Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj na tleh pred bano ali tušem?

Kaj na tleh pred bano ali tušem?

Nek skandinavski les. So primerne tudi direkt za v tuš, ampak mi imamo banjo.

Preko pa staro brisačo, da ni vse takoj mokro.

No pri nas pa stopimo iz tuša direktno na keramiko. Potem se obriseš in s to brisačo obriseš še tla. Ta brisača gre takoj na zunanje sušenje. Ko je suha gre v koš za brisače. Potem se opere. Tla se čistijo vsako dnevno.

Ker, če vas skrbijo bakterije na tleh v kopalnici, ja kam hudiča pa potem date copate ali če hodite bosi stopala, ko pridete iz kopalnice in greste npr. Na kavč ali posteljo. A jih potem perete na 90 stopinj. Pa to sprašujem tako za brisače kot stopala. Pa parket in keramiko tudi obdelate z 90 stopinjami.

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj pa z brisaco, 02.11.2021 ob 15:27

333311, 02.11.2021 ob 12:03

Ok sam tej tepihi a jih perete vsak dan? Jih sušite pa dajete nazaj na tla?

Ker če moker tepih pustiš na tleh in začne smrdet loh se clo plesen nabira… Pa tepihi sploh če so lepi in pisani se ne perejo na visoki temperaturi ker vrjetno ratajo grdi..

Pri nas se vrže na tla brisača in opere na 95 itak so tla čista ker kopalnico pomivamo tudi po tleh  je pa mokra  in gre direkt za prat. Peremo pa tko več al manj na 2 dni maks. 3  dni.

Ja, kaj pa z brisaco naredis?

Jo pustis na tleh, da se susi?

Meni je nagravzno stopit na ze mokro brisaco na tleh. Pa se mrzla je.

Po tuširanju grejo uporabljene brisače  nad radiator kjer je prostor za sušenje brisač  potem se pa od tam vrže brisača na tla in potem v pranje imam za bele cunje posebno posodo in gre vsak 2 najkasnej 3 dan v stroj na 95 v stroj in ne smrdi mi kopalnici in tudi plesen se nima časa narest… Itak so brisače ki so po tleh res namočene samo kadar se otroci igrajo v banji….

333311, 02.11.2021 ob 22:10

Po tuširanju grejo uporabljene brisače  nad radiator kjer je prostor za sušenje brisač  potem se pa od tam vrže brisača na tla in potem v pranje imam za bele cunje posebno posodo in gre vsak 2 najkasnej 3 dan v stroj na 95 v stroj in ne smrdi mi kopalnici in tudi plesen se nima časa narest… Itak so brisače ki so po tleh res namočene samo kadar se otroci igrajo v banji….

In ja na tleh je vsak dan druga brisača po potrebi tudi več…

Nebi pa mogla met nekega tepiha , ki bi ga sušila na banji in drug dan spet na tla :S

Preprogo iz frotirja- kot brisaca vendar zelo gosto tkana. Jih imam 8 doma in nekje na dva tri dni zamenjam… in jih skupaj operem na 95 stopinj

Brisačo na tla??? Kaj pa lasje in dlake po tleh, se vse na brisačo prime?! Bljak

Mi imamo nedrsečo podlago, ki se posuši že med fenanjem.

..je treba zatret v kali.

Kaksni lasje in dlake po tleh !?

Pri nas je kopalnica odraz osebne higijene.  Najina je pospravljena in mulca morata imet svojo pospravljeno.

Vsak za seboj pospravi.  Lasje v kos , umivalnik ,da ne vidim zasvinjan, tus kabino z brisalcem obrisat, in sprat kadicko.  Pa potleh  tudi pobrisat. Brisace posusit in nest v pralnico…. Koji klinac , to je osnova vzgoje.

Enkrat tedensko pa se  generalka , cistila in gas.

To je navada ?.

Ne pa da prides k nekomu na obisk,  in ce imajo se sami eno kopalnico,  gres na wc  pa kopalnica kot bi bomba not vsekala. Umivalnik pa ves zasvinjan od umazanije do vodnega kamna do  zobne paste.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close