Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj mislite?

Kaj mislite?

Pozdravljeni!
Imam en problem in ker se moški med sabo bol razumete mi povejte kaj naj še naredim!
Čez glavo imam že monotonosti, vse sem že poizkusila, od svečk do dragihm sexy oblačil, moj mož je ena sama žalost!
Skupaj sva 5 let, od tega 2 leti poročena; prve 2 leti je bilo dobro, potem pa je vse skupaj ratala žalost.
Včasih se počutim, kot krava, skoči name, 5 minut, pa konec! Jaz vse pripravim on pa tako! Še raje ima tako, da se uleže poleg mene, jaz ga božam in mu ga zdrkam, potem se obrne in brez besed zaspi! Sem že mislila, da ima drugo, pa mi je sam rekel, da se mu sploh ne da z mano, kaj šele z drugo, si ga rajš zdrka!
Drugač se dobro razumeva, imava 9 mesečnega sinčka. Kaj bi bil vzrok, saj sva zelo mlada, jaz 22, on 24!

poletje:

……..če se mu ne ljubi s tabo še ne ne pomeni, da se mu ne ljubi s ktero drugo…… drugače pa punce: dejte že enkrat razumet!!!! tipi se čez čas ohladimo……. zakaj? zato ker enostavno ni več zanimivo. Pa ne zarad tega, ker ni svečk in sexi perila in igric……. ampak zarad tega, ker vas lahko poseksamo kadar vas hočemo……(sori za tako kruto izjavo, ampak žal tko je!). Ste že osvojene…….

Po mojem je najbolš, če ga narediš malo ljubosumnega…… pet kam ven (sej vem, da maš froca, ampak to še ni razlog, da bi non-stop doma visela!), pa ko bo on hotel seksat, mu reč, da se ti ne ljubi…… garantiram, če mu to narediš ene 2X, 3X zaporedoma (greš ven, pol se ti pa ne ljubi seksat), se bo tipo malo zamislil……. saj jaz bi se……..

LP

Remedy

P.S.: z besedo VEN ne mislim, da se ga napiješ ko kanta in žuraš celo noč, ampak da greš na kako pijačko s prjatlcam. Lahko tudi dopoldne… Pa glej, da se boš zrihtala seksi (ne vulgarno, ampak seksi! – da te bo kak tip pogledal, pa da si malo samozavest nabiješ, ker ti jo primanjkuje – pa ne to vzet kot žalitev…….)

Sicer sem ženska – a fantje so v prejšnjih postih zatrjevali, da to ni možno. Fant pri 24 letih JE za akcijo. Še brez dodatne spodbude s svečkami in seksi perilom…

Moje izkušnje – po 18 letih zveze še vedno vžge, da sem tam jaz, ki me ima rad, z dodatno spodbudo še toliko bolj.

Nekaj je tu narobe. Travme iz mladosti? Pritiski in odgovornosti “odraslega” življenja, ki jih morda težko prenaša? Depresija (mislim na bolezen)?

Kako pa kaj vajini zelo iskreni osebni pogovori? Kaj ti pove on sam?

Sej pri nama ni problem premal seksa, ampak monotonost! On bi sexal vsak dan, sam na hitro! Jaz pa mam rajš več…. Včasih sva imela rada grobo in sva se igrala marsikaj, tako, da sem se upirala, sedaj se mu pa nikoli ne da, ali hitro ali pa nič!
Sami izgovori so ga, ker mali v isti sobi spi,(namava več sob) se boji, da ga ne bo zbudu, pa postla preveč škriple, pa se mu mudi v službo, pa neki na računalnik, pa se ni stuširal,….
poletje

han ha ha , dej čaki jest mam tukaj ponavadi zelo krute odgovore ma a je to res?? sploh ti ne morem verjeti! halooo???
čaki dej realno povej a si grda pa debela, kakšna si? če si pač grda pol je to logično sam če si pa dobra baba je pa ta tip za v norišnico ti pa tud ker ga gledaš .sej pravim moraš najprej povedat kakšna si.

No mal več kil mam kot pred porodom, mislm pa da to ni problem! Drugi me še bol gledajo k mam večje joške, pa še dojim!
Kokr za kerga, enim sem grda , drugim ne! 170cm, 70 kil, dolge svetlo rjave lase, rjave oči, kaj te še zanima!
Ko sva zečela je bil ful lubosumen, tko da še minike nisem smela oblečt, zdej ga je pa kr minil!

