Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj pa Femoden?

kaj pa Femoden?

Nekaj tem spodaj smo obdelale Logest. No, meni je moja ginekologinja predpisala Femoden, kot nadomestek Logesta. Samo za test. Trinovuma mi ni hotela dati, ker se mi je po njem po nekaj časa koža “na stara” leta izjemno poslabšala – mozolji!

Torej, kakšne imate izkušnje s Femodenom?

slišala sem da so podobne kot logest. Kako je bilo s Trinovum, zakaj si pa hotela trinovum, če so se ti že enkrat pojavili mozolji?

Femoden:koža ZELO V REDU,kilaža zelo NE V REDU.Moja izkušnja,sedaj tabletk ne jemljem več in koža je spet slabša…

S kožo nobenih problemov, kilaža je šla gor za par kil na začetku (mislim da ne od tablet, ker sem sicer preveč jedla oz. se premalo gibala). Med časom jemanja tabletk sem brez problema potem celo shijšala za 10 kg in to težo tudi eno leto držala.
Vse je bilo v glavnem v redu ves čas jemanja. Sedaj ko sem jih prenehala jemati, pa se mi menstruacija po 3 mesecih še ni uredila.

femoden so se mi ful zamerile, zredila sem se za 5kg, pa se prvih nekaj mesecev mi je bilo velikokrat slabo pa glava me je bolela
zdaj imam logest in sem brez pripomb

bguardian isto je blo pr men.non stop sm mela glavobole,skoz sm bla neki depresivna,v glavnem men niso ble v redu.zdej mam logest,pa bomo vidl kaj bo.sicer je pa res odvisno kako tablete vplivajo,od posameznika.

Jaz sem jemala Femoden 3 leta. Zredila se nisem nič, koža je bila super.
Sedaj jih ne jemljem več leto in pol-katastrofa!Mens. se mi še sedaj ni uredila. Prej nikoli v življenju nisem imela mozoljev, tudi v pubrteti ne, po
prenehanju jemanja tablet po treh mesecih-groza!!Sedaj je skožo že skoraj OK, samo je pa prekleto dolgo trajalo.

Bla, bla bla, da se po Femodenu redimo. Nekaterim pa res vsak izgovor prav pride, za odvečne kilogramčke.
Jaz nimam problemov z njimi. Se ne redim, in ni drugih stranskih učinkov.

Tablete niso izgovor za odvečne kilograme, res je da jih povzročijo-seveda ne pri vseh.Vendar če jih pač TEBI niso to še ne pomeni da jih nobeni ne in da si to zmišljujemo.Vedno sem bila zelo drobna (45 kg) in grozno naključje da sem se po jemanju zredila za 7 kg?!??Verjemi,pri meni so krive KT.Pravim pa PRI MENI, ne posplošujem kot ti.

meni je zelo žal ampak se strinjam z drugimi,da se od tabletk nikoli ne moreš zrediti,lahko imaš večji apetit,več ješ a da bi te tablete redile ni šans.Tudi sama jemljem hormonsko terapijo,ki je hujša od tvoje.Takoj v štartu sem začela paziti na prehrano.ker mi je zdravnica rekla,da se nekatere zredijo po 18 kg. v 6 mesecih.Imam 59 kg visoka pa 170cm.pozdrav

Ce zaradi KT dobis kar naenkrat nenavaden apetit in kljub temu, da se redno gibas, se zredis.. to pomeni, da so krive KT. Posredno, ampak vseeno…. razlog za povecan apetit so KT.

P.S. Najbolj neumna stvar je posplosevanje… metati vse v isti kos.. c c c…

jaz imam ful apetit tudi po aerobiki ali sexu pa se zato ne nažiram,

Jaz sem bila ravno s trinovimom fulk zadovoljna – kilaža ok, menstruacije ok, koža ok, ko pa sem jih nehala jemati, se je menstruacija TAKOJ uredila, hočem reči, da je bila VEDNO točna. Morda se ne gre toliko sekirat zaradi kakšnega mozoljčka …

Jaz jemljem diane pa so mi ful super.Nekateri pa ravno te tabletke krivijo za celulit,kilograme….jaz se po njih se boljse pocutim kot po Logestu ki sem ga jemala prej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close