Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kaj ne smeš pozabit za TUNZIJO?

Kaj ne smeš pozabit za TUNZIJO?

Ojla vsi, ki ste bili v Tuniziji!

Prosim, svetujte mi kaj moram vzeti sabo v Tunizijo.
Dobra volja in dobra volja je že preskrbljena, kaj pa ostalo?

A je potrebno imeti kakšna zdravila? Pijačo? klobuk?

Kakšne temperature so tam zdaj?

Kaj se izplača kupit in kolk denarja vzamem?;-)

Hvala vsem za pomoč,
matej

Mogoče ti bo na prvi pogled zvenelo malo nenavadno, toda zelo primerno bi bilo vzeti smučke. Pa ne najnovejše, ampak ene, ki si jih že odpisal.

Linex proti driski.

Maturant, ki mogoce gre na prvo potovanje rabi informacije!
A ni malo nesramno nekomu predlagat naj vzame smucke s sabo v Tunizijo?

Metka:) sh, verjetno nihče, ki tukaj sprašuje za nasvete, ne pričakuje odgovora, naj vzame zobno ščetko in rezervne gate, ker to tudi vsak še tako zelen začetnik dobro ve sam….
Tiste smučke so mišljene strogo resno. Ker pa so tam peščene sipine namesto snega,sem napisal, naj vzame ene stare, že odpisane.

a res? Sipine so? Vendar za to je treba it v Douz! Nisem se videla, da bi kdo po Tuniziji vlacil smucke s sabo. Skratka smesen malo nesramen predlog, mislim da!
Drugace pa vzemi cim manj obleke, ker je vrocina, dolge rokave mogoce kaksno tanko mikico, vzemi spalko, ce bos spal na prostem prav pride tudi na ultra klimatiziranih busih in vlakih,
vzemi repelente proti komarjem, olje za sonce z visokim faktorjem,……
Glede denarja malo preglej stare zapise na forumu!
LP

Če te že kaj takega napade, kakšen Linex, raje pejt v lekarno in kupi njihova zdravila. So boljša in bolj učinkovita. Sicer pa je dost stvari, ki jih tam lahko kupiš. Bolj važno je barantat…

Bistveno so ti povedali.
Kolikor poznam maturantske izlete, bo pa tudi kakšen Rupurut prav prišel. :-))))))

Ojla!

Vsem hvala za dobre nasvete.

Res je, da prvič grem v tujino in sploh v Tunizijo.

Iskalnik mi ne dela. Bom še poskusil.

Bom poročal v soboto, ko pridemo maturantje nazaj;-).

Lp,
Matej

Whiskey

nič ni smešno voziti smučke v Tunizijo. Moja ekipa lansko leto prav veselo bordala po sipinah. Samo do Douza pa ni dovolj ker tam ni velikih sipin je treba iti kar malo bolj na jug proti Tembainu.
Pa veselo smuko.

Ma a vi sploh berete ali vam je glavno da vsak izpade najbolj pameten! No ne cisto vsi!
Fant gre na maturantski izlet!!!?
Smesen forum!
Lp

Tisto z žgano pijačo sploh ni napačna ideja. Mi na kaka potovanja vzamemo vedno kaj takega zraven. Pride zelo prav, če ne drugega za roke razkužit.

Uživajte. Spomnim se svojega maturantca. Takrat se je še na Češko hodilo. Nepozabno.

Aja, splača se okrog raznih tet hodit, da kaj prispevajo k proračunu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close