Mislim svetilnik, haloooo? A ti si pa lep? Kaj je sploh lep? Pa lepa zenska? 180, 50, velike joske??? Matr ste eni usekani. Draga moja pri nama je bilo podobno, jaz sem sedaj zacela bolj delat tist kar mi pase, celo za 3 dni sem sama sla adijo, in danes sva ze poleg printerja stoje-…hehe ce ne bo on od racunalnika se odlepu bom jaz tja prisla. Ko je sam mal me po joskih porajcal, sem takoj majcko dol vrgla, in mu je ze stal kot nor…mah cas rabita, mojmu sploh ni za seks, enkrat na tri tedne, zdaj pac iscem resitve pa ga rajcam kolkr gre.

ja no nisi extremno debvela toda zame si pač debela.
recimo za 170 cm je vse nad 60 kg too much.
meni pač ne bi bila zanimiva za tvojega ne vem, zagotovo pa nisi zelo neprivlačna! pa velke joške so meni grde za tipe vem da so nori na njih.

Mislim, da sta se preveč zrutinizirala in je postal še sam prevelik praktik :-). Je pa res, kar pravi remedy, da se te je verjetno nekako naveličal. Pa ne mislim tebe ampak seksat s teboj. Ti pa lahko zatrdim, da bi mene ob svečkah, oblačilih in podobnih navlakah podobno minilo kot njega. Jaz mojo nabrišem kadar oz. kjer mi paše (sori enax 🙂 in niti slučajno ne razmišljam takrat o kakšnih svečkah, oblekah in podobnih bedarijah. No, vmes, ko pa je prilika in je časa dovolj pa se spravimo tudi na “slavnostne obrede” 🙂

Lahko so samo trije razlogi:
-Ali je tak egoist
-Nisi mu več zanimiva
-Drugo ima

Mislim, da je tretje!

skupaj sta pet let, ed tega je tebi tri leta ‘žalost’…. kako pa to da si se pri svojih 19 sprijaznila s tipom, za katerga si ugotovila da je brezvezn, in potem z njim poročila??? če predpostavljam da ti je bil prvi tip, pa sploh?? resno me zanima…
to da sta se dobro razumela (ali pa da se dobro razumeta) ne more biti razlog… dobro se razumemo s starši, brati, prijatelji, pri partnerju pa iščemo nekaj več, ane?

Kren je napisal:

Jaz mojo nabrišem kadar oz. kjer mi paše…

To je itak ta pravo! Ampak če njemu ni, kako pa naj ona njega nabriše kadar in kjer ji paše?

Prav enako ga lahko napade! Deluje, preverjeno!

Obvezno ga naredi ljubosumnega, tudi jaz sem imela krizo, ko sem bila doma z otrokom, ga čakala, ko je prišel zvečer da bo kaj, pa je bil pogosto preveč utrujen. Sedaj je sicer pikica starejša in jo lahko zvečer njemu pustim, sama pa grem s prijateljicami žurat, pa v kino, pa na aerobiko. Sama sem postala bolj zadovoljna in on je kar naekrat postal zopet žrebec.

In ko se ti enkrat začne odvijati v smer kot si želiš, potem je vedno boljše, saj posoajaš bolj zadovoljna in zadovoljnega, si boljše volje, na vsako njegovo blesavo besedo ne reagiraš, ga pogosteje pocarkljaš, mu skuhaš kavo in mu jo prineseš na kavč, te ne moti gledat nogomet z njim, ker te je malo prej nabrisal, saj ti je vseeno če bi gledal pink ponk …

Pa tudi, če mu ne vzbudiš ljubosumja je fajn, da življenje vzameš v svoje roke in ne da čakaš doma. Uživaj življenje in sexaj z njim samo ko ti je, ne delaj kar ti ne paše, vendar mu vedno pusti možnost, da če te bo dobro prepričal da je vse mogoče.

Sicer pa mislim, če s stvari ne pošlihtajo, takšen zakon ne more funkcionirati.

Sanja

P.S. Kren tvoja izjava mi je všeč, ker je prava moška.

