Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj pa miganje

kaj pa miganje

živjo punce,
dej povejte mi no, a mate vi tut ful težave, da bi svojga možiclja spravile v kak šport.
Zunaj so namreč lepi dnevi, meni se kolesari, rola, hodi v hrib,, športa skratka tako ali drugače, od njega pa praktično nič. Nimava obveznosti, jaz velik športam s kolegicami, sam kdaj bi pa tut z njim.sej, če ga fehtam, pol še nekak gre, sam se men to zmeri bl neumn zdi.A ma še ktera podobne težave??

Mislim, da tukaj ne moreš nič. Dokler sam ne bo začutil potrebe po športu. Lahko mu samo daješ vzgled, še naprej športaš sama ali s kolegico. Ko bo videl tvoje navdušenje, se bo morda kaj premaknilo v njem. Še posebno, če boš morda šla kdaj na tenis s kakšnim privlačnim kolegom:) Drugače pa si takega moškega izbrala sama. Verjetno že na začetku vajine zveze ni bil kak zagret športnik. Tako da ga sprejmi takšnega, kakršen je (z upanjem na spremembo). Seveda ga vsake toliko časa spet povabi s sabo, mu povej, da je tvoj sonček in da si želiš svoj hobi deliti z njim. Če te bo zavrnil, mu lepo odvrni, naj se ima lepo in pojdi sama. Dejstvo torej je, da mora začeti sam razmišljati, da bi bilo fino, če bi se še on kaj premaknil. Pomembno je, da ga zaradi svoje razočaranosti ne izključiš popolnoma, ter ga vsake toliko povabiš s sabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close