Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj naj naredim?

Kaj naj naredim?

S fantom sva nameravala v naslednjo soboto vsem sorodnikom in prijateljem na pikniku sporočiti veliko novico, da se bova poročila. Skupaj sva že 11 let in to bo res veliko presenečenje za vse, saj so vsi že obupali nad tem, da se bova kdaj poročila. Dogovarjala sva se kako bova to storila in na kakšen način bova naredila zabaven reveal. Zdaj pa izvem…Ta teden je on že raztrobil vsem, tako, da to sploh ni več presenečenje. Tako sem jezna in razočarana. Kaj naj naredim? On pravi, da je povedal samo parim in da ne bodo govorili naprej in naj ne dramatiziram. Meni je pa res hudo, saj vemo kako take stvari ostanejo “skrivnost”, verjetno vedo ze vsi. Hudo mi je. kaj bi storili vi?

bil se ti udavala il nebi? ako bi onda ne pravi scene.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

loči se

Locim naj se, ceprav nisem se porocena?

Hja, na izbiro imaš, ali boš naredila celo dramo iz tega (odsvetujem, ker ti bo žal*), ali se boš pa prilagodila, pa boš obvestilo začela z: “Za vse tiste, ki vam špeckahla ta in ta še ni uspela izdati, naj povem, da se bova poročila. Ne z očitkom, ampak igrivo, prijazno in s ful ljubezni v očeh, ko ga boš med omenjanjem njegovega imena pogledala. Recimo.

* če ne prej, ko boš v življenju naletela na hude izdaje, in se boš po glavi tolkla, da si (si) z dramo in zamerljivostjo pokvarila piknik, namesto da bi bila to uvertura v vajin zakon

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

*ena taka lepa uvertura

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Brez veze.

Par sta ze 11 let, pa ce se porocita al ne.

Zakaj tak pomp okoli najave poroke?

Sta izrecno samo zato povabila sorodstvo na piknik?

No, ce hoces preseci partnerja, organiziraj maticarja za ta piknik in se kar tam porocita.

Meni je to super ideja, vsi bodo res preseneceni, z zeninom vred! Evo, pa bos zmagala!

Odgovor na objavo uporabnika
Blazinicablazinica, 22.05.2021 ob 14:27

S fantom sva nameravala v naslednjo soboto vsem sorodnikom in prijateljem na pikniku sporočiti veliko novico, da se bova poročila. Skupaj sva že 11 let in to bo res veliko presenečenje za vse, saj so vsi že obupali nad tem, da se bova kdaj poročila. Dogovarjala sva se kako bova to storila in na kakšen način bova naredila zabaven reveal. Zdaj pa izvem…Ta teden je on že raztrobil vsem, tako, da to sploh ni več presenečenje. Tako sem jezna in razočarana. Kaj naj naredim? On pravi, da je povedal samo parim in da ne bodo govorili naprej in naj ne dramatiziram. Meni je pa res hudo, saj vemo kako take stvari ostanejo “skrivnost”, verjetno vedo ze vsi. Hudo mi je. kaj bi storili vi?

Povej jim, da si si premislila in bodo lahko vsi presenečeni ??? je kar je,sprejmi in se ne sekiraj. Bo pa novica o naraščaju dosegla tvoj nivo “sporočanja” ?

11 let skupaj, to za nikogar ni nobeno presenecenje… običajno pari, ki so tako dolgo skupaj pa še nobene poroke, ničesar gredo po poroki hitro narazen. Po tolikih letih se mi zdi to čisto brezveze in prav nič romantično, dolgočasno…

Ne drekaj za brez veze. Bodi srečna.

ja res je (ne dr….). sem ti že napisal gor… je kar je. ne moreš spremenit. sigurno ti ni ok. ni izspoštoval dogovora. ampak lahko malo pač “pogoltneš” in ostane na temu al pa sceno narediš…

sej boš videla z leti da ti to sploh prijatelji niso. boš kot tista 50 letnica ki je enkrat pisala da zadnjih ne vem kolko let vidi da ma samo moža in sina… ostali “prijatelji” pa so samo kvazi.

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Moj fotr se je poročil kar tako kot je predlagala ena pred menoj. Povabil nas je na rojstni dan in tam se je prikazal matičar in še nekaj frendov uradnikov, ki so prisostvovali – tam pa je pod kozolcem oženil novo partnerko. Seveda je vse vrglo na rit. Če hočeš surprise,… eko imaš idejo.

cope

In to da bi moralo biti skrivnost je pomembno ker…?

Odgovor na objavo uporabnika
Janez548, 01.06.2021 ob 23:31

In to da bi moralo biti skrivnost je pomembno ker…?

Ker bi bila potem princeska na pikniku v središču pozornosti, zdaj pa ne bo.

Avtorica, včasih se res čudim, kje takšne ženske najdete moške, ki so sploh pripravljeni živeti z vami, kaj se šele poročiti.

Vesel je, da se bosta poročila. Tako zelo, da ni mogel biti tiho. Zakaj bi bila razočarana?

Res povej drugim na tisti šaljiv način, ki ga je ena gori predlagala. Vsi bodo veseli za vaju, pa če bo presenečenje ali ne.

če je raztrobil ker je bil vesel pač ok ampak men se to ne zdi človek za poroko če ne zna ničesar zase zadržat sj ni otrok

Še večje presenečenje pa bo, če bo ženin rekel NE.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close