Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAJ PA BIO TERME MALA NEDELJA V LJUTOMERJU?

KAJ PA BIO TERME MALA NEDELJA V LJUTOMERJU?

Pa še za te me zanima vaše mnenje. Gremo samo za vikend, malo se pocrkljat….
Je kdo že bil tukaj? Baje so čisto nove.

V Ljutomerju jih boš iskala zaman. So pred njim na poti iz AC-ja, dobro označeno.

So pa simpatične.

Tam je res super. V tem času so zunaj odpri 3 manjši bazenčki za masažo ali namakanje ampak moreš iti ven z brisačo saj ni prehoda iz zunanjega na notranjega kar s plavanjem. Drugače pa noter so 3 bazeni + veliki jakuzzi na sredini enega. Super je.

Nehajte delat reklamo za moje terme … bo gužva :)))

Se vidmo konec tedna…, mater bo veselo!! :-))

Nič posebnega. Kot vse terme na vasi tečno do daske. Edino če greš s friš ljubimcem…pa ti dol visi, ali se zunaj term kaj dogaja :))))

Za vikend odmor pa mislim, da so čisto vredu. Bazeni me sicer niso prepričali, hotel pa zgleda zelo luštno.

seveda23,
tam se reče z obrsočom :-))

hej stara, a si domačinka?

hej stara, a si domačinka?[/quote]

Nisem … do term imam 75 km.

Ne piši no neumnosti……
Ti kar obiskuj ostale slovenske “masovka” terme s svojimi frišnimi ljubimci in se zaradi mene onegaviš lahko tudi po savnah, kot to počne večina frišnih “skakačev”, kjer tudi glivice lahko zelo hitro fašeš sploh v času počitnic, ko so ponavadi prenatrpani do zadnje kaplje vode,
Bioterme v Mali Nedelji pa prepusti raje nam uživačem – sploh sedaj, ko je odprt novi eko hotel, za moj okus najboljši v Sloveniji! Luštkan, majhen, odlično opremljen, odlična prehrana z eko materiali, brez nagraužnih itisonov in tistih groznih pisanih težkih pregrinjal čez celo posteljo, kjer dostikrat najdeš na njih marsikaj od flekov hrane, do človeških izločkov, ker jih ne menjajo po vsakem odhodu gosta -tako je v večini masovnih slovenskih toplic, razen nekaj svetlih izjem-videno in doživeto!

Že bila z možem v novem hotelu in gremo za počitnice družinsko za nekaj dni spet ;))) Komaj čakamo, da se nam ne bo treba gnesti med telesi 😉

No po treh letih obratovanja se izgubi ves čar novega. hotel je slabo vzdrževan, ponudba skromna, osebje prisiljeno prijazno in nekam odsotno. čistoča v sobah slaba. kopalni plašči strgani. hotelu se lahko brez problema vzame ena zvezdica. si ne zasluži 4 zvezdic.

edini plus je samo to da je hotel okusno opremljen in da je mir. pa da je seveda okolju prijazen.

Bila v termah v juniju 2014,glede na to,da imajo 4* bi bilo lahko boljše.
Koncept hotela je dobro zasnovan,ne laufa pa najbolje.Miru NI, sploh za vikend ne,imajo zunanji gostje žurke(valete,abrahami,samski plese),ne poznajo nočnega miru od 10h-6h.Sobe so sicer kar solidne,kopalnice bi bile lahko malo bolje očiščene(apnenec).Vse skupaj izgleda mičken”zapuščeno”(balkon),depresivno..Lokacija je res primerna za “počitek”,ker je tam samo hotel in nič drugega.
Hrana in ponudba povprečna..komot bi imeli samo 3*.
Nisem čist prepričana,če se želim vračat kot gost. Lp

Mi smo bili tam od petka do ponedeljka tretjič od odprtja hotela in tokrat res nikoli več. Zakaj?

hrana nam je zelo pomembna in tukaj je preslano, vegetano, še ostali umetni ojačevalci. Zajtrki so še kar, če odmislimo minimalistični kruh in od pekovskih izdelkov samo rogljičke in par žemelj.

Večerje pa ne poznajo hladnih predjedi, juhe preslane, priloge k mesu, ki je goščen z glutenom moko, pa vegetan pražen krompir in preslan riž, v soboto še tortelini in kuskus. Ocvrto meso z vegeto in še nečim, da je po ustih peklo. Skromno, neužitno. Hladnih predjedi razen solat ne poznajo, solato mi jemo z glavno jedjo. Hrana katastrofa, so pred 50. leti.

bazenska voda ima odlično temperaturo, človeka ne zebe. Plavalni bazen je žal preplitek, otroci in odrasli se žogajo v njem, skačejo v vodo, reševalec ne pride nikoli iz svoje kabine razen za zadovoljevanje svojih potreb. lastnik naj namesti v kabino lutko, bo bolje opravljala svoje delo kot človek. Ležalniki dotrajani zaradi pretežkih obiskovalcev ali zgolj po 15. letih preperijo. Ne vem, ampak tam so. Tudi mravelj je vsepovsod po hotelu dovolj, na srečo v sobah ne.

sobe so iz masivnega lesa, tudi poden, ki pa žal ni ustrezno negovan. Udobna postelja, velika soba. Velik plus soba in temperatura vode v bazenu, urejena okolica hotela, kjer imajo mivko za odbojko na mivki, igrala.

hrana pa mora biti boljša kot moja, to je pa samo za v smeti, kar oni skuhajo. Škoda, da lastniku ni nič mar za kuhinjo, zadovoljen želodec je najpomembnejši.

A nista bila ta dva morilca- Tomaž Arklinič in Aleksandra Škamlec včasih kuharja tam?

Očitno sta vsaj kuhati znala, če praviš, da je bilo nekdaj bolj užitno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close