Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj menite o slovenskem turizmu?

Kaj menite o slovenskem turizmu?

Jah, kakor želiš.

Malo podložiš in jih utesniš, potem ne bodo dol visele. ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Malo podložiš in jih utesniš, potem ne bodo dol visele. ;))[/quote]

Misonkka, obstajajo vaje za to, da se prepreči povešenje prsi. :))

Malo podložiš in jih utesniš, potem ne bodo dol visele. ;))[/quote]

Misonkka, obstajajo vaje za to, da se prepreči povešenje prsi. :))[/quote]

Ja, tolikokrat je že napisala, da ji dol visi, sem že pomislil, če je gravitacija pri njih kaj močnejša.
Pokaži ti to, kako zgleda, ko je vse na mestu, da bo dobila vzorčni primer, ko ne visi dol, ampak vstran štrli. :)))

Še en primer Matjazkovih slabih poskusov humorja. Daj človek, ustrelit se moraš v glavo, mama bo vesela.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ooo hehe ,zdej sta že pri joškicah al kako? Na srečo so me z dobrimi geni obdarili…:)) Za kasnejša leta pa še ne vem:)) ammm povej mi Tiuž,a si jih že ti kaj čez ramo mečeš,al jih po kolenih vlačiš..?

Antilopa vaje za joškice poznaš vidim,pa daj poskusi se za jezik mečkeno,morda bo delovalo kaj..) ker mislim da imaš samo še z njim težave:))

Au, prava narave Misonkke kar buta ven…ni je dolgo skrivala.

Itak da ne,tko je a ne:))

kakšne gravže, kako morete tako nagravžno tipkat ☻
natipka se, da si ženska pušča dolge ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

O, s takšnim pa bi splačalo biti, ki bi si ga lahko čez ramo vrgel, a? :))
Evo, enega takšnega zate:
[img]http://www.jonco48.com/blog/The_2DLargest_2DPenis_2Din_2Dthe_2DWorld_2D2.jpg[/img]

Antilopa, zdaj si pa povsem brez ženskih zaveznic na forumu. 🙂
Te je kaj strah? 🙂 No, sreča zate, da še imaš mene. 😀
Daj signalni žvižg in se bom zapodil v Mišonko.
Upam, da jo stare kosti še dobro držijo, da jih ni osteoporoza načela, sicer jo bom čisto skupaj zložil. :)))

Oh Matiuž ,kaj pa misliš kaj pripomore k blagostanju tebe imeti? Še kave ne bi mogla s tabo spit,vsaj jaz ne..Dvoličen človek si in teh ne spustim blizu.

Spoštovani Robi,

Mislim, da je skrajni čas, da javno priznate vsem uporabnicam in uporabnikom tega foruma to kar je vsem očitno, vključno s spoštovano antilopo, On_, Paco Morallesom, ipd. A da ne boste znova obračali mojih besed ter se zatekali sprenevedanju, bom eksplicitno podal kaj bi se spodobilo, da javno priznate; in sicer:

[list]
[*] Da ste vstopili v odprto diskusijo z menoj na osnovi neutemeljenih obtožb, podtikanj in provokativnih izjav.
[*] Da neprestano obračate moje besede ter se zatekate sprenevedanju vsakič znova, ko vas postavim pred dejstva.
[*] Da je vaš edini namen povzdigovati vaš ranjeni ego.
[*] Da niste nikoli imeli nikakršnega namena voditi konstruktivno debato z menoj.
[*] Da napadate in provocirate slehernega uporabnika, ki razmišlja drugače kot vi, kar ste več kot lepo pokazali na mojem primeru.
[*] Da je vaš edini namen manipuliranje in zavajanje uporabnic in uporabnikov tega foruma.[/list]

Priznajte zgoraj navedena dejstva in vam bodo uporabnice in uporabniki tega foruma morda celo odpustili in oprostili vaše nesprejemljivo in nedopustno vedenje in obnašanje. Priznajte, da boste vsaj enkrat lahko dejali, da ste si deloma povrnili osebno čast, dostojanstvo in ponos. Priznajte, da si boste vsaj deloma povrnili vašo osebno svobodo. Predvsem pa priznajte, da vam bodo lahko Dharma, Karma in Samsara oprostile in odpustile nespametnost vaših preteklih dejanj. Storite vsaj enkrat v življenju nekaj zase. Zgolj dobronamerni nasvet seveda.

