Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kaj oblečem

Kaj oblečem

za poroko? Sem velika 172cm ma sem debela!!! Nosim številko 50. Od hlač imam najraje jens. Naj oblečem hlače ali dolgo krilo? Kaj naj obujem na d. krilo iz žameta rjave barve in kaj naj dam gor majico ali srajco? V kakšni barvi?
Prosim za nasvete in ideje, ker jaz nimam pojma kaj bi.Naj bo športno-elegantno.
Mirna

po moje je najboljša izbira: dolgo črno krilo in kakšen svetlejši puli oz. polpuli. lahko tudi kakšen bolj odprt pulover, kjer pa ne smeš pozabiti na nakit. lahko si omisliš tudi kakšno rutko, možnosti je ogromno, zato bi bilo dobro obiskat trgovine kakšen dan prej, da se lahko mirno odločiš, kaj ti je všeč in kaj ti pristaja. za obutev pa se mi zdijo najbolj primerni kakšni salonarji z ne previskoko peto. najboljša izbira je črna barva, lahko pa je tudi v barvi ”zgornjega oblačila” (majice).

če pa hočeš imeti jeans pa lahko kombiniraš ”karkoli”. samo osebno mislim, da jeans ni najbolj primeren za na poroko, če ga nosiš ‘vsak dan’.
samo moje mnenje.

pa srečno

jaz ti predlagam dolgo krilo oz. lahko tudi hlače, v čemer se počutiš bolj domače. uf, pa še rima se:)

mogoče s črtami, navpičnimi, ker optično podaljšajo postavo. visoka si sicer dovolj, pa vseeno. zgoraj ti predlagam srajco, mogoče kakšno, ki ima spredaj preklop ali tako, ki ima malo elastana in je spredaj malo nabrana. take bluze namreč skrijejo trebušček. ne glej številke, ampak, da ti je prav. nikakor ne sme biti pretesna, ker se ti bodo drugače na hrbtu, pri modrčku videli šlavfki. jaz imam isti problem. pazi tudi na spodnje perilo, da je dovolj veliko. zdaj si v fazi, ko se moraš lepo in primerno obleči svoji postavi. če bi pa rada kak kg izgubila, se boš pa s tem že pozneje obremenjevala.

kakšen nakit tudi ne bo odveč, ampak nič preveč upadlivega.

lep pozdrav

Jeans močno odsvetujem, pa ne zaradi kilogramov, ampak zaradi priložnosti.

Predlagam obleko, ki gre malo čez kolena. Kroj pa takole: če imaš širše boke in zadnjico, naj bo obleka na A ali na preklop, če pa imaš manjšo zadnjico in te je več čez prsi, rame in hrbet, izberi nekaj, kar bo v spodnjem delu krojeno bolj na tulipan, zgorja lahko tudi na šal ovratnik.

Pametno je, da vertikalno linijo oblačil izbereš v isti barvi (npr. obleko ali obleko in hlače ali krilo in bluzo, če boš oblekla kaj takega), preko (jopa, jakna …) pa kombiniraš drugo barvo, lahko tudi bolj živo ali malo svetlejšo.

Puli na tvojo postavo absolutno odsvetujem, saj poudari vsako napako in gram maščobe. Prav tako odsvetujem rutke ali šale, če imaš močne prsi.

Pa dobro izberi!

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close