kaj naj naredim
En pozdravcek. Ponavadi sem bolj na drugih forumih, vidim pa da se tudi tukaj imate dobro. Trenutno imam problem, kjer bi rabila kaksno mosko mnenje. Sem v 5. mesecu nosecnosti, brez kakrsnjihkoli problemov. Porocena sva 10 let, imava 5 letno hcerko, vse super fajn, seveda z obcasnimi problemcki. Nosecnost je zazeljena, vendar se je spet pojavil isti problem kot v prvo. Mozu nikakor mu ni do sexa, od dneva ko je bila nosecnost potrnjena. Pravi da ga je strah, da ne bi poskodoval otroka…
Kar se tice mene sem urejena, dobra na pogled, kar potrdijo tudi pogledi drugih, sele zdaj se mi zacenja poznati trebuh, tako da mislim da ga ne odvracam. Da bi imel drugo tudi dvomim, saj nima casa, ker poleg izmenske sluzbe v casu ko je prost pazi na hcerkico. Ne zdi se mi normalno, ne zanj ne zame preziveti te mesece brez sexa Je imel oz. ima kateri od vas podobne probleme ?
hm sicer mi ni jasno zakaj to nam govoris pomoje bi bilo najbolse da to njemu poves…!!??bog ve kaj se mu po glavi plete da ne bos na koncu prisla do spoznanja da med nosecnostjo dobiva kje drugje ker ne vem kako mu bo uspelo 9mesecev brez….idin ce je mal drigiden:)joke ne znam ti pomagat jaz bi definitivno sexal:)
Forum je zaprt za komentiranje.