A da spoštovane uporabnice in uporabniki ne bodo znova deležni zgolj vašega sprenevedanja in naivnih poizkusov manipulacije bom tokrat osebno poskrbel, da ne boste imeli nikakršne možnosti po sprenevedanju ali manipuliranju. Preprosto zato, ker si spoštovane uporabnice in uporabniki zaslužijo izvedeti objektivno resnico.

V temo, ki sem jo osebno odprl na tematiko osebne vere ste vstopili izključno na osnovi neutemeljenih obtožb, podtikanj, provokativnih izjav ter manipulacije in zavajanja. Vsi dokazi, ki jih potrebujejo spoštovane uporabnice in uporabniki so objavljeni v omenjeni temi; oziroma točneje v vaših objavah v tej temi. Ali si drznete zanikati izpostavljena dejstva pred budnimi očmi spoštovanih uporabnic in uporabnikov tega foruma?

Lep primer vašega sprenevedanja, zavajanja, obračanja mojih besed pa predstavlja spodnji primer:

V kolikor boste resnično prebrali moj zgornji citat brez kakršnega koli sprenevedanja ali poizkusov sprevračanja mojih besed, boste lahko videli, da sem eksplicitno navedel, da vse, ki so se odpovedali njihovi samodisciplini, samozadostnosti in osebni svobodi označujem za šibke. Ne pa kakor ste vi navedli v vašem zgornjem citatu, da sem osebno svobodo označil za odsev šibkosti. To je izključno vaša trditev; oziroma točneje več kot le jasen primer vaše manipulacije in zavajanja spoštovanih uporabnic in uporabnikov ter vaše namerno sprevračanje mojih besed in zlonamerno podtikanje in klevetanje. Ali si drznete zanikati ta objektivna dejstva pred vsemi uporabnicami in uporabniki tega foruma?

Naslednji primer vaše zlonamerne manipulacije, klevetanja, neutemeljenega obtoževanja, provociranja, podajanja lažnih obtožb zoper mene ter spreobračanje mojih besed, pa predstavlja naslednje vaše citiranje moje objave in podajanje vaše ‘strokovne’ analize le te:

Me sploh ne čudi, da je nasprotju s tvojim konceptom, saj ti je čustvena inteligenca res nekaj tujega. In je to povsem logično, saj se z vojaškim in avtoritativnim načinom razmišljanja, oseba mora brezpogojno podrejati ter zatreti svoja čustva, ki predstavljajo le oviro pri izpolnjevanju takšnih in drugačnih pravil. Dober vojak se ne sme ozirati na čustva, ker ga čustva naredijo šibkega.
In ker živimo v družbi, ki je razdvojena in ima vedno več težav zaradi zatiranja in nesprejemanja takšnih in drugačnih čustev, nas takšna miselnost kot je tvoja, lahko le še bolj pripelje v prepad.
[/quote]

Sedaj pa si poglejmo celoten moj odstavek, iz katerega ste citirali zgolj tisto kar je ustrezalo vašim potrebam sprevračanja mojih besed, podajanja lažnih obtožb zoper mene, podajanja neutemeljenih obtožb zoper mene, zlonamerne manipulacije, klevetanja in namerne provokacije.

V kolikor si boste tokrat moj zgornji citat prebrali tako kot je to potrebno boste lahko videli, da tisto kar vi mečete pod ohlapen in nedorečen koncept čustvene inteligence osebno zelo podrobno specificiram kot zaznava, somatska inteligenca, kolektivno nezavedno zaznave in univerzalno nezavedno zaznave. Prav tako pa boste tudi lahko videli zakaj ne priznavam koncepta čustvene inteligence. A težava leži v tem, da vi ne veste ničesar o zaznavi, somatski inteligenci, kolektivno nezavednem zaznave in univerzalno nezavednem zaznave, zaradi česar so omenjeni štirje termini za vas zgolj nekakšne abstrakcije, s katerimi ne veste kaj točno početi. In posledično ste se raje odločili, da boste moj citat vzeli iz konteksta v katerem je bil mišljen, seveda izključno zaradi tega, da boste poizkusili sprevrniti sporočilo mojega zgornjega citata, podali lažne in neutemeljene obtožbe zoper mene ter predvsem, da boste lahko manipulirali z mnenjem uporabnic in uporabnikov. Ali si drznete zanikati tudi ta objektivna dejstva?

