Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj na kuponček 25 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust , Spar, Tuš

Kaj na kuponček 25 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust , Spar, Tuš

Kaj kupujete na kupončke? Npr. zadnjič sem hotela zapraviti kupon za 25 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} v Tuš drogeriji, pa nisem našla kreme nad 15 eur .. Tudi v Sparu razem mesa, če ga kupim res več, ni nič kaj dosti večje vrednosti. Kaj pa vi kaj kupite na te kupone?

Cel karton mleka,5kg pišč. fileja, prašek, kavo dolce gusto.

Zaboj mleka, veliko pakiranje Barcaffe, velik Čokolino, igrače za rojstni dan

Vedno kupujem le tisto, kar potrebujem. Če je najdražji izdelek 3 €, uveljavim popust pri tem.

ja, res ni prav, da so te kreme in meso tako poceni…

Zakaj si iskala kremo NAD 15 €? Da bi še več prišparala, kupi en teden televizijo, drug teden pralni stroj, tretji teden pomivalni stroj…

A ko pride cel blokec izdelkov s popusti, potem kupiš vse, kar je notri, da prišparaš 1.500 € ???

Nikdar še nisem izkoristila kuponov, pa me zanima, če lahko kupon uveljavljam na primer za dva kartona mleka ali dva pralna praška ali samo karton mleka, seveda iste znamke.

resno – jaz če imam kupon, ga dan na najdražji izdelek – tako vsaj nekaj prišparam –
ne razumem te logike, da imaš kupon, pa ga raje vržeš stran kot pa pripšaraš recimo 0,5e – ker ti je to kao premalo…
za 0,5e lahko dobiš npr. pol kg ovsenih kosmičev… evo – en dodaten izdelek zraven- zdrav za zajtrk kar nekaj dni
smešni ste eni res no…

Karton pomarančnega soka,5l olja, cela pick salama, ta velik čokolino, meso, balzamičnii kis, pralni prašek, marmelada,nutela,sladoled al pa samo olive.

kakšno dražje olje, meso, pralni prašek, kreme na drogerija oddelku..

Ponavadi futr za zajca. Ker ostalega ne kupujem na zalogo.

a pse imaš pa na dieti?

Ne. Ravno za to ne je mešanice za kunce. Je na srni in jelenu, tega pa ne kupujem v Sparu.
p.s. Zakaj vas vse tako skrbi za mojo psico? Ker če mislite kaj zbirat, pedigreeja ne sprejemamo 🙂

Tudi jaz, samo zaradi kupona ne kupujem tistega, česar ne potrebujem.

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Tudi jaz, samo zaradi kupona ne kupujem tistega, česar ne potrebujem.[/quote]

hahaha…. avtorica je pa žalostna, ker ni našla dovolj drage kreme, da bi več prišparala :))))))))))

Tudi jaz, samo zaradi kupona ne kupujem tistega, česar ne potrebujem.[/quote]

hahaha…. avtorica je pa žalostna, ker ni našla dovolj drage kreme, da bi več prišparala :))))))))))[/quote]

Hehe, se pa tudi ne znajde, šla bi v največji špar, pa kupila tv ali kaj podobnega, za jurja pa pol, veš kolk bi šele tam prišparala. 😉

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

tuša pri nas ni, tako da pridejo u poštev kuponi od najboljega sujeda ozex todroča in pa špara. nabavlja se mleko, pive, pa še kaka bolj eksotična stvar.

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Čisto enostavno.
Grem v trgovino, napokam v voziček vse z listka in kupon izkoristim za najdražjo stvar, ki jo kupim.

Ko mi kaj zmanjka, počakam na kuponček. Boljša krema za roke, boljši prašek, dražje sadje. V tušu ob ponedeljkih kupim sadje 3 za 2. Enim 5 eurov ne pomeni nič, meni pa ni izpod časti koristiti kupončke.

Če se spomnim, da so kupončki in jih imam morda celo s sabo, potem ponavadi nanje vzamem kakšne ribe-pri kili Fondovih brancinov se že kar pozna popust. Drugače pa recimo taveliko škatlo pralnega praška ali plenice, ampak to itak kupujem tudi brez kupončkov. Če pa lahk uveljavim popust, pa sploh super..

Karton piva

Aptamil, plenice, karton mleka (redko), olivno in bučno olje, večji kos sira … če nimam v košarici nič od naštetega, pač dam kupon za najdražjo stvar v košari. 🙂 bolje 0,3 € manj plačat kot po polni ceni.

hahaha…. avtorica je pa žalostna, ker ni našla dovolj drage kreme, da bi več prišparala :))))))))))[/quote]

Hehe, se pa tudi ne znajde, šla bi v največji špar, pa kupila tv ali kaj podobnega, za jurja pa pol, veš kolk bi šele tam prišparala. ;)[/quote]
mati, na kupončku piše, da nad 500 evrov ne gre.

A to veste, da v tušu za – 25 lahko koristite do 24 kosov za isti izdelek. Npr. kupiš 24 ali manj kosov mleka, olja, kave, moke ipd. Ni nujno da je v eni embalaži oz škatli.

A je to tudi v Špartu in MercatorjU.

V Tušu danes preverjeno in kupljeno.

V Mercatorju to ni mogoče. Za Špar ne vem.
Glede Tuša pa ima včasih res dobre akcije. Pohvalno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close