Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj moški menite o mamicah?

Kaj moški menite o mamicah?

Mene pa zanima, kakšen pogled imate tipi na ženske, ki imajo otroka.
Namreč s tipom sva se razšla in imava fantka.
Pred časom sem šla s frendicam na pijačo in tam me je ogovoril en tip, ki me je povabil na pijačo in jaz sem ga zavrnila, pa je še kar vztrajal….potem sem mu pa povedala, da imam otroka, se je pa vstrašil!
Ali imajo lahko moški radi tuje otroke, ali jih to moti? Rada bi vedela na kaj moram biti pozorna!!!
Hvala

Ja tako pač je… to pač niso njegovi geni.

Ti bi imela tipa z otrokom, ki bi živel z njim (in ti sama še ne bi bila mamica)?

Ne vem, težko je reči!
Tega me je itaq strah! Midva sva šla narazen zaradi tega, ker on ni resen in pač mora biti z večimi ženskami naenkrat.
Zdej pa tko, ker sem še mlada in upam, da mi ne bo treba biti cel življenje sama, me zanima, kako tipi zares gledajo na te stvari…..ker imam zelo rada svojega otroka, me je pa strah sploh na koga pomisliti!!!!
Sicer vem, da je vse odvisno od večih stvari, ampak vseeno!!!!

Tudi sama sem mamica. Midva s partnerjem se veliko pogovarjava o takšnih zadevah. In takšno razlago je on meni enkrat dal. Da so moškim zelo pomembni NJEGOVI geni in ne geni nekoga drugega. Razen, če potem tej ženski še sam ne zaplodi par otrok. Smešno, ne?

Sicer pa moje osebno mnenje je, da je bolje, da si dobiš novega moškega, kot pa, da otroka vzgajaš sama. Saj boš našla, nič pa na silo. Vso srečo.

To je tudi moj bivši skoz govoril, sedaj ima pa celo 2 punci, čeprav zanika, od tega ima ena 2 otroka in po novem ga to ne moti več!
Hvala za lepe besede!

mamica, to je teško definirati. Mislim, da je odvisno od moškega do moškega. Če bi bil ta pravi, ga ne bi to nič motilo. Če pogledaš malce okoli sebe, vidiš, da je veliko parov takih, ki se najdejo kljub otrokom.

Res pa je, da bi si (če bi bil za vedno pravi) tudi sam kasneje želel svoje seme, če me razumeš…

je pa veliko težje in predvsem počasneje kot če bi bila brez otroka. Pa vendar sama ne vidim ovire. Oba bi se mogla navadit en na drugega (otrok na moškega in obratno) in znalo bi biti zelo zabavno.

Vso srečo in dvomim, da boš celo življenje ostala sama, verjemi mi.

Ja, je kar problem, če izveš, da si hodil okoli ene mamice.

Sam sem se že znašel v takšnem položaju in vem, da ni lahko.
Dekle sem sprejel takšno kot je, tudi z otrokom. Samo nekaj podzavestno pravi, da ta otrok ni tvoj in ne moreš prav nič spremeniti.
Verjetno je to lažje tistim, ki otroke že imajo, meni je bilo pa kar hudo, ko nisem vedel, kakšen naj imam odnos do otroka.

Mene to ne bi kaj prida motilo.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Draga moja!

Iz izkušenj sodeč, čeprav ne lastnih ti bom eno kratko zgodbico povedal!

Moj foter je pred 14 leti napumpal svojo tajnico ali pač neko njegovo uslužbenko in ta ga je seveda tožila očetovstva (gold digger), ki ga je seveda dobila!

Moj foter še vedno plačuje alimente, ta ženska se je med tem že poročila in (potem je naredila samomor) v glavnem kaj ti želim povedat, da je ta tip sprejel otroka in ga ima za svojega tistem, ko te ženske ni več!

Ti pa kot praviš si še mlada in verjemi, da nekje ne tam ampak v tvoji blližini obstaja nekdo, ki je tapravi za oba tebe in otroka!

ps ne si ga želeti prehitro in na silo! s tega se ponavadi ne izcimi nič dobrega!

lp fresh

Poznam tudi obraten primer. Prijateljica, takrat še mlada, je spoznala vdovca, tudi mladega, z dvema majhnima otrokoma. Poročila sta se in ona je otroka posvojila. Tako zelo je navezana nanju, oz. ju ima za svoja, da ju večkrat kliče “moj sin”, moja hči”. Posebno hči je tudi vizuelno postala podobna svoji “mami”, ima veliko njenih značajskih potez. Prav lepo jih je videti skupaj.

Odvisno je od tega koliko je moški zrel za zvezo. Jaz poznam 35 letnike, za katere bognedaj, da bi kdaj imeli stalno zvezo. Če si moški želi resne, stabilne in stalne zveze, potem bo otroka sprejel z največjim zadovoljstvom, ker se bo zavedal, da je otrok otrok človeka, ki ga ljubi. Seveda si bo verjetno želel tudi svojega otroka, ampak ne zaradi tega, ker ta otrok nebi bil njegov, ampak zaradi tega, ker živi z osebo, ki jo ima rad.