Ojla!
No pa sva se včeraj mal pogovarjala, tko za hec! Pa mi je povedal tako: on je bil zelo dolgo časa zaljubljen vame preden sva začela, potem me je pa dobil, toda bila sva skupaj le kakšen mesec( brez seksa, on je bil še devica), pa sva nehala, ne ker mi ne bi bil všeč, toda nekeko se nisva ujela in jaz sem ga s tem zelo prizadela, potem se 6 mesecev nisva videla. Na eni zabavi sva se srečala in od takrat sva skupaj! Potem je bilo vse naj, naj, naj,…. do mojega maturanca, takrat je bil tok lubosumen, da me je vsak večer klical, tako, da nisem mela od maturanca nič, saj sem cele noči na mobitelu visela( pol je pa celo plačo za račun zapravu!) Ko sem se vrnila mi je vse slike strgal, sploh, če sem bila na njih z sošolci. Zagrozila sem mu naj se skulira, drugač bom šla. Od tukaj je bilo uredu, ni bil več ljubosumen, saj kazal ni, pa tudi midva sva se dobro razumela! Potem pa sem 1. zanosila, takrat sem se tudi z starši(mamo) skregala, pa sem se preselila k njemu! Od vsega sem začela krvavet in po 2 mesecih otroka izgubila! Ob tem sva se še bol povezala, zato sva se oktobra 2002 poročila, zelo sva se ljubila! Problem se je začel pri seksu, ker zaradi splava ni upal, oz. se je bal, še sam ne ve česa točno.Po poroki sem zbolela in obležala, takoj zatem pa spet zanosila in s težavo rodila sina. Med nosečnostjo nisva seksala, ker sem bilka veliko v bolnici, pa nevarno je bilo! Šele 3 mesece po porodu sva prvič! Pri njemu je pa problem psiha, rekel je, da se je prej vedno bal, da me bo izgibil, ko sem se med nosečnostjo zredila je opazil, da mošli ne gledajo več tako za mano, sedaj ko se počasi izgubljam težo, pravi, da sem se polepšala in da mu kolega skoz govori, kakšne “*****” sem ratala! Kot najstnica sem bila bol suha, brez oblin,sedaj me je več! No in se kao spet boji, oz. ga moti, da me drugi gledajo! Pravi, da se sploh ne more sprostit med seksom, ker se boji, da ga ne bo več doživel! Pravi tudi, da je tak moiški, da ima raje, da on laži in jaz skačem po njem in da njemu nikoli ni bilo preveč do seksa, vendar mi tega do sedaj ni upal povedati, da me ne bi zgubil!!!!
No, moški, kaj sedaj mislite na to? Zgleda, da mam bolj ženskega moškega, ane!

prbi ga nekam ven!

Remedy, vsaka čast za post

ops, se opravičujem za napake, se mi je mudil, ker se je sinko zbudu!
PA-PA

hm….. če ti povem po pravici: (ne bit užaljena) Bi ga morala pustit že takrat, ko ti je slike trgal in ostale piz*arije počel…..

Je pa tko (moje strokovno mnenje :)) : on je patološki ljubosumnež in posedovalec…… tisto obdobje vmes, ko ni blo tko, je blo pa zaradi tega(predvidevam- popravi, če se motim), ker nisi nikamor ven hodila in si non-stop visela pri njemu……. pomoje. Ampak če je bil tak, potem bo vedno tak! Ne rečejo brezveze: Navada je železna srajca……

Jst mu nebi verjel tistega, ko pravi, da mu seks ne paše…… lepo te prosim….. ITAK da mu paše, samo on se bo (vedno) zgovarjal na vse mogoče samo zato, da ga ti nebi pustila- ponovno popravi, če se motim. Po mojem bi bil sposoben reč tut to (v primeru, če bi ga pustila), da je na smrt bolan, samo da bi ti prišla nazaj (to je moje mnenje, ker poznam takšnga oz. podobnega tipa…)

Tko da nevem…… lahko vse skupaj pretuhtaš…. ampak meni se zdi, da si že v osnovi “zaje*ala” – pa ne mi zamerit. Sej vem: Po toči zvoniti-cu špet.

