Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kaj naredit ce razbiješ avto

Kaj naredit ce razbiješ avto

Pozdravljeni !

Zanima me kako prit domov ce na potovanju razbijes avto. Predvsem se mi zdi problem kako spravit domov svoje stvari, ker za avto mi je vseeno, ga lahko kar tam pustim. Imam placano tudi mednarodno avto asistenco pri AMZS-ju in mislim da ti priskrbijo nadomestni avto … samo verjetno z njim ravno ne morem it domov.

🙂 do zdaj sem vedno potoval samo s fanti in nikoli nisem razmisljal o tem, zdaj pa ko greva z punco pa mi gredo sami problemi po glavi. 😉

No kakorkoli … ima kdo kaksne izkusnje s tem.

l.p.

Oj!

Glede avta ti na žalost ne morem pomagat…ampak prepričaj se mogoče se pa tvoja punca dobro spozna na avto :O)

lp

urška

poglej si malo, kaj asistenca vse vključuje. Ampak mislim, da je kar uporabna zadeva in se da z njo večino težav rešiti. Tudi transfer oseb in stvari do doma.

Jaz vem, da brez Asistence plus (za tujino) ne greva nikamor več. Spomladi smo bili na Siciliji, kjer nam je na koncu potepanja ravno pred vkrcanjem na trajekt crknil avto. Šla je pumpa (dizel), bilo je kar nekaj kolobocij, bilo pa bi jih še več, če ne bi imela tiste Asistence plus – ta nam je recimo krila eno nočitev v vrednosti 200 € (hotel *** za 4 osebe z zajtrkom) in prevoz oseb do Trsta (kar je pravzaprav kritje prevoza oseb do doma v vrednosti 250 €, ostalo doplačaš). Priloženi so še vrednostni boni za popravilo avta, vrednost sem pozabila. Pri prevozu pokvarjenega avta do doma tudi nekaj krijejo, vendar je nekaj malega (nam se še zdaleč ni splačalo). Ko in če se ti kaj z avtom naredi, kličeš na AMZS, včasih je treba mal vztrajat in potečnarit, ampak potem pa so ful v pomoč, mi bi bili brez njih “rahlo” zgubljeni 🙂 V bistvu ti vse organizirajo in so kot eni posredniki med nesrečnikom, ki se mu je avto pokvaril/se je zaletel, in državo, v kateri se nahajaš. Zelo priporočam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close