Kot vidite sem podal več kot dovolj dokazov za vaše nedopustno in neopravičljivo vedenje in obnašanje. Zaradi česar je ne smiselno, da bi podajal še nadaljnje obremenilne dokaze zoper vaše nedopustno in neopravičljivo obnašanje, saj že podani dokazi več kot le neizpodbitno dokazujejo vašo krivdo ter razkrivajo objektivno resnico o vas, vašem početju in vaših motivih ter ciljih.

Lep pozdrav,
TenAiBudo

Ten Ai Budo, jaz imam en predlog – glede na to, da ima društvo borilnih veščin v LJ enako ime kot je Vaš nick, predvidevam da obvladate borilne veščine. No, to bi vsaj ženskam lahko prav prišlo, če bi bile napadene (v reali mislim). Predlagate morda brezplačni tečaj samoobrambe za forumske ženske? 🙂

Spoštovani “TenAiBudo”. Da bi vse to priznal, bi se moral odpovedati lastni svobodi ter se podrediti načinom discipliniranja s tvoje strani.

Ja, da sprejmem krivdo in odgovornost za očitke, bom s tem storil nekaj zase…..:)
Sicer lep poskus manipuliranja, a to pri meni ne deluje. 🙂

Kot sem že navedel, so tvoje trditve o osebni svobodi v nasprotju s samim delovanjem in pričakovanji od drugih oseb.
Oseba, ki zagovarja vojaški način razmišljanja, od drugih pričakuje, da bodo sprejeli njegov način razmišljanja, pač ne more biti relevantna za podajanje mnenje o osebni svobodi. Čeprav je na podlagi mojega komentarja bilo možno sklepati, da te nisem razumel in da sem sprevračal tvoje besede, je bilo to le zato, ker sem premalo definiral razloge na podlagi katerih sem prišel do takšnega zaključka.
Na kratko rečeno, je to nekaj takega, kot če oseba, ki je v zaporu, druge uči o osebni svobodi.

To je spet en takšen primer razhajanja in nerazumevanja tistega, kar želim povedati.
Vedno se zgovarjaš in neko teorijo in želiš s pomočjo teoretičnega znanja dokazati svojo kredibilnost. Pa naj se gre za osebno svobodo ali za čustveno inteligenco.
Ne govorim o tem, kaj nekdo ve o EQ ali osebni svobodi in kaj je sposoben najti v nekih knjigah ali poiskati preko Googla, ampak o tem kakšna oseba v resnici je in kakšen je njen karakter.
Zato omenjam razcepljeno osebnost, saj besede kažejo eno, v ozadju pa se razkriva čisto druga oseba.

To niso dokazi, ampak način prepričevanja, da priznam nekaj, kar mi očitaš zadnjih par dni.

Verjemi, da si ne želiš svobodne družbe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Težke besede. V tem konkretnem primeru je največ nestrpnosti razbrati prav na tvoji strani. Ravno tako kot zate velja tudi za drugače misleče, da jim ni treba sprejeti tvojega videnja sveta.[/quote]
Jaz vidim nestrpnost na obeh straneh. Začelo se je pa tako, da se je TenAiBudo začel braniti pred neutemeljenimi napadi in posmehom. Seveda je imel vsak svoj “tehten” razlog, vprašanje pa je koliko je bil resnično upravičen. Še vedno gre le za debato in izmenjavo mnenj, informacij. Pri tem pa ne vidim nobene potrebe po agresiji.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Verjemi, da si ne želiš svobodne družbe.[/quote]
Torej si želiš sužnjelastniško družbo ?

