Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kaj menite o umetnih podaljških las

kaj menite o umetnih podaljških las

So vam všeč in kakšni?? kateri salon priporočate??

Na daleč in na slikah zgleda kar O.K:, ampak od blizu BLJAK…..

imam znanko, ki je prvi dan od frizerja v redu, potem pa par dni kap, od blizu se vidijo tisti nastavki – vozlički…ma vse te mine….

a ja, pa verzije, ko so podaljšani lasje, ki so bolj redki, za mnogo podaljškov pa zmanjka denarja in gre zadeva potem le v dolžino, v gostoto pa ne….. mi ni všeč niti slučajno.

Sem ravno zadnjič spraševala mojo frizerko, ki ima res krasne dolge lase, ali so njeni ali so umetni. Rekla mi je, da so njeni in da ni šanse, da bi si ona dala umetne podaljške. Pravi, da nima potrpljenja za to (pa je frizerka!).

Njena kolegica jih menda ima in kot piše zgoraj, od daleč je lepo, od blizu pa se prav vidijo vozlički. Poleg tega je nadvse zahtevno vzdrževanje takih las. Če se ne motim, si jih moraš umivati zelo previdno, z glavo pokonci, previdno razčesavati in mislim da celo spati s čopom.

Tudi kakršno koli frizuro si iz njih sam menda težko narediš. Moja frizerka pravi, da bi to priporočala le nekomu, ki ima čas in denar, da se enkrat tedensko oglasi v salonu, kjer mu umijejo glavo in mu naredijo frizuro.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

meni je ful grdo

če nimaš ravno bolezensko redkih las – raje sploh ne dajaj podaljškov. Nisem še videla, da bi v živo na kateri lepo zgledalo. Daj raje malo več in pogosteje za frizerja, bo bolje.

Moja frendica jih ima. Sploh nisem vedela dokler časa mi sama ni rekla, ko sva se pogovarjali o frizurah. Ne vem morda zato ker so njeni lasje vedno lepo urejeni pa ni važno ima čop ali spuščene. Tako da je res verjetno odvisno od nege. Da imaš to že v sebi to skrb 😉

Moja prijateljica jih ima in izgleda fenomenalno. Da se vidi od blizu? Pri njej pač ne. Tudi nobene posebne nege ne zahteva. Imaš pa poseben glavnik, to pa ja.

Večina naših frizerjev tega neobvlada, zato pa izgleda tako grozno. Tisti, kipa znajo, pa naredijo dobro, ampak so 3 x dražji.

škifeca od škifece…

umetni nohti
umetni lasje
umetne ustnice
umetni joški
umetne trepalnice

najlepše je naravno in to negovano. Zato ti ne znam priporočati nobenega salona.

Pozabila si:

Umetne tiče :))

A to je dovoljeno? 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close