Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj mislite o kmetih

kaj mislite o kmetih

Kmetica jaz takoj zamenjam s tabo. ti dam svoj biznis, sama grem pa na kmete. Pa brez heca, sita sem že tega kar delam, ena sama vojna za obstoj, tam si pa vsaj svojo hrano pridelaš in mir imaš.

kaj si mislim o kmetih? kaj pa vem sploh se ne ukvarjam z njimi kaj dosti in tudi nimam opravka z njimi. sama pa definitivno nebi bila kmetica, ker vsi dobro vemo, da se ta “biznis” ne izplača več

Nimam težav, s kmetov ali iz mesta, če se obnašaš normalno!
Nekaterim pač smrdiš po “štali”, a vseeno pijejo mleko, jedo krompir, solato, pšenico…………….. . Ampak to je njihova težava!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Posploševanje je odlika zabitih ljudi. Kakor imamo propalice in zabiteže v mestu jih imamo tudi na kmetih. In tudi kakor imamo odlične ljudi v mestih imamo odlične ljudi na kmetih. Na mikroravni je vse odvisno od karakterja človeka ne pa kje si odrastel. Zatorej vojna med “kmeti” in “mestjanari” je jalova vojna pisana na kožo polpismenim majmunom.
Človek se nikdar ne sme sramovati svoijh korenin pa naj bodo še tako slabe. Ker pametni ljudje razumejo, da si otroci ne morejo sami izbirati svojih staršev, kakor tudi ne vzgoje in življenskega statusa. Kaj tebi mar kar si mislijo polpismene opice ? Drugič, ko te bo kdo zasmehoval zaradi tega ker si s kmetov mu samo ponudi banano. Boš vidla zelo je bo vesel, midva že veva zakaj 🙂 !!

z viška te sigurno gledajo kmeti…..brez zemlje)

Ma daj ne sanjaj, veš, da bi ti rada bila kmetica, dolgčas bi ti postalo po 14 dneh, ko ne bi mogla nikamor na kofe…Poglej resnici v oči..

Kmet postaneš, ko se naučiš kmetovati, kar pa ni modrovanje na MON-u!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Japs, Ljubljančani, ki nimajo denarja, da bi si v LJ kupili stanovanje, ko gredo od staršev in se preselijo na vas,…zato še niso kmetje..

Ne priporočam: na kmetih je še hujša vojna za obstoj. Ne pozabi na suše, pa prevč dežja, pa toča pa razni škodljivci. Pridelek ni nikoli siguren.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close