Verjemi, da si ne želiš svobodne družbe.[/quote]
Torej si želiš sužnjelastniško družbo ?[/quote]
Bolj nekaj vmes, svobodne pa gotovo ne. Pod svobodna družba si namreč predstavljam, da ukinemo vsa pravila, kar pa me spomni na film THE PURGE[/url].

Torej si želiš sužnjelastniško družbo ?[/quote]
Bolj nekaj vmes, svobodne pa gotovo ne. Pod svobodna družba si namreč predstavljam, da ukinemo vsa pravila, kar pa me spomni na film THE PURGE[/url].[/quote]
Marko, družba brez pravil ne more obstajati, ker potem več ni družba oziroma neka organizirana skupnost.

Družba bo svobodnejša, ko se osvobodi takšnih avtoritet, ki menijo, da so nad samimi pravili in samo družbo.

Spoštovani Robi,

Torej vaš odgovor na konkretne dokaze o vaši krivdi je ponovno zgolj sprenevedanje, sprevračanje mojih besed ter nadaljnje podajanje lažnih in neutemeljenih obtožb zoper mene. To pa je vsekakor znak shizofrenične osebnosti. A nikar ne skrbite spoštovane uporabnice in uporabniki tega foruma niso tako nevedni kot si to vi domišljate in za razliko od vas vidijo objektivno resnico.

Želim vam veliko zabave pri vašem nadaljnjem objavljanju vaših kvaziznanj, katerih ne znate podpreti na drugačen način kot z newagerskim pristopom, ki deli ljudi na ‘vernike’ in ‘nevernike’. A dokler ne boste javno priznali vaše krivde midva preprosto ne moreva voditi diskusije o čemer koli, saj so vaši nameni več kot le transparentni.

V kolikor ne poznate zaznave, somatske inteligence, kolektivno nezavednega zaznave in univerzalno nezavednega zaznave to pomeni zgolj to, da ne veste ničesar v zvezi s tem kako deluje naša zaznava ter čemu slednja tudi služi. In v kolikor boste javno priznali krivdo za vašo nedopustno in nesprejemljivo obnašanje vam bom mogoče celo odgovoril na kakšno vaše vprašanje v zvezi s slednjimi. Seveda ob pogoju, da bom osebno zadovoljen z vašim načinom javnega priznanja vaše krivde.

Prav tako pa ne pozabite, da je koncept čustvene inteligence ravno tako zgolj teorija in nič več kot to ter da ste vi slednjo predstavili ravno toliko podrobno kot sem jaz predstavil kaj dejansko so zaznava, somatska inteligenca, kolektivno nezavedno zaznave in univerzalno nezavedno zaznave. In kot vsi dobro vemo je nasprotje eni teoriji druga teorija. Katera teorija pa je boljša pa se oceni, ko se obe preizkusi v praksi. Pri čemer pa seveda ne pozabimo naslednjega nadvse preprostega dejstva. Namreč vi navajate teorijo nekoga drugega, saj koncepta čustvene inteligence niste vi osebno razvili. Medtem ko sem jaz na drugi strani v celoti sam razvil teorijo sistema, ki ga tvorijo zaznava, somatska inteligenca, kolektivno nezavedno zaznave in univerzalno nezavedno zaznave, katera se v praksi že sedaj izkazuje za nadvse učinkovito. Vse to pa znova potrjuje dejstvo, ki je vsem, razen vam in vam podobnim, več kot le transparentno, in sicer da vi neprestano sledite nekomu drugemu, medtem ko osebno sledim izključno samemu sebi.

Spoštovana antilopa,

Vašo obrazložitev neutemeljene in lažne obtožbe mojega pomanjkljivega konkretnega znanja iz področja prava, ki se je nanašal na objavo, v kateri sem svetoval v zvezi z anonimno prijavo, pa še vedno pričakujem tako kot tudi ostale uporabnice in uporabniki tega foruma. Kajti kolikor je razvidno iz tiste teme niste v ničemer obrazložili povezave med tem kar sem osebno objavil ter naknadno podrobneje obrazložil in vašo neutemeljeno in lažno obtožbo. Iz česar je več kot le razvidno, da ste isti kot spoštovani uporabnik Robi ter da delujete na osnovi povsem enakih namenov in notranjih vzgibov.

