Kaj naj si mislm??
Bratranec je praznoval 18 let – kot starejša sestrična me je povabil in tudi mojega dragega ter brata…bil je dober žur za roj .dan pa je od sošolcev dobil”striptizeto” ki mu je plesala.
No ta ženska se je tm slačla razmigavala se sklanjala nad vsemi ki smo bili tam in potem ko je dala dol modrc se je po prsih namazala smetano in šla naravnost do mojega in do mojega brata jima dala vse to pred usta in sta ji mogla pač smetano dol polizat….
Blo je seveda v štosu in men se je zdel to pač del šova ampak zdej do mojega čutim en čuden filing…
Sploh mu ne morm dat lubčka….čeprov se mi zdi da to ni nič takega predvsem ker sem bila zraven, ker je una pač naredila šou in…mi po drugi strani ni čisto veeno….
Zdim se sama sebi neumna, da se sploh sekiram zaradi fore in se mi zdi da bi moj izpadu neumen če bi tam pred vso mularijo odklanjal tisto smetano ampak….
kr neki mi to skoz po glavi skače, niti ni mi do tega da grem k fantu…
Pa me zanima kaj vi mislte o tem??
Naj povem da sva skupaj že 5 let in da do sedaj sploh še nisva imela konfliktov v tej smeri ker sva oba zvesta in vem da me ima noro rad??
Kaj me torej muči???
Jaz za sebe vem, da tega ne bi naredil, ker vem da bi za to dejanje potem mojo poslušal še dolgo časa. Tvoj pa je naredil samo zato, da ne bi izpadel “pi-č-ka” verjetno, čeprav grem stavit da bi precej raje to naredil na tebi kot na njej. Verjetno je to naredil tudi zato, ker kot praviš še nista imela konfliktov in ni vedel, da te bo s tem užalil. V glavnem, ne rabiš skrbet, saj pa si ja bila zraven in točno veš za kaj se je šlo. To moraš vzet kot zajebancijo med fanti, nič pregrešenega.
Ja, ne vem, no… Zamisli si, da bi bil tam slačifant in bi pač delal žur in bi prišel k tebi in ti ga dal malo v roke. Kaj bi rekel tvoj?
Daj pogovori se s fantom, pa naj te malo potolaži. Jaz bi tudi imela smotan občutek na tvojem mestu. Ok, saj ni nič takega, pa rekli bodo, da kompliciram, ampak jaz tudi ne bi imela preveč užitka do česarkoli, če bi moj lizal joške eni striptizeti… V bistvu bi bil kar nekaj časa brez, dokler ne bi pozabila:))
Jaz tudi ne bi svojemu tega pustila in bi mu doma že dala vetra, pa štos gor ali dol. Tako kot je Tjasika rekla – kako bi se pa on počutil, ko bi ti kakemu slačifantu z jezikom tam okoli bradavičk opletala ali pa še kaj nižje. Me prav zanima, če bi vzel to kot foro. Jaz tega iz spoštovanja do fanta ne bi naredila, pa štos gor ali dol. In isto pričakujem od njega. Na tvojem mestu bi fantu resno dala vedit, da je bilo to prvič in zadnjič, drugače se bosta malo drugače pogovarjala. Meni tudi ne bi bilo vseeno in ti čisto verjamem, da te marsikaj muči. Skratka, fanta resno pred dejstvo: zadnjič in nikoli več! LP
ne delaj iz nič , panike. saj si vedela da bo na zabavi stiptizeta in ona res ni mogla vedeti , kateri je tvoj fant. da bi izpadel ***** , defenitivno in tega mu ne privoščim saj fantje znajo biti v to smer zelo nesremni.
če bi to storila moja, bi bil malo užaljen a bi požr. posebaj zato ker ji zaupam ter jo imam rad. sicer pa ne vem od , kot primerjava zgoraj, če bi dal tebi kurca…. no mislim da danes joški niso nič posebnega,saj jih vidiš že v reklami za jogurt…
Lepo mu povej, da te je to užalilo, ne delaj pa iz tega panike, ker lahko izburhne po nepotrebnem ogenj v hiši. Če te ima rad, bo to ob podobni priložnosti upošteval, če mu boš pa težila, da tega pa ne sme in razne pogoje postavljala, potem pa milim da ne boš dosegla drugega kot nasproten učinek.
