Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj mislite?

Kaj mislite?

Remedy
Čeprav sem mlada, sem ženska, ki marsikaj prenese, tako, da samomora sigurno ne bi delala! Glede tega, da si novinar in psiholog imaš pa verjetno tudi nekaj dobrih lastnosti, ANE! Ker si psiholog verjetno približno veš koliko sem pretrpela( splav, bolezen, pri 19 sem šal od doma) to so zadeve, pri katerih dozoriš!
Zato se ne bom udala, borila se bom do konca, pa tut s psihiatri, če bo treba!
Če bi me pa slučajno kdaj poskušal udarit, al pa otroka, naju pa ne bo nikoli več vidu! Sam mislim, da tako daleč pa ne bo šel, prej bi sebi kaj naredil!
Po naravi ni agresiven, saj do sedaj ni bil, Je pa res, da če se mi kakšen tip približa in se pogovarjava, , je potem cel dan slabe volje, agresiven pa ni!

poletje:

Lej…. ne me narobe razumet…. nisem mislil da je divjak, pa norec, pa da bi ga bilo treba dat v verige, pa tko….. ampak vse, kar ti svetujem, da si (obadva!! – ker tut ti moraš bit seznanjena z njegovim stanjem!), poiščeta psihiatra. Nič drugega…… verjamem, da ni agresiven tip…. agresivnih posesivnih tipov je malo….. ponavadi se žrejo doma, pri 30-tih majo pa rano na želodcu in vsi se sprašujejo od kje….. Ampak verjemi, da teror ne pomeni samo dretje ali pa klofuto, ampak je še ena oblika terorja: psihični teror….. ta pa ljudi veliko bolj potolče….. in (moje mnenje) če se bo tole tako nadaljevalo, potem si ti zelo dober kandidat za žrtev psihičnega nasilja…… čeprav ti verjamem, da si močna oseba in da si dala v življenju že marsikaj skozi – kar te je okrepilo in izučilo, ampak moraš vedet, da ljubosumje je tako kot je napisal Othello ( če se malo pohvalim :)))):”……zelenooka pošast, ki preži za vsaki vogalom in se smeji svojim žrtvam” če dodam: VEDNO. psihološki pritisk vsak dan, leto za letom…. Tut če nič ne bo rekel, ampak bo samo čudno gledal, boš vedela, da te terorizira in se boš sama v sebi žrla zaradi tega…… tko da resno: bodi pametna in mu najdi strokovno pomoč. Enkrat ti bo enostavno postalo vseeno za njega (če bo tako nadaljeval) in boš odšla, potem pa bog ve, kaj se lahko naredi……..

LP, upam, da nisem preveč zatežil………

Remedy

Ne, nisi zatežil in hvala za odgovore in litanije, kot ti ptaviš!
Se bom poskušala pogovort z njim in mu na lep način enga psihiatra svetovat, ali pa zakonskega svetovalca!
Valda, zame je psihično nasilje še hujš, sem ga doživljala 19 let, doma! Ko sem se mogla dokazovat, da sem v vsem najboljša, pa bog ne daj da sem manj kot 5 (ali 10 na faksu) prnesla iz šole. Pol pa k sem faks pustila, pa zanosila sem bla pa sploh,…. Tko, da sem najrajš vidla, da so me nabutal, pa sem mela saj mir!
Pa tudi za otroka ni do0br, da bi se grdo gledala, otroci čutjo!
Hvala še enkrat!
Pozdravček tudi tebi.

uf to pa res ni problem.
sam a se nič ne bojiš da pridem s sekiro pa te fentam?
jest sm k trobec babe fentam pa jih pol sežigam zdej je zima ful prov pride sam veš kaj je drek, naša peč tok dobro vleče da zdej čez ravfnk
kar cele ven letijo ha ha .
ja ja bila bi ti zelo presenečena nad mano.

Pozdravljen svetilnikk!
Veš kaj pravijo: TISTI PES, KI LAJA NE GRIZE!Ni mišleno zlonamerno. Me pa res zanima kakšen si!

Poletje

Hehe, dobro vprašanje! 🙂

Če sem odkrit ga sploh ne štekam! Se mi pa zdi, da mu je treba poskrbet napotnico za dohtarja! Jaz na tvojem mestu bi to precej previdno speljal. Verjetno mu res nekaj v psihi ne šteka, samo take stvari mi tule ne bomo znali popraviti!

Po takih pogovorih, da bo on naredil samomor in bo zraven ohladil še tebe, bi jaz zbežal stran! Saj če bi vsaj malo opazil, da se pri vsem tem ne heca.

Ja, kren mogoče maš prov! Čeprav jz še vedno mislim, da sam preveč, LAJA! POLETJE

no povej kje pa kdaj se dobiva.iz kje prihajaš?

Glede na to da, da je tudi moj bivši rekel, da če me izgubi se bo ubil, pa tistega s kom me vidi….. ker on ima mene tako rad…. tudi njemu se po dveh letih ni dalo seksat….

Imel je drugo!

In ko sem ga nagnala me ni ubil niti sebe…..

Nisem glih prebrala vseh postov – malo preveč mu verjameš in ga zagovarjaš – moje mnenje. Vsak pa ima svojega!

LP

Ja, saj maš po eni strani prav (tisto o pretiravanju…….); ampak: a je un tvoj tebi slike iz maturanca trgal??? (ker konec koncev je to pokazatelj njegovega ljubosumja – med ostalim….)

ker se mi zdi , da take stvari niso zgolj “običajno” ljubosumje……… sej včasih tut jst rečem (sem rekel:))) če me pa pustiš, se bom pa ubil……ampak to je rečeno v šali……. mi pa na kraj pameti ni nikoli padlo, da bi ji kakšne slike trgal……… lepo te prosim 🙂 Zdej pa reč, če je to normalno….. :)))

LP

Remedy

Sem imela podobne težave,ko je bil čas absolventskega izleta in me je na vse možne načine prepričeval,da naj ne grem in da se bo ubil in bla bla…pa je vseeno preživel no ker pa to ni bil edini izpad njegovega ljubosumja sva se odločila vsak za svojo pot……lp****

Kdo pa obriše spermo, ko mu ga zdrkaš, on pa se obrne in zaspi? (al kar pusti, da se na njemu posuši?)

še vesel je bil he ha . eh sami kurbirji pa kurbe kok je to brezveze.!

A je to sploh važn kdo obriše spermo, mogoče jo pa pojem!

Ta je pa debela.Dobr si ga.

Ja seveda je važno. Vsaka informacija je pomembna, ko iščeš nasvet. Glede na to, da najraje kar leži, bi bilo res zanimivo zvedet kako se zaključi zadeva po oralnem seksu. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ja sej to je edino prov. a ti je dobra?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close