Kaj na kuponček 25 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust , Spar, Tuš
Kaj kupujete na kupončke? Npr. zadnjič sem hotela zapraviti kupon za 25 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} v Tuš drogeriji, pa nisem našla kreme nad 15 eur .. Tudi v Sparu razem mesa, če ga kupim res več, ni nič kaj dosti večje vrednosti. Kaj pa vi kaj kupite na te kupone?
resno – jaz če imam kupon, ga dan na najdražji izdelek – tako vsaj nekaj prišparam –
ne razumem te logike, da imaš kupon, pa ga raje vržeš stran kot pa pripšaraš recimo 0,5e – ker ti je to kao premalo…
za 0,5e lahko dobiš npr. pol kg ovsenih kosmičev… evo – en dodaten izdelek zraven- zdrav za zajtrk kar nekaj dni
smešni ste eni res no…
Tudi jaz, samo zaradi kupona ne kupujem tistega, česar ne potrebujem.[/quote]
hahaha…. avtorica je pa žalostna, ker ni našla dovolj drage kreme, da bi več prišparala :))))))))))[/quote]
Hehe, se pa tudi ne znajde, šla bi v največji špar, pa kupila tv ali kaj podobnega, za jurja pa pol, veš kolk bi šele tam prišparala. 😉
Če se spomnim, da so kupončki in jih imam morda celo s sabo, potem ponavadi nanje vzamem kakšne ribe-pri kili Fondovih brancinov se že kar pozna popust. Drugače pa recimo taveliko škatlo pralnega praška ali plenice, ampak to itak kupujem tudi brez kupončkov. Če pa lahk uveljavim popust, pa sploh super..
hahaha…. avtorica je pa žalostna, ker ni našla dovolj drage kreme, da bi več prišparala :))))))))))[/quote]
Hehe, se pa tudi ne znajde, šla bi v največji špar, pa kupila tv ali kaj podobnega, za jurja pa pol, veš kolk bi šele tam prišparala. ;)[/quote]
mati, na kupončku piše, da nad 500 evrov ne gre.
Forum je zaprt za komentiranje.