Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj naj ?

kaj naj ?

Tale stavek je zmagovalen !!![/quote]
sem ga hotel vprašati, če je že kdaj začel … pa me je prehite z zmerjanjem na ZS_u

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tale stavek je zmagovalen !!![/quote]
sem ga hotel vprašati, če je že kdaj začel … pa me je prehite z zmerjanjem na ZS_u[/quote]
A ti je moderator pisal na zalogo??

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

sem ga hotel vprašati, če je že kdaj začel … pa me je prehite z zmerjanjem na ZS_u[/quote]
A ti je moderator pisal na zalogo??[/quote]

nope – avtor temice – no vsaj njegov nick – je bil.
pri modijih imam pa protekcijo – sedaj me ena dobra bejba … onegavi ☺♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Malo mi je nenavadno vajino funkcioniranje, ampak ok. Zgleda, da rabita enga tretjega, da je zate kot ena grožnja in te malo spodbudi, da se več ukvarjaš z njo. Pa tako fino je delovala 3 leta… Kot tista zgodba o ciganu, ki je ravno navadil svojega konja na stradanje, potem pa mu je poginil…

A ti je moderator pisal na zalogo??[/quote]

pri modijih imam pa protekcijo – sedaj me ena dobra bejba … onegavi ☺♥[/quote]

A si spet videl bele miške?

pri modijih imam pa protekcijo – sedaj me ena dobra bejba … onegavi ☺♥[/quote]

A si spet videl bele miške?[/quote]
če si ti Carmen – poj ja ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close