kaj pa tole? gospod Jankovič – PC
Kljub temu da sem vedel da se to dogaja mi bilo znano niti se nisem spuscal v to kako tocno zgleda ko novinarji v clanku priredijo, potvorijo, lazejo itd… Pa sem zvedel vceraj… Zato ne bom na prvo zogo komentiral…
Prej sem videl na tv med sejo ko so tiste povedi odspodaj… Ko se menjava… Dodatne “novicke” je pisalo da razmisljajo…
Bem jim novo24… To je jansin cajtng… Zdej ga pa res ne maram!
Blaablaa, 09.11.2021 ob 20:10
Kljub temu da sem vedel da se to dogaja mi bilo znano niti se nisem spuscal v to kako tocno zgleda ko novinarji v clanku priredijo, potvorijo, lazejo itd… Pa sem zvedel vceraj… Zato ne bom na prvo zogo komentiral…
Prej sem videl na tv med sejo ko so tiste povedi odspodaj… Ko se menjava… Dodatne “novicke” je pisalo da razmisljajo…
Bem jim novo24… To je jansin cajtng… Zdej ga pa res ne maram!
Kaj ima Jankovičeva izjava veze z Janševo TV? Ne razumem.
Manca497, 09.11.2021 ob 20:43
Kaj pa je res Jankoviču?! A so se politiki zdej na župane spravli?!!! Nikakor PC!!!
PC je neka realna prihodnost. Avstrija ga je že uvedla. Podobno ima tudi Italija. Za določene dejavnosti.
Postopoma se bo širil in večal in na koncu bo za vse dejavnosti, prireditve, trgovine, službo,…
Prej kot se sprijazniš bolje bo. Saj cepivo niti ni tako slabo. V mladosti si bila sigurno cepljena za vse živo (ošpice, otroška parazila, tetanus, tuberkuloza, morda črne koze).
Izberi mRNA cepivo (Pfizer, Moderna) je najboljše in najmanj stranskih učinkov.
Vsako zdravilo, antibiotik, ki jih nekateri jedo kot bombone ima hujše in večje stranske učinke.
nova realnost, 09.11.2021 ob 20:59
PC je neka realna prihodnost. Avstrija ga je že uvedla. Podobno ima tudi Italija. Za določene dejavnosti.
Postopoma se bo širil in večal in na koncu bo za vse dejavnosti, prireditve, trgovine, službo,…
Prej kot se sprijazniš bolje bo. Saj cepivo niti ni tako slabo. V mladosti si bila sigurno cepljena za vse živo (ošpice, otroška parazila, tetanus, tuberkuloza, morda črne koze).
Izberi mRNA cepivo (Pfizer, Moderna) je najboljše in najmanj stranskih učinkov.
Vsako zdravilo, antibiotik, ki jih nekateri jedo kot bombone ima hujše in večje stranske učinke.
ker korona je primerljiva z omenjenimi boleznimi?
Jaooooooo… če se ošpice usujejo, kovid pušne že v samem štartu!
Ko pravis avstrija… Samo so omenili da pricakujejo upad turistov, kart, število opravljenih storitev…
Stari… Mene tole ne preprica… Pa ni sanse da se grem cepit. Kaksne so to fore? Pa se podpisat moras da nosis odgovornost… Da ne omenjam stranskih… Da lahko vseeno staknes, prenasas…Ej this doesnt smell right. Nothing good from that.
Ce ti/vam to ni alarm in sumljivo pol pa ne vem… Vam nebi bilo tudi ce bi vam po resnici povedali kaj in zakaj je cepivo…
Glupi ste.
Moja teta je na kisiku. Cepljena.
Blaablaa, 09.11.2021 ob 21:09
Ko pravis avstrija… Samo so omenili da pricakujejo upad turistov, kart, število opravljenih storitev…
Stari… Mene tole ne preprica… Pa ni sanse da se grem cepit. Kaksne so to fore? Pa se podpisat moras da nosis odgovornost… Da ne omenjam stranskih… Da lahko vseeno staknes, prenasas…Ej this doesnt smell right. Nothing good from that.
Ce ti/vam to ni alarm in sumljivo pol pa ne vem… Vam nebi bilo tudi ce bi vam po resnici povedali kaj in zakaj je cepivo…
Glupi ste.
Moja teta je na kisiku. Cepljena.
Nič ti ni treba podpisovat. Anticepilska propaganda je uspela
Ne vem od kje vam te dezinformacije. Nič ni potrebno podpisat.
Poznam precej cepljenih ljudi in niti eden ni podpisal nič.
Pa tudi če dobiš korono in jo prenašaš, imaš precej lažji potek, kot bi ga imela necepljena.
Pa količina virusa je precej manjša pri cepljenem kot necepljenem.
Danska: ogromna precepljenost, tudi veliko okužb, a NIČ mrtvih. Vam po nič ne pove?
Pa DSO-ji. Lani središče okužb in ogromno mrtvih. Letos, tudi če se zgodi kakšen izbruh, praktično vsi prebolijo v lažji obliki in ne rabijo bolnišnične ali intenzivne oskrbe.
Na teh dveh primerih se lepo vidi, da cepivo deluje. Sicer ne prepreči okužbe, prepreči pa hujši potek in smrti zaradi korone.
Forum je zaprt za komentiranje.