Ni nobene panike, ker moški pač precej dajo na to, da pred drugimi ne izpadejo reve. Res pa je, da če bi bil samozavesten in pravi karakter je nebi šel lizat. To bi mene edino motilo. To ,da je posrane. Me res zanima kako bi se on počutil, če bi lizala kakšnega korenjaka, kar tako za hec seveda, da bi bil v redu žur.
Sami paničarji ste tukaj. Joj joškice ji je poliznil sadaj pa že ogenj v hiši. Pa še zraven je bila njegova deklina. Mislim da ve ženske tukaj gor se raje vprašajte koliko fantov vas vara glih zaradi vaše zadiričnosti, vaše ljubosumnosti, vašega vedno črnogledega pogleda nikoli ne mislite pozitivno. Takoj ja prasec je………………..
Imel sem punco in je bila podobna situacija malo smo se s fanti zabavali čisto nedolžna zabava s striptiso. Nobeden se ni z njo dol dal. Moja punca je ponorela kot sam vrag. Čez dober teden dni pa zvem,da me je ona varala že kar nekaj časa. Meni pa naredila tako pizdarijo kot da bi bil najslabši moški na svetu samo zaradi ene scene kjer smo se vsi dobesedno norca delali s to žensko striptiteso. Raje se vprašajte ve ženske kakšne ste, hinavke in se čisto strinjam z Nicholasom.
Jaz sem imela čisto podobno situacijo kot ona in sem sprejela z nasmeškom. Nikoli ga nisem zaradi tega jemala kot preklet smotko:)) Jaz sem bila tudi že na moškem striptizu zasebnem,ker smo imeli neko zabavo in sem tudi plesala in se dotikala tega striptizerja ampak to je bila čista zabava za vsa dekleta,ki smo bile tam. Pa nobeden moški ni ponorel kot pa ve dekleta tukaj gor:))
Jst sem pred leti doživela zelo podobno situacijo z mojim takratnim tipom. Kljub temu, da veš, da gre za foro, pa takšne zadeve ni ravno lahko požreti. Najbrž je odvisno tudi od tega kakšen tip človeka si. Sem mnenja, da so takšne stvari v eni resni zvezi enostavno intimna stvar (tudi lizanje joškic!) ki je ne moreš kar tako delit z drugimi, pa čeprav gre za striptizeto ali striptizerja. Osebno vem, da nočem več nikoli doživet kaj takega, ker mi je bilo preveč bed takrat. Če pa se sama postavim v takšno situacijo, pa sem 100% pa se v kaj takega ne bi spustila, pa naj si vsak misli svoje… sicer pa mi je prav odvratno ob misli, da bi lizala kr enga, ki ga (hkrati) liže ne vem kolk ostalih osebkov…sicer pa vsak ma svoje mnenje. Bodte fajn!
MIslim, da bomo ženske na te situacije vedno gledale z drugačnimi očmi kot moški. Moški to nekako vzamejo kot nekašna “zabava” me ženske pa tega ne moremo razumeti. In mislim da pri takih stvareh nikoli ne bomo imeli skupnega mnenja. (moški in ženske). In pač vsak ima drugačno osebnost nekatere ženske to sprejemajo boljše kot ostale in po moje te ženske,ki to sprejemajo kot “zabavo” so v življenju bolj srečne in manj zamorjene in po moje veliko bolj samozavestne.
Predstavljam si tvojega fanta, da je bil rahlo presenečen in kaj drugega kot ostali tudi ni mogel narediti. Ni pa to preveč pametno, pa ne zaradi jošk ampak zaradi sline, ki se prenaša med udeleženci. V slini je pa kar veliko “stvari”. Vzemi to za novo izkušnjo, za naslednjo bosta že vedela kako in kaj in mu razloži svoje mnenje.
Forum je zaprt za komentiranje.