Kaj naj naredim
Pred 2 mesecema sem bila pri frizerju in si dala narediti svetle pramene.(moja naravna barva las je temno blond), včeraj pa sem šla spet, da bi si pobarvala narastek in imam narastek full bel in je razlika zelo vidna. Frizerki sem povedala, da nisem zadovoljna, ker je razlika med barvama zelo očitna pa mi je rekla, da ko si bom 2x oprala glavo, da bosta odtenka enaka. V glavo sem sedaj taka kot bi mi nekdo vrh glave z jupolom pobarval. Kaj naj naredim, k tej frizerki ne grem več, denarja tudi nimam viška, da bi šla ponovno k drugemu frizerju. Ali se lahko sama pobarvam z eno malo temnejšo blond? Prosim naj mi katera svetuje, ker sem čisto na tleh.
Draga Saza.
Sicer barvanje doma odsvetujem saj se rado zgodi, da je končna barva drugačna od željene.
Če finance res ne dopuščajo ponoven obisk frizerja pa vam svetujem, da pazljivo izberete odtenek s katerim boste narastek prekrila. Dobro si oglejte palete barv vseh proizvajalcev, ki so vam na voljo v prosti prodaji in izberite za ton ali dva temnješi odtenek. Vedeti morate, da bo na tako svetel narastek vsaka barva prijela svetleje kot izgleda na paleti, nikar se ne barvajte z zelo hladnimi toni, lahko povlečejo na zeleno, izberite toplejšo barvo.
Veliko uspeha vam želim.
Lp
Naya
Forum je zaprt za komentiranje.