Ampak bi se pa jst na tvojem mestu malo “zasigural” kaj on misli naredit v prihodnosti…… tko da: mal ga vprašaj o tem….. načrti za prihodnost, potem enkrat namigni malo: kaj pa če bi midva šla kdaj narazen…. lahko tut v šali, pa tko…… malo mu daj vedet, da nisi samoumevna, ampak da pa ljubosumneža pa ne rabiš………. ker kakor jst vidim je blo pri vama tko: ali obdobje pretiranega ljubosumja, ali pa obdobje, ko se mu je slatko “je*alo” za tebe….. Men to ne izgleda nevem kako perspektivna veza…. ampak odločit se boš pa mogla sama………

LP

Remedy

Joj, Remedy misim, da imaš prav in ne vem kako, da nisem že prej na to pomislila, nikoli nisem tako razmišljala! Mi je pa mami točno tako povedala takrat, ko smo se skragali!
Res, ko sem bila noseča in bolna sem bila skoz ob njem, sedaj bo pa treba počas v službo in ker sem medicinska sestra mi skoz utruja, da bom kakšnga dohtarja upecala, al pa on mene! Do sedaj sem mislila, da se to sam heca, pa vidim, da je globjega pomena!
Ja enkrat sem tko za hec rekla, da bom šla, še preden sva bila poročena, pa je reku, da bo takoj samomor naredu, pa da bo prej še mene fentu, ker če me nima on, me tudi drugi ne bodo mel! Ker sem se hecala jaz, sem mislila, da se tudi on, po eni strani mi je pa to laskal! Tko, da imaš verjetno prav!
Ne vem pa, zakaj noče eksperimentirati v seksu, saj bi jaz, če bi bila na njegovem mestu seksala vsakič tako, kot da bi bilo zadnjič.

Remedy od ke si se uzel, maš ful pametne, pa še na taprav način znaš povedat! Škoda, da ni nekaj tebe v mojemu možu!

Tebe bi pa res rada srečala! Ko takole berem tvoje poste vidm, da maš res krute, me pa res zanima kakšen si!

Za svetilnikk-a je bil ta post!

hehe….. mali tupi – glupi otrok.

:))

LP

Remedy

Življenje nas bo izučilo, velikokrat žal prepozno! Če smo zato tupi i glupi, ne vem, smo pa vsekakor naivni!

:)))

“…Škoda, da ni nekaj tebe v mojemu možu!…” Verjemi, če bi bil, pol bi ti že zdavnaj naredila samomor….:))) ker znam bit zelo težek (po poklicu novinar – veliko sprašujem; po izobrazbi (tudi) psiholog – veliko opazujem) najslabša kombinacija za ljudi okoli mene… :))))

Kar se pa tiče tvojga tipa…. em…. sej ne vem, kako ti naj povem, ampak mislim, da ma tvoj tip hude probleme sam s sabo (pa ne to vzet- kao: je prtegnjen; ampak ma osebnostne težave, ki so že na meji bolezenskih). Tko da…. jst sicer ne vem, kolk je tvoj tip odprt glede tega, ampak jst bi ga odpeljal do psihiatra (…se ne hecam!!…) Če noče it sam, potem pojdi z njim…. karkoli, samo naredi kaj….. ker s temi stvarmi je zelo težko…… nikoli ne veš, kaj bo naredil v enem od teh navalov ljubosumja… lahko te udari, lahko pa še kaj več….. ne se zezat s takimi stvarmi ( TO TI PA RESNO GOVORIM!) . Pa daj si ti predstavljaj, da bi se ti pogovarjala s kakim tipom (samo pogovarjala!), on bi pa prišel rahlo vinjen, pa bi to videl….. po moje se nebi končalo dobro….. ker pri alkoholu je pa tko, da udari ven vse, kar smo prej hoteli skriti……. No, ampak saj ne govorimo o alkoholu, tko da pustimo to…. resno ti polagam na dušo…… moraš najdit rešitev, da ne bo prepozno……. pa ne prepozno v smislu, da ti bo kaj naredil (čeprav tudi to…), ampak v smislu obstanka zveze. Ker upam pa, da si tolk pametna, da se ne boš pustila pretepat…………

Kar se tiče njegovih groženj ( da se bo ubil, oz. da bo ubil tebe…..) kdo ve….. nikoli ne veš, kaj kdo misli resno in kaj ne, tko da: rešitev: psihiater.

Kar se tiče tvojega dela: mislim, da bi blo pametno, če gresta h psihologu-psihiatru PREDEN se ti vrneš na delo….

Verjemi, da ti jst takih litanij nisem napisal kar tako….. ker nimam nič bolj pametnega za delat, ampak so stvari RES delikatne…. ne se zafrkavat! Če je tip ljubosumen, potem bo ljubosumen vedno – oz. ne bo ljubosumen, če bo videl, da te ma popolnoma pod kontrolo…. če te pa ne bo mel, potem se pa lahko zgodi narsikaj…. sploh grede na to, kaj vse si napisala…..

LP

Remedy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close