Kaj najbolj nevtralizira vonj po cigaretih?
Če kadiš v enem prostoru v hiši, dejansko smrdi cela bajta. Moja tašča je kadila v enem prostoru v kleti, najbolj smrdelo je pri nas v mansardi, čeprav je vmes še ena etaža in kljub zaprtim vsem vratom v hiši, tako da iz izkušenj lahko trdim, da najbolj nevtralizira vonj po cigaterih to, da kadite na balkonu.
Pa kaj, če so v hiši otroci, pa saj ni napisala, da se v tistem prostoru kjer se kadi zadržujejo. Dajte se že malo umirit v tej protikadilski gonji, pa se raje zase in za svoje otroke pobrigajte.
Lepa mojca (tud če boš kakšnega prižgala, boš še zmeraj lepa) zelo pomaga anti tabaco – tista zdeva, ki se jo v elekrtični štekar vtakne, pa včasih je obstajal Jassa spray, ta je bil pa fantastičen tudi za odpravljanje drugih neprijetnih vonjav, samo ga že zelo dolgo nisem videla v trgovini.
Ja bog pomagej, no! Pa ste normalne? Pa kaj vam mar, če nekdo v svojem stanovanju kadi? Vprašala je s čim vonj nevtralizirati in ne kako se odvaditi! Kdaj bo to storila, če sploh bo, je njena odločitev!
Malo pometite pred svojim pragom in se ne vtikajte v stvari ostalih! Če nekdo želi kaditi, mu raje dajte kakšen normalen in kultiviran nasvet, kako zadeva ni zdrava in ne s tem zaničevalnim tonom kritizirat, ker ne boste verjele, ampak dosežete ravno kontra učinek! Nekoga morda moti vaš nered okrog hiše, pa? Nič, ker je to vaša stvar. In tako je kajenje Lepe Mojce v njenem stanovanju njena stvar!
Lepa Mojca- cigaretnega vonja najbrž res ne boš odpravila iz stanovanja z raznimi dišavami, ker se ta dejansko zažre v vse mogoče pore. Luftanje pomaga, vendar bo kljub temu še vedno po malem čutiti neprijetni vonj. Vse dišave, ki se jih vtakne v vtičnice so baje še bolj škodljive, kot cigaretni dim, pomagajo pa tudi le dokler so vklopljene, tako da… Če imaš možnost je res najboljše, če kadite zunaj, vendar se bojim, da se bo našel kakšen zategnjenec, ki ga bo vaše početje motilo, ker saj veš… Smo pač zatežen narod.
hm ja no..tvojega soseda na žalost še kako razumem.
V stanovanju pod mojim hodi ena ženska neprestano kaditi na balkon in če imam takrat odprta okna, mi celo stanovanje smrdi po dimu. Kot zapriseženi nekadilki, mi je že pikica vonja po dimu odvratna, tako da si najbrž predstavljaš, kako mi je ob tem.
Ravno zato, ker bi se najbrž podobno začudila kot ti, ji še nisem nič rekla. Ampak glede na to, da imam sedaj res dovolj, da me zvečer v spalnici pričaka smrad po dimu namesto svež večerni zrak, bom se najbrž tudi jaz kmalu uvrstila med ‘čudne’ in zatežila zaradi tega.
Forum je zaprt za komentiranje.