomagat itd itd….

ni to nobenega copatarstva… stari ljudje so nadloge sveta…. ko so umirali ljudje pri 50tih je blo super 😉

Itak bi mogli starim prepovedat zdravila pa da vidimo kak dolgo bodo živeli samo jemlejo še in nič več ne dajo… oklepanje lajfa za pasji kurac….

brezveze to sploh razlagat… ker vsi mislijo da to ni prav tak govorit ampak je resnica!

Jep, zarota, stari, zarota.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

si ti drgač vsako leto mlajši in bolj hot? al boš do 55 že pod rušo?[/quote]

Dejansko sem jaz danes bolj ”hot” kot sem bil v Srednji šoli 😉 tolko o tem….[/quote]

Pri moških je problem, da se precenimo, misleč, da smo vsem všeč in smo strašni lepotci :D, ženske pa se pogosto podcenjujejo, tudi zelo lepe, in vidijo povsod napake na sebi. 🙂

Z leti se ne polepšamo, Matkič! Ne bolj star, bolj lep, ampak bolj star, bolj nor – ta je pogostejša opcija. Sicer ne vem, kako je to pri Ptujčanih… haha 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Dejansko sem jaz danes bolj ”hot” kot sem bil v Srednji šoli 😉 tolko o tem….[/quote]

Pri moških je problem, da se precenimo, misleč, da smo vsem všeč in smo strašni lepotci :D, ženske pa se pogosto podcenjujejo, tudi zelo lepe, in vidijo povsod napake na sebi. 🙂

Z leti se ne polepšamo, Matkič! Ne bolj star, bolj lep, ampak bolj star, bolj nor – ta je pogostejša opcija. Sicer ne vem, kako je to pri Ptujčanih… haha :D[/quote]

Matjazko spet nabijaš na pamet… čeprav v overall tole drži kar si povedal pa pri meni pač ne 😉

jaz garant vem da sem danes bolj hot kot sem bil v srednji…. v srednji sem mel problem z debelostjo danes imam dobrih 6kg nad teoretično idealno postavo z več mišicami kot kdajkoli prej…. zdaj pa zračunaj 😉

da niti ne omenim kolko več žensk se za mene zanima danes kot kdajkoli prej…

sicer pa tebi se ne rabim zagovarjat ali polagat računov… verjamem da pri tebi drži teorija bolj star bolj nor… samo ti si že NAJBOLJ nor tak da ni več kam za it si obtičal 😀

Z leti se ne polepšamo, Matkič! Ne bolj star, bolj lep, ampak bolj star, bolj nor – ta je pogostejša opcija. Sicer ne vem, kako je to pri Ptujčanih… haha :D[/quote]

Matjazko spet nabijaš na pamet… čeprav v overall tole drži kar si povedal pa pri meni pač ne 😉

jaz garant vem da sem danes bolj hot kot sem bil v srednji…. v srednji sem mel problem z debelostjo danes imam dobrih 6kg nad teoretično idealno postavo z več mišicami kot kdajkoli prej…. zdaj pa zračunaj 😉

da niti ne omenim kolko več žensk se za mene zanima danes kot kdajkoli prej…

sicer pa tebi se ne rabim zagovarjat ali polagat računov… verjamem da pri tebi drži teorija bolj star bolj nor… samo ti si že NAJBOLJ nor tak da ni več kam za it si obtičal :D[/quote]
A nimaš ti obiska? Aja, ne, sosed bi rad, da mu za 2 pira računalnik popraviš…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sadni, poznam jih. Res jih ni veliko, res je pa tudi, da ze zelo dolgo skrbijo za svoje zdravje.
Pa smrti te ne sme bit strah, ker strah razzira… jetra :), ce ga preganjas z alkoholom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close