Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pa jaz?

Kaj pa jaz?

Pred nedavnim sem prišla kot nova sodelavka v eno podjete. Na področju na katerem delam jaz imam svojega šefa, vsi skupaj pa imamo direktorja. S svojim šefom imam stike le telefonsko ali preko maila ter na rednem mesečnem sestanku. Zdaj pa je ta moj šef dobil prvega otroka.
Rada bi mu oz. jima z ženo nekaj lepega podarila, kot nekakšno drobno pozornost, ne bi rada ravno izstopala a ker sem zadnja prišla v kolektiv, mi je nekako nerodno ostale spraševati kaj mu bodo podarjale. Ker so res odlična ekipa in se tudi dugače povečini vsakodnevno idevajo, predvidevam, da u bodo podarili nekaj skupnega.
Kaj naj pa jaz naredim? Kaj lepega mi predlagate?

Hvala v naprej

Lucija

S kakšno lepo igračko ali čim podobnim po moje ne moreš dost zgrešit.

Iskrene čestitke po meilu so čisto na mestu, kaj več bi pa lahko izgledalo kot prilizovanje.

jaz ne bi solirala, ampak ostale vprašaj, kaj je navada v firmi.
Ponekod že iz tajništva avtomatično pošljejo čestitko in darilce. Ožji sodelavic pa dodatno zberejo nekaj denarja in eden, dva mu ga izročijo.

Vprašej.

SE strinjam z eowin, vprašati moraš ostale kakšno imajo navado, to se itak spodobi. Potem boš že videla.

Če se odočite, da vsak sam podari malenkost, potem res ne pretiravaj – kakšno grizalo za usta, nogavičke, slinček,kakšen kos kozmetike….res malenkost!

Nikoli ne zgrešiš z plenicami 🙂

To bodo rabili. darila naj bodo vedno tudi uporabna, pa naj bo karkoli že.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Sexa mu bo sedaj zagotovo primanjkovalo.

Sexa mu bo sedaj zagotovo primanjkovalo.

:):):):):):):):):)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close