Lep pozdrav,
TenAiBudo

Poskus poveličevanja teorije, kot tvojega glavnega orožja, ne bo v ničemer izboljšal ali spremenil karakternih in ostalih osebnostnih značilnosti.
Čeprav bi nekdo posedoval vso znanje iz področja ljubezni ali čustvene inteligence, še to ne pomeni, da je v resnici neka poosebljena ljubezen in da je poln empatije in samozavedanja…..
Dejstvo je, da samo znanje, ki si ga nekdo nakopiči zaradi določenih težav ali želja, še ne spremeni njegovih osebnostnih lastnosti ter delovanja. Zato se oseba še naprej, ne glede na vso znanje, sooča z istimi težavami.

Meni veliko pomeni empatija, sočutje in s tem sposobnost razumevanja sočloveka. Energija, ki jo nekdo oddaja, pa čeprav je oseba na drugi strani interneta, je tisto bistvo in ne napisane besede, ki so le odraz uma, da manipulira s sabo in z drugimi.
Vse to mi je v veliko pomoč pri razumevanju raznih težav in s tem pomoč pri svetovanju.

Spoštovani Robi,

Vi začnite resno svetovati sami sebi. Kajti iz vaših objav je več kot le transparentno, da precenjujete lastno znanje in sposobnosti ter težite edino h poveličevanju samega sebe. Kar pa se zadeva empatije in sočutja bi vam želel sporočiti, da je sočutje zgolj slovenska beseda za empatijo. In glede na to, da sta za vas sočutje in empatija dve ločeni zadevi to več kot le nakazuje na to, da potrebujete še ogromno znanj iz tega področja ter da vas čaka še ogromno dela na vas samih. V kolikor še ne veste moramo prvo spoznati samega sebe preden lahko začnemo spoznavati druge. Kajti vse dokler ne poznamo samega sebe ne bomo nikoli razumeli drugih. Predvsem pa se morate prvo zavesti, da do sedaj vse kar počnete je zgolj to, da projecirate vašo lastno notranjost v drugega, česar pa si nihče, ki vodi terapijo preprosto ne sme dovoliti.

Z zgornjim dobronamernim nasvetom pa tudi de facto zaključujem sleherno komunikacijo z vami, dokler seveda ne boste dejansko pripravljeni na konstruktivno diskusijo z menoj ali s komer koli drugim.

Lep pozdrav,
TenAiBudo

Ne rabiš, ker to že dolgo sam vem. 🙂

Čeprav je bil spet namen tvojega komentarja dokazati neko puhlo znanje, si še vedno to, kar si.
In sam dobro vem, da me še čaka veliko dela na sebi. Vsa čast tistim, ki ste že samospoznani in ste tu le zato, da druge prepričujete, da je samo vaše znanje ta pravo in zato ni nobene potrebe, da se počutimo ogrožene, saj nas bo vaše znanje osvobodilo in bomo postali svobodni. 🙂

Pa pismo rosno Robi,ti si me najbolj v tej temi Ai Buda negativno presenetil.Prej te takšnega nisem “začutila”. Zakaj za Boga milega se počutiš ogroženega ob njem,če ti resnično ne želi človek nič slabega.Ni žaljiv.Znam jaz biti veliko bolj:)) Je toleranten do laikov,ni provokator in kot sem videla,nam pušča ogromno maneverskega prostora v debati.Če se počutiš nevednega ob njem,se mu zahvali za vsakršen nasvet in zaključi debato.Ne razumem da si se tako nizko spustil Robi.Daj preseneti me zopet v pozitivnem smislu:))

Še vedno je pa čeprav zelo kratek čas tuakj z nami,zelo na nivoju in to nekaterim jemlje moč…počutijo se stisnjene v obroč..jih duši…se prepirajo z njim in ga neutemeljeno žalijo.

TenAiBuda čakam nadaljevanje širokih debat in mnenj še naprej.Ne zmorem Vam slediti,le spoštljivo berem.

Lep dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close