Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kaj oblečete pod bele lanene hlače?

kaj oblečete pod bele lanene hlače?

črne tangice? bele tangice? kaj?

Ja najbolj bo če boš brez. Drugače pa bele hlačke.

Če imaš celulitično rit, se belim lanenim hlačam raje odpovej.
jaz jih ne nosim, ne sicer zaradi celulita, ampak ker imam eno hudo veliko materino znamenje na nogi in se vidi čez vse svetlejše hlače, če pa bi jih, bi oblekla tangice v kožni barvi.

Brezšivne gatke v kožni barvi.

Jaz oblečem tangice bele, ampak lanane hlače so itak bolj ohlapne, tko, da celulit se čez njih ne vidi…..
jaz še na nobeni ženski z belimi LANENIMI hlačami nisem vidla celutita….

bele tangice

rio slip kožne barve, bele niti pod razno

Jaz ponavadi oblečem tangice v marelični barvi. Včasih pa tudi tigraste tangice, ko grem kakšnega moškega lovit, se jim ne morejo upreti. Obožujem tigraste tangice.

saj nisem napisala, da imam celulit, ne sodit ljudi po njihovem nicku 🙂
sicer pa hvala, kožna barva bo verjetno res najboljša izbira.

Lahko daš tudi svetlo roza, marelično, bež, svetlo modro, samo bele ne, ker bo šajnala skozi. Ni pa nujno, da se glih kožne. Probaj, pa boš videla.

LP

Mi je za znort, de mi tisti štriki od tangic nekam zlezejo in jih ne nosim.
Pod bele hlače ali krilo oblečem običajne spodnjice/slip kožne barve.

Obvezno perilo v kožni barvi, zadnje čase kupujem v glavnem bombažne hlačke od Skinny, model boksarice ali t.i. brazilke, ki imajo čisto mehak rob, da se nič ne vidi skozi, tangic pa že dolgo ne nosim več…
Pa od Sloggi hlačke so tud fajn, sam material mi ni najbolj povšeči – ni bombaž

Sloggi ima tudi brezšivne bombažne. Super so.

Tange že zdavnaj niso več IN, četudi bi jih oblekla, bi mogla imet rit kot Elisabetta Canalis, ali Naomi Campbell, da bi si jih privoščila…

Jaz imam pod belimi hlačami sicer bele ali bež brezšivne brazilke ali pa nizke ravno tako brezšivne boksarce (Intimissimi…)

Sloggi brezšivne definitivno zmagajo. Dobijo se v Modiani.

Če nimaš celulita, tangice v kožni barvi. Sicer kot so predlagale že zgoraj: brezšivne boksarice v koni barvi.

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

priporočam pa za večerne izhode tangice, čez dan pa obvezno hlačke oz brazilke, če je športni tip hlač tudi ženske boksarice. in je apetitlih pa naj bo rita mala ali velika, glavno, da je okusna 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close