Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj na vas privlači/odbija nasprotni spol?

Kaj na vas privlači/odbija nasprotni spol?

Macka in facepalm ;)))

Sicer pa prezvecena tema, ki kot 99% istalih sluzi za prcarijo, namest resne debate.[/quote]

glih taprava skupaj:
en desc, ki mu ni prav, da bi ga kdo – npr komar pičil
in babnica, ki je niti komar ne piči

Macka in facepalm ;)))

Sicer pa prezvecena tema, ki kot 99% istalih sluzi za prcarijo, namest resne debate.[/quote]

glih taprava skupaj:
en desc, ki mu ni prav, da bi ga kdo – npr komar pičil
in babnica, ki je niti komar ne piči[/quote] Za komarje mi pa res ni nevem kaj:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kaj jih privlači,ne vem težko rečem mogoče moje dolge noge,ki jih zvesto pokrijem z čipkastimi nogavicami.

Hočeš rečt, da dobr zgledaš ?

Pamet, denar, videz, lep obraz, lepi lasje, duhovitost…

Dolge noge, zadnja, obraz, gibčnost, .. ,da se ne rihta več kot 30min za vun it… in volja do življenja.

Lepo si to povedu.

hmmm…ka pa vem…po moje zgovornost, smisu za humor…težko človk reče

mene recimo ful privlačijo karizmatični ljudje, tista nenormalna energija, k jo človk oddaja, da se takoj zaštekaš in čvekaš v nedolgled + smisu za humor in inteligenca…če tega ni, je lohk človk lep k šus, pa ga lohk dam sam v vitrino, kr za druga k za gledat, tko ni 🙂

odbija me pa pretirana samovšečnost in aroganca nasploh 🙂

Pri meni je kontra. Važno da je obraz simpatičen, ga tudi največ gledaš.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Meni je tudi obraz najpomembnejši. Tam imaš vse informacije, ki jih potrebuješ. :))

Najbolj privlači: lepe oči
Najbolj odbija: karakter

Pri meni je kontra. Važno da je obraz simpatičen, ga tudi največ gledaš.[/quote]
Tist zabuhl obraz debelušk meni ne deluje prav nič simpatičen.

Nekdo je rekel, (mene zanima pri ženskah)

Lepota *(krat) Pamet (IQ) = Konstanta

Kakor koli, ponavad počakaš da odpre usta.

Iščem izjeme!

Pri meni je kontra. Važno da je obraz simpatičen, ga tudi največ gledaš.[/quote]
Tist zabuhl obraz debelušk meni ne deluje prav nič simpatičen.[/quote]
Odvisno od primera. Ene so luštne, ene pa … malo manj.

Ni res, poglej recimo Kolindo G. Kitarovič. Je luštna, pa pametna tudi.

Enostaven odgovor. Ne biti siva miš, pa bo. Kako to narediti? Zastonj so samo bolezni, nasveti pa ne.

Sive miške so najboljše. Skriti talenti, ki jih je treba najti…. nebrušeni diamanti, ki čakajo…..

@antilopa

Si prebrala…. počakam, da spregovori… bi jo povabu,
pa ne vem če mava kaj za debatirat….

morda je tu gor… 🙂 lahko tudi piše.

Pa ti; na kero stran se prevaga večji del konstante?

In zakaj si kakšnega ne poiščeš?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne verjamem v to enačbo.

In zakaj si kakšnega ne poiščeš?[/quote]

To wd40 samo “glumi”. Zadnjič se mu je skoraj vrat zaštekal, ko je šla ena luštna mimo njega. Je moral cel teden na masažo vratu hodit. :)))

To wd40 samo “glumi”. Zadnjič se mu je skoraj vrat zaštekal, ko je šla ena luštna mimo njega. Je moral cel teden na masažo vratu hodit. :)))[/quote]
Kako, hudimana, pa ti to veš… razen, če se nisi ti sprehajala mimo…. Ker ni bilo nikjer nikogar drugega…..Hmmm;-)))

Kar tako, za hec:-)

Spider, wd-jčka ne moreš kar tako voziti naokoli. Brihten je ta dečko.

No ja…o tem bi se še dalo razglabljat 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close