Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj obleči po porodu?

kaj obleči po porodu?

punce, prosim za ideje!
sem 4 mesece po porodu, kil imam isto kot prej, a se nič ne veselim…. čudno sem se preoblikovala, tako da moram imeti hlače eno številko večje kot prej. to je 44.

ker se zadeva že nekaj časa ne spreminja, sem se namenila kupit si ene hlače, ker v enih in istih pa res ne mislim več biti. in sem padla na rit… grem v emporium v levis in mi prodajlka pove, da številka 44 sploh ne obstaja. nisem mogla verejeti, ker se nikoli nisem imela za debelo, zdaj pa se sprašujem, ali potrebujem trgovino za močnejše postave? kam naj si grem kupit hlače? mi lahko pomagate?

To kar si napisala, prvič slišim, da ne bi št. 44 spadala med redno prodajano robo. Če pa hočeš vedeti, je pa trgovina za močnejše nasproti razstavišča v Lj., tam med postajo in ONAON trgovino.

lp

Patience, patience……

Vse bo ob svojem času delno “skočilo nazaj”: dojenje, pa neprestano gibanje, miganje bo poskrbelo za to…..Moraš pa se zavedati, da so glavno delo pri nalaganju in preoblikovanju telesa imeli hormoni, ki so pred, med in po nosečnosti zelo aktivni…..Nosečnost je huda obremenitev za ženski organizem.
Občasno si privošči kakšno sprostitev (naj te partner zmasira, privoščita si osvežujočo kopel v dvoje, če imata možnost obiščita savno, bazen) in poizkusi iti čimbolj neobremenjeno skozi to “prehodno” obdobje. Garderoba bo nekaj mesecev še problematična, a boš videla, da to niti ni tak hud problem, le znajti se moraš in čimmanj s tem obremenjevati.

Čimveč zadovoljnih pogledov v ogledalu,

alina
(3 porodi v 4 letih, z nenehnim variranjem teže med in po nosečnostih – no v končni fazi pa je vse to zanemarljivo v primerjavi a s štirimi zdravimi “koracači”!)

Tudi jaz sem imela podoben problem, garderobo sem si kupovala v emporiumu na oddelku za močnejše, najmanšo številko. To je v empuriumu čisto v levem zadnjem kotu. Imajo res super stvari.

Ja, tam imajo res ful dobris stvari v vecjih stevilkah. Vse je tako moderno in nic vrecasto. Imajo tudi precej jeansa in takih modernih hlac. To sta Evans in Persona znamki.
So pa cunje tud dost kvalitetna, tam kupuje ena moja kolegica ze par let, ker je mocnejse postave, je pa rada moderno oblecena!

hvala!
torej spet v emporium!

Čudno se mi zdi, da Levi’s nima prave cifre zate. Mogoče pa se s prodajalko nista razumeli … namreč Levi’s ima USA številka tako, da jaz npr. kupim hlače št. 27, kar je naša 36. Mogoče je tu problem?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close