Je pa tu še eno dejstvo. Moški se praviloma ne ozirajo za ženskami z otroki, za ženskami starejšimi od 30 let, ker dobijo 20 letnic kolikor hočejo…

Tisti prvi del si zelo lepo napisal. Drugi del pa mi ni bil všeč, čeprav se zavedam, da je to resnica.

Bi pa povedala, da če bi jaz spoznala moškega, ki že ima otroka, me to ne bi čisto nič motilo. Res je, da bi verjetno trajalo malo dlje, da bi šla živet skupaj, ker se moraš navadit otroka in otrok tebe, ampak predsodkov pa nimam. Mogoče je tako tudi zato, ker imam zelo rada otroke. Ne vem.

So pa verjetno moški drugačni, saj v sebi nimajo tega materinskega čuta, kot ga imamo ženske.

MAmica, kaj pa ti? Kakšno je zdaj stanje? Si že spoznala kakšnega ki je všeč tebi in tvojim otrokom?

Lep pozdrav!

en otrok ni nikoli ovira…….odvisno tudi od ženske same (če je res O.K. pol tudi 2….)

Res pa je tudi, da se nekateri bojijo samohranilk, ker v njih vidijo lovce na samske moške…….potem pa iz tega izpade zgolj veza za hiter sex, pol pa adijo….

Pri sklepanju novih vez bodi previdna (ne hiti s sexom) in če pogovor nanese na to, NE trdi nikoli, da nočeš več otrok……to zna nekatere odbit’….

Kren:
tvoje mišljenje o oziranju samo za mlajšimi….očitno si še mlad…..poznam kar nekaj starejših od 30, ki so RES VREDNE greha (pa ne samo 1x), po drugi strani pa videvam na šihtu tudi VELIKO mlajših (okoli 20), katerih se ne bi dotaknil niti s palico (ne me dobesedno….tut sam nism lih nevemkaj), oziroma: vse je relativno, odvisno pa od posameznika….

LP

Moja prijateljica je sprejela otroka, zdaj svojega moža, ko je bil star 7 mesecev. Mamica mu je žal umrla. Ta fantek je danes star 5 let, kliče jo mamica, vendar ve da ga ni ona rodila. Ne moreš verjet kaj vse otrok pri teh letih razume. Dobil je tudi bratca, ki ga naravnost obožuje. Tudi zdaj, ko je dejansko dobila “svojega” otroka ni nobene razlike. Prej obratno, večjemu se še bolj posveča. Mislim, da ji bo do konca življenja neskončno hvaležen, ona pa njemu. In sicer za ljubezem, ki jo dajeta drug drugemu. Želela sem samo poudariti, da v življenju ni vedno pomembno kdo je tvoj biološki oče, mati, sin, hčerka…ampak LJUBEZEN, RAZUMEVANJE, SPOŠTOVANJE…

maliopasnii! nisem več tako mlad, bil pa sem! Sedaj vem, da je najboljša ženska ženska čez 30! Prej pa sem bil mnenja, da je s samsko žensko čez 30 nekaj narobe. In praviloma je vedno bilo kaj. Pa niti ne po njihovih krivdah. Ampak 20 letnic je bilo kolikor si hotel, vse so bile proste, nekaj celo (še) nedolžnih, skratka bile so brez problemov. Edino kaj je bilo treba je bilo treba to, da si jih moral učiti seksat… 😉

se strinjam…..he, he,……..pa se ene nikakor ne naučijo……….he, he……

LP

ali smo dve kike? jaz sem na tem forumu od maja meseca… katera bo spremenila?

Sam bi težko sprejel mamico z otrokom. Problem vidim predvsem v tem, da mora mamica in otrok ohranjat stike z očkom, kar je za novega partnerja precej moteče.
To je moje mnenje.

Moja kolegica je drugič poročena, pa ni za njenega novega moža nič moteče. Punčko kolegica vsakih 14 dni pelje na dogovorjeni kraj, kjer jo pobere oče, ta pa ji jo čez 2 dni vrne na istem kraju. Dobivata se pred neko trgovino na parkirišču in to je to. Njena moža se do sedaj še nikoli nista videla niti nista govorila.

Je pa tudi res, da ima sedaj punčka veliko raje svojega očima, kot pa svojega očeta. Očim se z njo veliko ukvarja, naučil jo je plavati, voziti kolo, …. med tem ko pri svojem očetu največkrat gleda televizijo, včasih jo pusti pri babici ali pa jo vzame s seboj na kakšno tekmo.

Kmalu pa se bo njihova družinica povečala še za enega člana, ki se ga vsi trije že močno, močno veselijo.

Saj splošnih pravil ni. Eni moški (pa tudi ženske) se še za svoje lastne otroke prav malo brigajo in jim je vse odveč.

Sicer nisem moški, sem dekle. ampak moje mnenje je tako, če si na nekoga “nor” ga boš sprejel z otrokom vred in imel rad zraven še otroka. Mene bi najbrž motilo, če bi imel nek fant,ki mi je všeč že otroka. Ker si tudi sama še ne želim otroka. mislim,pa da je precej težje,če en že ima otroka, sploh pa če sta še mlajša,npr. malo nad dvajset. Če ima en že otroka,se tudi v teh prvih zmenkih ne moreš tako sproščeno dobivati in spoznavati drug drugega. Najbrž bo moje mnenje čez kakih deset ali že pet let drugačno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close