Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › kaj namesto cevosana

kaj namesto cevosana

Kaj naravnega uporabljate za odmaševanje cevi?

tole:

ŽICA ZA ČIŠČENJE ODTOKOV - Snakey prodaja, ugodna cena - nakup : spletna  trgovina Coolmango

Tudi pri nas Cevosan bolj malo pomaga.  Kje kupit kakšen dober pripomoček za odmaševanje cevi?

Hilti.

Meni pride dimnikar ocistit kanale.

Soda bikarbona+kis, pustiš stati koliko lahko, kakšne pol ure vsaj in nato preliješ z vročo vodo.

Odgovor na objavo uporabnika
Dixy, 18.02.2022 ob 19:59

Meni pride dimnikar ocistit kanale.

A si zadovoljna z njegovim…..”delom”?? ;)))

pa smo tam. Kje je sedaj moški, da bi se ulegel pod pomivalno korito in razdrl sifon ter ga očistil.

Šipak. Monklje, kar same se zajebavajte z drekom.

Z vrelo vodo.

10 litrov naenkrat zlijem v korito,  2x do 3x.

Če  imam še tisti  vakumski  odmaševalec sem zmagala.

Očistite kuhinjski odtok s temi poceni in preverjenimi načini

. https://youtu.be/OBFKTfRZzwo

. https://youtu.be/bpN-Z48kySY

Blednica, 18.02.2022 ob 20:01

Soda bikarbona+kis, pustiš stati koliko lahko, kakšne pol ure vsaj in nato preliješ z vročo vodo.

Močan kis, tisti za vlaganje.

Se nam ne maši?

Tudi po razgonu Lžl fitinga in adaptaciji 4ih kopalnic ni napak. Sem pa pustil revizijo na vsakem kolenu ali pa štuku, če bi lih že kdo fliknu not celo piksno fižola in bi zaštekdozal.

Pr nas se v skret splakne stare gobe za posodo pomivat, preparele gate in izrabljene štumfe. Večjih stvari ne upam….ok, tamali “pade” cela rolca papirja včas not…mogoče to čisti cevi?

in to kis, 18.02.2022 ob 20:44

Močan kis, tisti za vlaganje.

In ker kis s sodo naredi reakcijo, nekateri mislijo da deluje.

No….nic ne pomaga.

Kis dejansko pomaga, z njim pomivamo korit iz umetnga granita al kva je že. S čim jačim ne upamo, ok, s kolpasan čistilom, da ne bi še granita razžrl. Lepo odstrani tudi obloge kamna iz mačje sklede za vodo, če ga segreješ še bolj deluje.

Za kej bl močnega bi se pa načakal….

Covid 2021LE, 19.02.2022 ob 09:36

Kis dejansko pomaga, z njim pomivamo korit iz umetnga granita al kva je že. S čim jačim ne upamo, ok, s kolpasan čistilom, da ne bi še granita razžrl. Lepo odstrani tudi obloge kamna iz mačje sklede za vodo, če ga segreješ še bolj deluje.

Za kej bl močnega bi se pa načakal….

Govor je o ceveh.  Kis + soda bikarbona lepo šumita. Menda ni velikega učinka. Malo boljši učinek je  sol+ kis (močan).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close