Kaj naravnega/zeliščnega za erekcijo?
Mogoče vam bo pomagalo, zasledila sem v predstavitveni knjižici Cha o čajih čajne hiše, da zeleni čaj Ginseng limona veča in vrača spolno moč…
znani afrodiziaki so tudi tartufi (pri nas se dobijo v obliki pripravkov tartufate v vseh bolje založenih trgovinah), školjke, jagode,
(alkoholu pa ni treba delat reklame, a mogoče pa kozarec refoška pomaga krvnem obtoku in sprosti…)
Tablete za Erekcijo – http://zytax.si
Meni je Bilo isto, pol sem ugotovil, da mam preveč stresa in to se nabira. Pokaze se pa na trdoti oz erekciji. Začni z več sadja in zelenjave, vsaj 2 oreha na Dan, bučno olje bo vsakk Dan tvoj jutranji zajtrk. Ena žlica na tšče. 1 dcl vina na Dan. Po 2 tednih bo že bolje. Fige namoči v med zraven dodaj še orehe, pusti 1 teden NATO začni jesti
Čisto enostavno (pravim sedaj po vseh zapravljenih mesecih). Problem sem imel enako s stresom in posledično se je prestavilo na psiho. Kupoval sem različne naravne dodatke, hrano ipd., pa ni pomagalo. Na koncu sem vseeno šel do osebne zdravnice, ki mi je predpisala Viagro in po 2x eni četrtini tablete sem bil kot nov. Glava je dobila impulz, da se da in potem nisem več rabil tablet. Mi ostajajo, samo jih imam za rezervo in psihično deluje. Je pa še tako, da tableta naredi vse skupaj res trdo in ko pomislim, da bi vzel še tableto je še bolj dovolj in mi je ni treba! Poizkusita sama in povejta.
Forum je zaprt za komentiranje.