Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj menite o tem

Kaj menite o tem

Sodelavec gre v kratkem v penzijo in v kolektivu smo se odločili da mu kupimo nekaj skupaj. Zbirali smo po 10 EUR na glavo in zadolžili sodelavko naj gre nekaj kupit.

Prej pove, da je našla nekaj ultra primernega zanj, a je namesto zbranih 120 EUr kolikor je imela, zapravila še ankrat toliko. sedaj pobira razliko, pomeni da more vsak dat še dodatnih 10 EUR.

ne vem no, meni se zdi to ultra mimo.

jst bi ji rekel da ji ne dam nič… da je teh 120 od sebe prispevala

Joj, zaradi 10 evrov se kišaš. Žleht babnca nora! ?

Take boste zagotovo same poginile s svojimi mačkami. Heh

Odgovor na objavo uporabnika
žleht si, 16.06.2021 ob 12:45

Joj, zaradi 10 evrov se kišaš. Žleht babnca nora! ?

Take boste zagotovo same poginile s svojimi mačkami. Heh

🙂

ne gre se za 10€. drobiž jeebote.

gre se za princip. sploh ni ispoštovala dogovora. nekaj na svojo pest brez ostalih

kaj pa ce bi prinesla za 500

Somebody1, 16.06.2021 ob 12:49

🙂

ne gre se za 10€. drobiž jeebote.

gre se za princip. sploh ni ispoštovala dogovora. nekaj na svojo pest brez ostalih

kaj pa ce bi prinesla za 500

Princip je, da se odpušča ljudem napake, vsaj prvič je spodobno spregledat. Drugič pa jo lahko na polno okrcate, če že spet kaj takega brez privolitve drugih ušpiči.

Jezus se ne bi togotil zaradi 10 izgubljenih evrov, majkemi. Zgledujte se po njem!

principi pa taki, 16.06.2021 ob 12:58

Princip je, da se odpušča ljudem napake, vsaj prvič je spodobno spregledat. Drugič pa jo lahko na polno okrcate, če že spet kaj takega brez privolitve drugih ušpiči.

Jezus se ne bi togotil zaradi 10 izgubljenih evrov, majkemi. Zgledujte se po njem!

js mam enga na psnju… spoznal sem ga pred leti. oba sva rekla dokle god smo živi igrat čemo skupa. pač nizozemc je. on je star 34. stari moj nisem spoznal bolšega gamerja. res. skupaj ko igrava niko ne ostane živ.

al pa zombije… če delava easter egg… na youtube pokaze postopek in ma narejeno u 6 levelu… jaz z njim v 4.

no… pač on ni glup. zna angleško itd…

kaj je naredil? da se izogne delu in temu sužnje lastništvu je njegova mama 🙂 rekla da je malo tako… kao na stran… rekla je da ga pošlje u trgovino po ne vem… mleko… prinese pa časopis… 🙂 in je dobu papirje

pač ja on je zaigral… on ne rabi tega. vem js dobr. se osebno nebi družu z takimi ki ne more sledit.

ampak vidiš… strokovnjaki so to ocenili za neprištevno

pošlje ga po to prinese uno 😉

Sama naj založi ker se ni držala dogovora!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close