Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj menite o slovenskem turizmu?

Kaj menite o slovenskem turizmu?

Zgleda, da je AiBudo daleč najpametnejši človek na Med Over Netu, saj mu do zdaj še z nikomur ni uspelo imet konstruktivne debate.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

strašno resničen zapis misonka in prijetno preseneča tvoja pozitivnost v tej temi.

OMG Misonkka, daj uporabi malo zdrave pameti in ne nasedaj vsakomur, ki natrosi en kup podatkov. Pa saj nimaš 15 let no. Malo kritičnega branja.

Sploh pa ne vem, čemu so se razpasle teme o uporabnikih (TAB, Goldfish, Sadni), a je tok fajn brskat po naturi forumaša? Al gre za svojevrsten narcizem?

Ženski in moški čvek naj bi bil zabaven, sproščujoč, ne pa zategel, kakršen je zadnje čase. A niste ravno z dopustov?

Pišite o tem, kar vas veseli, kaj ste novega spoznali na dopustu, kako ste porjaveli, pridobili nov siv las, morda kaka debata o okolju, nekaj pač. Na izi. Ne pa tole hijenstvo, ki ga en odpre, drugi pa sledite kot čreda glupih ovac.

V Sloveniji imam neštete naravne danosti in zgodovinske zanimivosti, ki bi bile dobra iztočnica za razvoj turistične dejavnosti. Pa pustite neidealno obalo, je drugih možnosti precej. Žal pa nimamo pravih ljudi oziroma bolje rečeno: večina ljudi nima pravega odnosa do lastne domovine, pa gre večina raje klečeplazit k sosednjim Hrvatom, kjer smo obravnavani tretjerazredno, v magari največji drek. Sposobni smo dovolj, da bi se v marsičem lahko Hrvati skrili pred nami (od čistoče, gostinskih storitev, delovne vneme, urejenosti okolja, znanja tujih jezikov).

Toda kdo nas bo cenil, če se še sami ne?

Klečeplazit k Hrvatom? Kaj to točno pomeni? Da ker smo zavedni Slovenci, se moramo držat domačega praga? Moramo it ven, da vidimo, kaj vse obstaja, raznolikost je tista ki odpira ideje, ne pa držanje lastnega plota.

Sploh pa prenehajte še s tem antihrvatizmom, je passe. Če se primerjamo z bivšo Yugo, je Slovenija nekje na vrhu, če pa se primerjamo z zahodom, pa na dnu. Kako torej? A ne bi bilo fin namesto dol tlačenja enega ali drugega naroda, najt stične točke, tisto kar lahko ponudimo, razmislit, kaj bi bilo zanimivo za koga (za družine, za tiste brez otrok) in to prenest v prakso? Ne, visoka vstopnina zgolj za ogled jezera z nekega vrha, ni turizem.

No, pri takem odnosu te tudi jaz na Hrvaškem ne bi lepo sprejela. Glede čistoče pa raje ne bi, saj sem bila ravnokar v nekem našem turističnem središču. Ko sem jedla pico, so nas obletavale muhe in ose, pa ugotovila sem, da natakarica ne zna nobenega od svetovnih jezikov, ko je v gostilno prišel nek turist iz tujine.

od kod pa tebi moč, ukaznost, zapoved … kaj in kako naj kaj bo???

btw: začni pri sebi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Od kod pa tebi ideja, da se počutim ogroženega ?
Misliš, da sem res takšna krhka osebnost, da bi me neka debata ogrozila….? 🙂
Saj pa “TenAiBudo” več noče z mano debatirati, torej se on počuti ogroženega. :)))

Ti je že Krivokljunka napisala, da ne verjemi vsega kar prebereš in se ne pusti zmanipulirati.

S kom bo pa debatiral, če smo vsi preneumni ? 🙂

Pa ti z njim debatiraj. Mi pa se bomo samo učili na vajinih veleumnih debatah.

Točno to želim povedat tudi sam.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Točno to želim povedat tudi sam.[/quote]
bodi desc, pa povej ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Na vogalu naše hiše
najde vsak kar iš’e
Ko jo najde
jo nabriše
na vogalu naše hiše ☺

strašno resničen zapis misonka in prijetno preseneča tvoja pozitivnost v tej temi.[/quote]
Se moram strinjat.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

strašno resničen zapis misonka in prijetno preseneča tvoja pozitivnost v tej temi.[/quote]
Se moram strinjat.[/quote]

Robi ima dobro intuicijo, čeprav besede TenAiBuda govorijo same zase in je več kot očitno. Po drugi strani pa je prav, da branite šibkejšega od sebe:).

Strinjam se z Robijem.

