Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj naj sedaj

kaj naj sedaj

Zdravo no da povem se jaz svojo zgodbo pred mesecem in pol sem izvedela da je moj partner flirtal z neko drugo ( msgi in pogovori ter dobivala sta se na pjacki) on mi je sicer zatrdil da je zadeva trajala en mesec in da nista nikoli nic imela) ter da ji je povedal nato ko je kao ugotovil da sta lahko samo frenda in nic vec.sama sem popolnoma izgubila zaupanje vanj in ne vem kaj naj. Ne vem ali smisel ostati z njim v vezi se vedno ali ne kajti do mene ne kaze prevec navdusenja oz. Zanimanja.postal je hladen in sedaj ne vem kaj se plete v njegovi glavi saj ne zeli o teh stvareh debatirati.

kdo ima napad objavljanja že od Adama in Eve prežvečene neslanosti??

naj zmaga IS !!

Bi se vozila z avtom, katerega zavore niso zaupanja vredne…?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Wd40, nekateri so pač rojeni kaskaderji. :))

Za avtorico – Tvoj fant skriva veliko, zato o tem ne želi govoriti. Mogoče res nista nič imela, pa ne zato, ker tega nista želela oziroma on ni želel, ampak, ker se iz drugih razlogov ni izšlo. Včasih do varanja ne pride, ker druga stran tega ne želi.

kdaj si bil nazadnje na testu za AIDS …?..

kdaj si bil nazadnje na testu za AIDS …?..[/quote]
Še nikoli;-)) Zakaj?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

kdaj si bil nazadnje na testu za AIDS …?..[/quote]
Še nikoli;-)) Zakaj?[/quote]

ker skrivaš da si okužen z AIDSom!!

;-)))))))))))))))))) Me pa bolje poznaš, kot se sam;-)))))))))))Še razloži, kje sem ga fasal;-))

Še nikoli;-)) Zakaj?[/quote]

ker skrivaš da si okužen z AIDSom!![/quote]

On ima samo rad ADIDAS trenirke, buček!

ker skrivaš da si okužen z AIDSom!![/quote]

On ima samo rad ADIDAS trenirke, buček![/quote]

kar tolaži se … raje tvojega pošlji na test, da vsaj njega pravočasno zdravijo …. tebi je udarilo že na možgane 🙂

varalica!!

On ima samo rad ADIDAS trenirke, buček![/quote]

kar tolaži se … raje tvojega pošlji na test, da vsaj njega pravočasno zdravijo …. tebi je udarilo že na možgane 🙂

varalica!![/quote]
;-))))))))))))))))) Sori sem onewoman man, čeprav sem že dolgo sam:-))))))) Tako, da če me po ovinkih sprašuješ, če bi šel s teboj, nimaš pravega;-))))))))))))))))

varalica!![/quote]
;-))))))))))))))))) Sori sem onewoman man, čeprav sem že dolgo sam:-))))))) Tako, da če me po ovinkih sprašuješ, če bi šel s teboj, nimaš pravega;-))))))))))))))))[/quote]

Are you talking to me or to Lep & Pameten? 😉 Ne vem, na koga se ta post nanaša.

varalica!![/quote]
;-))))))))))))))))) Sori sem onewoman man, čeprav sem že dolgo sam:-))))))) Tako, da če me po ovinkih sprašuješ, če bi šel s teboj, nimaš pravega;-))))))))))))))))[/quote]

sem zadosti jas napisal, da si okužil žensko, ki seje naprej.
in ja, moški me ne zanimajo!

Lepemu sem odgovarjal, ki me obtožuje čudežev;-)))

tdi Lopa se kot Marija sprašuje, kako, da je okužena 🙂

Mene je bilo tudi že malo strah. Se mi je zdelo da ga boš vsak cajt fasal :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

;-)))))))))

Mene je bilo tudi že malo strah. Se mi je zdelo da ga boš vsak cajt fasal :)))[/quote]

Margot, baje je med lepimi moškimi veliko gejev. Torej je Lep & Pameten že sumljiv. :)))

Mene je bilo tudi že malo strah. Se mi je zdelo da ga boš vsak cajt fasal :)))[/quote]

Margot, baje je med lepimi moškimi veliko gejev. Torej je Lep & Pameten že sumljiv. :)))[/quote]

nisem iz kategorije tvojih drkačev … pa tudi dolgočasne pedre niste moja klientela.
lahko se pa o svoji trditvi prepričaš tako, da mi na diskretenslo&gmal.com daš termin za fuk.
bomtukaj objavil rezultat 🙂

Če ne najdeš načina, kako vzpostaviti komunikacijo in se o zadevah odkrito pogovoriti, res ne vem,, ali ima smisel vztrajati. Stvar ti je očitno segla pod kožo in brez prave komunikacije tudi zaupanja ne bo več. Brez tega pa … škoda časa.

Poskusi vzpostaviti komunikacijo na kakšen način – prijazno, proseče, razumevajoče, grobo, z ultimati, z napadom /ofenzivo – pač s čimerkoli, kar bo pomagalo, da se odpre ali da ga sprovociraš.

Jaz bi – preden bi potegnila črto in spakirala kovčke – vsaj želela vedet pri čem sem. Če je po obstoječem scenariju konec neizogiben, itak nimaš kaj izgubiti. Kvečjemu nekaj pridobiš.

Rihta si teren za kaj drugega, če ni bila že tista za en mesec kaj bolj dobrodošla, ti boš pa odpadla ko knof od gat, ko ti bo rekel, da je pa sedaj končno našel pravo. Tebi pa, da je šele kasneje to ugotovil.
Če ti meniš, da je vse ok in goriš od navdušenja, on pa postaja vedno bolj hladen, si ga vprašala, kaj to pomeni za vajin odnos in mu povej, da sredi poletja ne želiš občutenja zime. Ali pa mu enostavno povej, da je čas, da se razideta, če on nima jaja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close