Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KAJ NAJ SI MISLIM?!?

KAJ NAJ SI MISLIM?!?

CAO!

pred dobrim mesecem sva spet prisla v stik z bivsim fantom (prej se kako leto sploh nisva slisala, ne pozdravljala ma cesti). sedaj pa sva se zacela spet pogovarjati po telefonu in sms-ih. on je sedaj ze 1 leto v zvezi in pravi, da je srecen. vendar najini pogovori so kar konkretni: oba sva mnenja, da je bilo takrat ful lepo in da je skoda ker se je tako koncalo, rekel mi je da je vmes veckrat mislil name, tudi posredno mi je povedal da so se sanse za naju, skoz namiguje na nekaj….skratka vse lepo in prav, vendar mi ni jasno zakaj je potem se vedno s to zensko. vsi mi pravijo da se hoce vrniti, vendar se meni zdi, da bi bil rad samo prijatelj. ce bi hotel, bi nehal z njo. mene je res spet zamedel in bi rada bila z njim, vendar nevem kaj naj. vsakic ko se pogovarjava namiguje na kaj. vendar me je zadnjic klical vprico svoje zenske in ona je vedela da klice mene. mislim, haloooo!!!

kaj mislite?

SAj ves tisto o pogreti zupci, ne?

Mislim, da nekaj ne štima z njegovo glavo! Če praviš, da se nista niti pozdravila na cesti, sedaj pa naenkrat nekaj hoče… halo!!!!
Hvala lepa za tagega fanta!
Punca, pamet v glavo in najdi si nekaj bolj pametnega od njega!

še to; kako pa veš, da te je klical vpričo punce? Če te je res klical vpričo nje…ojoj…a je mislil, da bo izpadel frajer, al kaj..!?
Hvala lepa za tagega partnerja!
Moje mnenje pač!

jaz pa mislim da te hoče nazaj, vendar za vsak slučaj še vedno ima punco, pač če slučajno ti ne boš za!
pazi le, da se tebi ne zgodi enako kot njej!

Mogoče te na cesti ni pozdravljal zato, ker ga je bilo sram, te ni prebolel… kaj pa vem, samo dokler ne bo samski, ne imej z njim nič, pa tudi ko/če enkrat bo samski, naj se zate pošteno potrudi

Mogoče,ga grejejo lepi spomini ali pa tega kar je imel pri tebi,pri punci nima!:)

Ne vem,če bi mislil resno,bi punco pustil in se predal le tebi.Ah,saj veš,kakšni so lahko moški?!
Mogoče bi se pa rad le malo crtal in potem……………………………….naj te sam prepriča,ti držiš nitko v roki.

l.p.Ninjetka ***************** Kdor ima dobro srce, ta ne potrebuje lepega obraza

Ti namiguje, pa je še kar s tisto drugo – pomisli, vidva spet začneta, on pa še kar naprej kliče druge bejbe in jim namiguje … Če je to sposoben delati sedanji punci, je sposoben delati tudi tebi, pa še kakšni. Fant nima pravih načel. Ne pusti se mu zmesti. Če ne gre drugače, spet prekini vse stike z njim.

Meni je moj bivsi naredil isto…pa sem ga pustila…vrnil se je k bivsi, a sta kmalu koncala zaradi tretje :))))

Ah kaj, spravil te bi rad v posteljo. On pač dobiva signale od tebe, da si za. Izgubiti nima veliko. Ena bo že ostala z njim.

Mislim da rabi kakšno spremembo …

Očitno je, da bi rad sedel na tveh stolih. Nekaj čuti do tebe in očitno tudi do sedanje punce. Nje ne pusti, ker ni prepričan, kaj hoče. Tebi pa daje signale, ker hoče preprečiti, da bi si ti našla koga – pot si pušča odprto.

Torej, če bi zanj obstajala samo ti, bi vsekakor končal zdajšnjo vezo. Čimprej ga pozabi!!!!

Vprašaj ga direktno kaj hoče imet?

Lepo se ima, ko vidi kako trzaš na njegove namige. Ima punco tebe pa zato, da si dviguje samozavest. Eni pa znajo ni kaj. Menda si ne želiš takega bedaka za fanta?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close