Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kaj naj naredim?

Kaj naj naredim?

Pozdrav!

Na vas Stevo se obračam ,ker imam en velik problem z lasmi.
Pri frizerju so me obarvali preveč temno rjavo(želela sem bolj rdečkast otenek),zato sem si kupla mahagonij peno in si jo dala na lase.Lase imam naravno skodrane in kratko pristrižene.
Odkar sem si dala na lase to peno(trgovinsko) je frizura nikakršna.Vse mi pade ob glavo,lasje delujejeo zaležani in ne več tako polni.Saj niti ne vem ,če je za vse to kriva pena ali ne..?Seveda sem si jo že sprala iz las…vendar barva je še vedno rdečkasta in ne temno rjava kot takrat ,ko sem prišla iz salona.
Sploh ne vem kaj naj storim..Ali je primerno sedaj še eno barvanje v salonu.Od barvanja je preteklo 1 mesec dni..

Najlepša hvala za odgovor.

Lp,Lidija

Spoštovana Lidija. Malo pozno odgovarjam – dopusti pač.
Svetujem da še malo počakate, da bo narastek bolj opazen, pa potem spet k dobremu frizerju, strokovnjaku za barvanje las.
Ne hecajte se z vašimi tenkimi, občutljivimi in izsušenimi lasmi. raje plačajte več pri dobrem frizerju – frizerki, ki uporablja vrhunske barve in ima veliko izkušenj, kakor da potem sama rešujete napake frizerja.
Cenejše barvanje las v salonih pomeni, da določeni salon uporablja cenejše – seveda manj kvalitetne barve.To je zakon trga in vsi frizerji smo del tega trga in nudimo strankam kozmetiko cenovnega razreda – kvalitete, ki si ga sami določimo.
S spoštovanjem

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

če sem dobro prebrala bi želela imeti rdečkat odtenek? tud jas ti priporočam, da počakaš kak mesec na frizerja, do takrat pa si po pranju lase prelij s hibiskusovim čajem, ta naredi rahlo rdečkast odtenek in je čisto naravno. Če imaš skodrane lase in želiš da so kodri lepo ločeni in sijoči si pred pranjem naredi masko za lase, v katero dodaš žličko medu. upam da sem s tem kaj pomagala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close