kaj naj sedaj?!
Pozdravljena!
Večkrat sem se že sama barvala in mi je vedno uspelo, sedaj pa sem se prvič hotela pobarvati na blond in sem izpadla oranžno-blond (stil Nicole Kidman), ampak to meni definitivno ne paše, ker imam temne obrvi in temne, temne oči in zgledam strašno! Ne vem kakšna barva bi mi pasala, saj imam zelo svetlo polt in temne oči (rdeča, viola in podobne variante mi niso všeč). Zanima me tudi kakšno senčilo naj si dam na veke (oz. kako naj se naličim), saj mi že samam maskara naredi odprte, vendar črne oči.
LP, A.
Že po samem opisu sodeč gre za prisotnost oranžnega pigmenta v tvojih laseh. Sicer ne vem natančno tvoje osnovne, naravne barve las, ampak glede na oči, predvidevam, da rjavo.
Moje mnenje je, da nikakor preveč blond lasje, ne pašejo na velike rjave oči!
Pojdi k frizerju in naj te obarvajo v svetlo rjavih odtenkih, če že želiš biti svetlejša!
Make up, naj ne bo prevpadljiv, če so oči že tako velike. Rjavi, zlati, nevtralni odtenki senčil in samo maskara. Seveda je odvisno od stila oblačenja in prav tako barve oblačila, ki ga imaš na sebi. Nekako naj se to ujema.
Čeprav je letos veliko pisanega in vse barve pomešane in res ni pravila, da je potrebno vse kombinirati., vendar je moje mnenje, da karkoli že je moderno, moramo znati nositi in to nositi z okusom.
Odvisno od narave dela kaj delamo, našega delovnega mesta…..
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.