Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj mislite, da če sedaj nekateri po enem letu in več…

Kaj mislite, da če sedaj nekateri po enem letu in več…

Kaj mislite, da če sedaj nekateri po enem letu in več ne opazijo, da nekaj ne štima glede covidude, da pa bodo po dveh, treh pa le opazili?

Poznam precej cepljenih oseb in povem ti, da tako zagovarjajo fašistično propagando, da ni za verjet. Upam, da bo do konca tega leta tudi njim jasno za kaj se gre.

Večini je že zdaj jasno, enim pa ne bo niti čez 30 let

Praviš upanje ostaja. Vsaj nekaj.

Jaz imam upanje. Marsikateri cepljen zdaj pravi, da mu je žal, da se je cepil.

Jes vm povem, da nč ne štima! Ni to jasno?

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 26.08.2021 ob 15:10

Jes vm povem, da nč ne štima! Ni to jasno?

…. Patetično. Jaz pišem Js ne Jes. In odkar mam rilmija ddddd emo ni vijola! Ka bi rado s tem svojim naskokom?

Podatki so za EU (torej članice Unije), do 21. julija.

https://www.globalresearch.ca/20595-dead-1-9-million-injured-50-serious-reported-european-union-database-adverse-drug-reactions-covid-19-shots/5751904

hlebonja, 26.08.2021 ob 15:23

Podatki so za EU (torej članice Unije), do 21. julija.

https://www.globalresearch.ca/20595-dead-1-9-million-injured-50-serious-reported-european-union-database-adverse-drug-reactions-covid-19-shots/5751904

Thanks-Hvala za info

Karel veliki, 26.08.2021 ob 14:50

Poznam precej cepljenih oseb in povem ti, da tako zagovarjajo fašistično propagando, da ni za verjet. Upam, da bo do konca tega leta tudi njim jasno za kaj se gre.

Osebno ne poznam nikogar, ki bi zagovarjal ceoljenje in ta rezim, ceprav so v mojih krogih skoraj vsi cepljeni, se tisti preboleli so se cepili, ko jim je poteklo potrdilo in gladko vsi so se cepili, da lahko potujejo, ker ima vecina take sluzbe ali pa nacin zivljenja.

Darwin724, 26.08.2021 ob 15:46

Thanks-Hvala za info

KAko pa so poškodovani? A jim je roka odpadla al kako?

Predvsem so bili ukrepi zgrešeni. Upam, da se letos ne ponovijo. Spičili več milijard in na koncu je vseeno vsak drugi prebolel. Letos pa še več verjetno, ker imamo Delto.

Res se ustvarja občutek, da se gre samo za denar in da mora ta priti na pravi naslov. Ruska, kitajska cepiva niso dovoljena, čeprav bi se marsikdo cepil z njimi.

…da imamo vas, monovske Google zdravnike in epidemiologe, da nas razsvetlite. Kajti očitno celi svet, ki ima enake ukrepe, nima pojma, vi biseri, pa to vse natančno veste. Bravo?

Težko, tako nekako ko Darmun zabiti ne porajta da se mu vsi režijo, ker je tako glup.

A ste tu vsi iz Prebolda al’ kaj?

V naravi ljudi je da neradi priznamo svoje napake. Večina se bo oklepala svoje resnice do konca. Pričemer se pa ne izbira besed in dejanj za drugače misleče.  Želja je na silo uveljavit eno in edino “resnico”, ker potem imaš prav tudi če nimaš.

Darwin724, 26.08.2021 ob 14:20

Kaj mislite, da če sedaj nekateri po enem letu in več ne opazijo, da nekaj ne štima glede covidude, da pa bodo po dveh, treh pa le opazili?

Odvisno od posledic njihovih dejanj.

jst sem se cepil, ker sem šel preko meje  in ok., mislil sem, da je to to in gotofo.., ko pol slišim in preberem, da to velja samo 6 mesecev…. matr jim n….

https://www.facebook.com/591628697606879/posts/3441471782622542/

bitjo, sem še bolj prepričan, da gre za projekt zoper človeštvu. Nadaljevanje mi je še bolj jasno, kaj čaka zaslepljene.

Darmun blesavi, 26.08.2021 ob 22:20

Težko, tako nekako ko Darmun zabiti ne porajta da se mu vsi režijo, ker je tako glup.

da se bolj vam smejimo, koliko ste glupi.

Robi567, 27.08.2021 ob 10:34

https://www.facebook.com/591628697606879/posts/3441471782622542/

Thanks

Darwin, eni so tako zaverovani v te ukrepe, da bi dobesedno dali življenje za to …

Neprijavljena, 26.08.2021 ob 22:31

V naravi ljudi je da neradi priznamo svoje napake. Večina se bo oklepala svoje resnice do konca. Pričemer se pa ne izbira besed in dejanj za drugače misleče.  Želja je na silo uveljavit eno in edino “resnico”, ker potem imaš prav tudi če nimaš.

Ni res, resnica je lahko samo ena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close