Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj naredit

Kaj naredit

Poročena, let 20+, men gre on tolk na živce,
nimava se več kaj pogovarjat,zvečer tema.
Kaj naredit??

zvečer pojdi kdaj ven — za začetek

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

1.varanje
2.ločitev

Če si reva, boš izbrala 1., če si pogumna 2.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

zamenjaj ali številke ali pojme o pogumu in revi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Omisli si drugega. S tem, ko si zdaj itak nimaš kaj početi .

Am, sem prebrala nekje, da je seks v zrelih letih bolj kvaliteten, zaradi sproščenosti, ki v mladosti manjka, kriva naj bi bila potreba po izkazovanju, dokazovanju , malo izkušenj veliko lovenja in raziskovanja, ne vem zakaj samo sedita, o_O saj lahko tudi sedeč, če se vama drugače ne ljubi… :/

že njen nik pove, kaj ji je v mislih… “še poročena” ampak že razmišlja o drugem, če ga že nima…. Zdaj samo še mal išče kao potrditev da ravna prav in da se naj čimprej loči… tipično. Namesto da bi se posvečala odnosu ki ga ima in za kakršno stanje je kriva 50% toliko kot mož… raje razmišlja o drugem in kako fajn in sploh da je….

zamenjaj ali številke ali pojme o pogumu in revi ☺[/quote]

To kar ti predlagaš NM-3w velja za moške; Spider pa je napisal “še eni poročeni”. 🙂

zamenjaj ali številke ali pojme o pogumu in revi ☺[/quote]

To kar ti predlagaš NM-3w velja za moške; Spider pa je napisal “še eni poročeni”. :)[/quote]
velja za oba enako !! — kdor ima “jajca” se odloči – kdor jih nima je doma

To kar ti predlagaš NM-3w velja za moške; Spider pa je napisal “še eni poročeni”. :)[/quote]
velja za oba enako !! — kdor ima “jajca” se odloči – kdor jih nima je doma[/quote]

Po mojem vedenju (in tudi različne raziskave tako kažejo), varajo večinoma moški – reve. 🙂 Ženske smo pogumne in se raje ločimo, kot da bi varale.:)

haha, kje pa so bile te raziskave? Lady, Cosmopolitan….

Hehehe, za te cajtnge ne vem, ker jih ne berem….. malo poguglaj in boš vse našel … črno na belem .:)

Ne bom, ker sem prepričan, da je varanje kar enako porazdeljeno med spoloma

Saj te tudi ne silim … če si pa tako prepričan, je tudi prav… .:)

velja za oba enako !! — kdor ima “jajca” se odloči – kdor jih nima je doma[/quote]

Po mojem vedenju (in tudi različne raziskave tako kažejo), varajo večinoma moški – reve. 🙂 Ženske smo pogumne in se raje ločimo, kot da bi varale.:)[/quote]

Hja, veš kako je s tem. Za moške je ravno umik izraz nemoči, varanje pa dokaz vrednosti, ponosa, potrditev sovje vrednosti, kar enačijo s pogumom. Pri ženski pa je pogum, ponos, umik iz takega odnosa. Oboje pa je izraz nemoči v nekem odnosu, le da ga izrazimo na različne načine.
Konec koncev to nima veze s pogumom, pač pa s tem, kako smo sposobni/prpiravljeni/zreli reševati svoj odnos. Ko enkrat pride do potrebe, da skočimo čez plot (izraz nemoči), nam še veliko manjka do nekega lepega odnosa, ki smo ga tudi sami pomagali zavozit. In pogum ti takrat nič ne pomaga, če ni ljubezni/modrosti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Po mojem vedenju (in tudi različne raziskave tako kažejo), varajo večinoma moški – reve. 🙂 Ženske smo pogumne in se raje ločimo, kot da bi varale.:)[/quote]
malo si poglej povpraševanja na MON_u … večinoma se iščejo ločeni, brez_veze tipi …. in to jih iščejo že brez_veze bejbe … huh – težka matematika je tole ☺
tako, da “raziskave” … hjam … čudne rezultate izražajo ☺

S kom pa varajo poročeni moški, s samimi samskimi ženskami!?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj boš inovativna? Bodi kot drugi: poišči moškega, ki ti ne bo šel na živce; tega, ki ti gre na živce, pa imej za zlato rezervo, če ne boš nič našla…..

S kom pa varajo poročeni moški, s samimi samskimi ženskami!?[/quote]

Jaz tudi ne vem v katerem svetu živi Bibita Melita. Bibitka, tudi poročene ženske so preračunljive in marsikateri se splača ostati s trenutnim možem. Jaz pa bom dodala še eno raziskavo – 10 do 14 % otrok naj bi bilo “podtaknjenih” (kukavičji otroci). Če so ženske v vezi tako zveste, zakaj potem toliko podtaknjenih otrok?

Jaz tudi ne vem v katerem svetu živi Bibita Melita. Bibitka, tudi poročene ženske so preračunljive in marsikateri se splača ostati s trenutnim možem. Jaz pa bom dodala še eno raziskavo – 10 do 14 % otrok naj bi bilo “podtaknjenih” (kukavičji otroci). Če so ženske v vezi tako zveste, zakaj potem toliko podtaknjenih otrok?[/quote]
mene pa zanima kdo bi na kakšno raziskavo “pošteno & po pravici” odgovoril … ja, tistih 20% pacientov, ki potem tarnajo, da si perilo perejo lahko šele pri 40_ih (letih / ne stopinjah)

Včasih so ženske res zaostajale za moškimi. Se pa “trudijo” tudi na tem področju biti enakopravne. 🙂

Prižgi luč.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Prižgi luč.[/quote]
s kakšno silo po buči si jih ti (Margot-) fasala, da se ti je posvetilo ☺

Jaz tudi ne vem v katerem svetu živi Bibita Melita. Bibitka, tudi poročene ženske so preračunljive in marsikateri se splača ostati s trenutnim možem. Jaz pa bom dodala še eno raziskavo – 10 do 14 % otrok naj bi bilo “podtaknjenih” (kukavičji otroci). Če so ženske v vezi tako zveste, zakaj potem toliko podtaknjenih otrok?[/quote]
Ja, poglej si malo naravo. Kukavica položi svoja jajca v gnezdo takrat, ko nikogar ni doma. Očitno posamezne ženske ne vedo, kdaj prejmejo kukavičja jajčeca. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda je, ker s kom bi pa moški varali, če ne z ženskami?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close