Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj na vas privlači/odbija nasprotni spol?

Kaj na vas privlači/odbija nasprotni spol?

Kaj mislite, da je na vas takega, da privlači nasprotni spol?
Pamet, denar, videz, lep obraz, lepi lasje, duhovitost…?
Kaj pa, kar odbija?

skrivnih orožij človek ravno ne razlaga okrog… 🙂

Pandora, pa sem mislila, da zvem kako skrivnost :).
Upam, da vseeno kdo izda skrivna orožja.
Aja, zanima me seveda zato, ker mi na tem področju ne gre preveč dobro.

Ženske so takšne kakršne so (glupe), torej nimam nobenih pripomb čez njih. In ker me tudi privlačijo, poskrbim, da ga čim večkrat fašejo <3

Razen, če sodeluješ pri razoroževalnem procesu.

Še posebej me pa zanima za tiste, ki tu gor na veliko oglašujete kako ste privlačni nasprotnemu spolu? Kaj vidi nasprotni spol na vas?

6packe <3

Kdo sprašuje?

Izoblikovane mišice, bicepsi, v glavnem lepa postava, dobra obleka.

Nimam pojma, kaj vidijo na meni…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

samokritičnostka, tukaj ni potrebno prav veliko filozofirati..

prva zadeva, ki jo moški na ženskah opazijo je… videz, videz in še enkrat videz! no, pa potem, kasneje, ko ženska usta odpre, včasih tudi videz ne pomaga 😀

če prideš tukaj “skoz”.. pa opazijo še tvoje ostale vrline 😉

ženske smo pa bolj zakomplicirane 😉 no, jaz niti ne.. sam, da je čupa pa mišiči 😉

aja, še nekaj..

opažam, da je moškim postava važnejša od obraza.. ženskam pa ravno kontra..

lahko da ženska ni ne vem kakšna lepotica (v faco), ampak to lahko popolnoma skompenzira s hudo postavo.. draga avtorica te teme.. svetujem ti, da začneš delat na hudi postavi.. za konzumiranje proteinskih šejkov pa vprašaj EB.. on bo najbolje vedel 😉

Všeč jim je, da sem lepa, visoka, suha, da sem smejim in sem vesela – to je najprej. Potem pa da se lahko pogovarjava o glasbi, športu, kakšni prebrani knjigi – še najbolj od vsega pa, da se znam zezat, hecat in skupaj z njimi kvasit bedarije.

Všeč jim je moja postava, dolgi gosti svetleči lasje, urejenost (pogosto nosim hude najlonke, krila in obleke), oblika oči, gladka koža, dobrovoljnost, nasmejanost, prijaznost, smisel za humor, energija in samozavest, ki ju izžarevam. Sem daleč od popolnosti, nimam idealnih 1,75 m v višino in tako naprej, vendar znam svoje prednosti (tako značajske kot vizualne) poudariti. Nisem pa bila vedno taka in takrat me moški niso opazili, čeprav sem imela nekaj let manj.

Pa še to: sem pa bliže 30-im kot 20-im, ampak jih očitno to ne moti 🙂

Privlači jih očitno nič na meni.
Odbija pa videz.

Mnja, pametnemu dedcu je obrazženske bolj pomemben kot postava, ker jo pač največ gleda v- obraz, Ampak, če ni pameti še tako hud videz nič ne pomaga. Lepota itak mine, neumnost zelo redko…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Nobena lepota ne pomaga, če je značaj neprijeten. Je pa relativno, kaj je za nekoga neprijetno.

Meni so odbijajoči spletkarski, lažnivi in opravljivi moški, za kakšno žensko pa je lahko tak tip idealen, če je sama taka. :-))

+: prijaznost, dobrohotnost, čustvenost, nežnost, ujemanje v miselnosti….
– : vulgarnost, opravljivost, domišljavost, hladna razumskost …

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hehe, zdaj pa vem zakaj mene Matjažko ne mara :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ker si perverzna, on pa ne?

Ker si perverzna, on pa ne?[/quote]

Jaz? Nisem.:)) Samo ne ujemava se v miselnosti. Kar je prava škoda. Tako dobra prijatelja bi lahko bila :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Končno si izpljunil svoje šibkosti. Predlagam, da spraviš v svoj arhiv, ker si hitro pozabljiv.

Ker si perverzna, on pa ne?[/quote]

Jaz? Nisem.:)) Samo ne ujemava se v miselnosti. Kar je prava škoda. Tako dobra prijatelja bi lahko bila :)))[/quote]

Se pa bi telesno, a ne? To tudi nekaj šteje. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če sam sebi nisi všeč, se nimaš rad, ne moreš pričakovati, da te bo kdo drug imel za lepotico/lepotca….pa čeprav recimo bi fizično ustrezal vsem trenutnim smernica tega, kar naj bi bilo ”lepo”….zato pa mislim, da je važna energija, ki jo človek izžareva. se pravi, da sem mnenja, da imam zelo dobro pozitivno energijo in se imam zelo rada 😉

prav tako nekoga odbija ta moja energija, predvsem zaradi različne valovne dolžine

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Macka in facepalm ;)))

Sicer pa prezvecena tema, ki kot 99% istalih sluzi za prcarijo, namest resne debate.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close