Najdi forum

Kaj pa Čiovo?

Je kaj plaž za otroke primernih? Je kam za iti zvečer? Kakšen fajn apartma za tri?

piši mi na mail, ti pošljem slikice in razložim vse o tem otoku.

lp

Mi smo bili lani zelo razočarani, smo šli po enem dnevu drugam – tja kamor smo že prej veliko let hodili – v Povljano na otoku Pagu.
Čiovo- za nas ni, no ne vem, mogoče je komu všeč. Gužva na cesti, daleč do trgovin, do gostiln, morje smrdi – je Trogir blizu in še in še nas je motilo. Tam kjer smo imeli apartma, je bilo vse v bregu, otroci se niso mogli žogat npr. ali pa rolat, do morja živ breg, da prideš nazaj do apartmaja, si totalno crknjen, no pa tudi obala ni za male otroke-betonirana, takoj globoka. Mogoče na kakšnem drugem delu otoka ni tako, ampak tam kjer smo bili mi, smo bili zelo razočarani (Gornji Okrug).

ribca, ni po vsem Čiovom tako. Mi nismo bili v centru, tako, da tam, kjer je apartma, nam je bilo ful dobro, plaža pa je bila tudi za otroke (peščena), pa tudi voda ni bila umazana, pa še gazde (privat apartma) so bili kul

Letos gremo ponovno tja.

Mi gremo tudi tja, okrug gornji. Apartma je čist ob plaži,samo vrata odpreš in si že tam. Plaža je peščena in primerna za majhne otroke, blizu pa ni ceste.

tam so imeli letos že ptičjo gripo

joj,pa saj je bila v MB tudi,pa ljudje še vedno živijo tam

lahko tudi meni pošlješ slikice
mail je:
poskocna@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close