Točno to želim povedat tudi sam.[/quote]
bodi desc, pa povej ☺[/quote]
Saj je to že napisal. Ni potrebe po ponavljanju.

Goldfish, nekateri rabijo malo več časa, da spoznajo resnico. 🙂
Bo že….:)

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2013081905946729

Tudi drugi mislijo podobno kot jaz.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Robija imaš za šibkejšega od sebe? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

S tem se pa tudi sam strinjam. :))

Za ostale uporabnike in uporabnice ne bi vedela, sama je ne pričakujem, slednjo pomanjkljivost si razlagam kot trenutno (ne?)dobljeno bitko argumenta moči nad močjo argumenta, kar zan biti večkrat bolj moški princip…ko ste že v eni temi pod vprašaj postavljali njeno ženstvenost..morda pa gre samo za kolerično naravo antilopinega temperamenta..

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Robija imaš za šibkejšega od sebe? :))[/quote]Ah nisi razumel..spet ne..

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Za ostale uporabnike in uporabnice ne bi vedela, sama je ne pričakujem, slednjo pomanjkljivost si razlagam kot trenutno (ne?)dobljeno bitko argumenta moči nad močjo argumenta, kar zan biti večkrat bolj moški princip…ko ste že v eni temi pod vprašaj postavljali njeno ženstvenost..morda pa gre samo za kolerično naravo antilopinega temperamenta..[/quote]Njen temperament nima nič z Budinim nepoznavanjem pravniških pojmov in izrazov in njegov posmeh njej le še potrjuje njegovo površno znanje tega tako eksaktnega področja (vsaj kar se izrazoslovja tiče) in bi bilo zanj v bodoče bolje, da se ne dela pametnega tam kjer je strokovno prešibki oz preveč površen

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Robija imaš za šibkejšega od sebe? :))[/quote]Ah nisi razumel..spet ne..[/quote]
Ali pa ti ne. Spet ne. :)) Z Robijem se je strinjala, torej ga brani. Tako sem jo razumel, malo v šali. Tako kot je ona mene, ko sem je strinjal z Missonko. 😉

Ah nisi razumel..spet ne..[/quote]
Ali pa ti ne. Spet ne. :)) Z Robijem se je strinjala, torej ga brani. Tako sem jo razumel, malo v šali. Tako kot je ona mene, ko sem je strinjal z Missonko. ;)[/quote]Glej sploh ne gre za robija, gre za nekoga drugega, ki ga ti braniš, ker očitno meniš, da rabi tvoje in misonkkine zagovore, ker očitno vsi skupaj z goldfish menite, da je šibkejši od tistih, ki se z njim ne strinjamo v vsem.

Ali pa ti ne. Spet ne. :)) Z Robijem se je strinjala, torej ga brani. Tako sem jo razumel, malo v šali. Tako kot je ona mene, ko sem je strinjal z Missonko. ;)[/quote]Glej sploh ne gre za robija, gre za nekoga drugega, ki ga ti braniš, ker očitno meniš, da rabi tvoje in misonkkine zagovore, ker očitno vsi skupaj z goldfish menite, da je šibkejši od tistih, ki se z njim ne strinjamo v vsem.[/quote]
Sploh ne menim, da je šibkejši. Kje si pa to razbrala? Prej obratno, menim da se nekateri drugi ob njem počutijo šibkejše. Vidiš, da nisi razumela. :))

Glej sploh ne gre za robija, gre za nekoga drugega, ki ga ti braniš, ker očitno meniš, da rabi tvoje in misonkkine zagovore, ker očitno vsi skupaj z goldfish menite, da je šibkejši od tistih, ki se z njim ne strinjamo v vsem.[/quote]
Sploh ne menim, da je šibkejši. Kje si pa to razbrala? Prej obratno, menim da se nekateri drugi ob njem počutijo šibkejše. Vidiš, da nisi razumela. :))[/quote]Ah ne kje pa… čisto narobe si sklepal, vsaj tako je bilo tvoje vprašanje…marko…offtopiciraš spet in spet…

Glej sploh ne gre za robija, gre za nekoga drugega, ki ga ti braniš, ker očitno meniš, da rabi tvoje in misonkkine zagovore, ker očitno vsi skupaj z goldfish menite, da je šibkejši od tistih, ki se z njim ne strinjamo v vsem.[/quote]
Sploh ne menim, da je šibkejši. Kje si pa to razbrala? Prej obratno, menim da se nekateri drugi ob njem počutijo šibkejše. Vidiš, da nisi razumela. :))[/quote]

A lahko razložim?:)) Najšibkejši člen je po mojem mnenju TenAiBuda. S tem vedenjem razumem tiste, ki ga podpirajo:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close