Kaj menite o slovenskem turizmu?
Torej ne marate svoje lastne osebnosti? Namreč vse kar navedli v zgornjem odstavku je zgolj opis tega kar vi sami počnete. Samokritika je vedno prvi korak na poti k rehabilitaciji, a le v kolikor je ne projiciramo na nekoga drugega. Očitno vas tega tekom vašega študija niso uspeli naučiti.
Me pa zanima na osnovi česa lahko kdor koli prepriča nekoga drugega le s pomočjo retorike, da je nad njim? A v kolikor se ne motim je to ravno ena izmed številnih poklicnih deformacij vašega stanu. V končni fazi je zakon nad vsemi in z njim vred tudi vsi, ki slednjega sestavljajo, mar ne?
Drugače pa se strinjam, da midva nimava ničesar skupnega, saj osebno ne vodim diskusije z nekom, za katerega vse kar obstaja je zgolj njegov lastni omejeni svet poln najrazličnejših frustracij, kompleksov in strahov, katere vedno znova projecira na vse s komer in s čimer je v kakršni koli interakciji.
Z vsem dolžnim spoštovanjem,
TenAiBudo
Mi tvoje osebnosti ne maramo Buda, takih ljudi, kot si ti noben ne mara. Upam, da nas samo trollaš, in da si v živo bolj down to earth persona, ker s takšnim pristopom / odnosom dvomim, da si lahko poiščeš sploh kakšnega prijatelja.
Jezus iz Nazareta
Nadvse neprijetno, ko naletite na nekoga, ki ne podpira vaših teženj po legalizmu, mar ne? Kot pravnica bi morali vedeti, da sleherne težnje po legalizmu sodijo med protiustavno in protidržavno delovanje. Seveda pa lahko za kakšno dodatno strokovno mnenje na to temo vprašamo tudi vaše stanovske kolege na ustavnem sodišču.
Mogoče ne bi bilo slabo, v kolikor bi prenehali prikrivati vaše feministična nagnjena pod prikrito obliko legalizma. Namreč ta forum ne uporabljajo zgolj mladostniki, ki niso sposobni uvideti vaših prikritih teženj in prizadevanj. A kaj, ko se že celo življenje skrivate za varnostjo, ki vam jo zagotavljajo vaš stan, lažna skromnost in ponižnost.
Lep pozdrav,
TenAiBudo
Spoštovana antilopa,
Nekdo, ki se celo življenje skriva za nečem kar ni, pa resnično težko govori o kakršnem koli temperamentu. Po drugi strani pa se nobena ženska, ki poseduje ženstvenost, ne odloči za pravniški poklic.
V kolikor boste vsaj za trenutek dali na stran vaš napuh, boste lahko opazili, da vam nikoli niti nisem dal kakršne koli možnosti za kar koli. Kot sem omenil ste pravniki nujno zlo, ki ga je potrebno držati na zelo kratki vrvici, saj nas drugače nemudoma pripeljete v legalizem. Torej o kakšni zavrnitvi je potemtakem sploh govora?
Z vsem dolžnim spoštovanjem vaš,
TenAiBudo
Ne gre se le za retoriko, ampak za način izražanja in podajanja misli ter idej, ki se skladajo z določenim karakterjem.
Gre se za čutenje, ne le za branje besed. Gre se za to, kakšno energijo oseba izraža. Vse je le EM valovanje. Razlika je le, na kakšnem nivoju je posameznikova zavest in s tem zavedanje realnosti.
Po dejanjih spoznamo človeka. Zagovarjanje določenih mnenj, idej ter podajanje osebnostnih vidikov ter izkušenj, odražajo človekova prepričanja.
Na kratko rečeno, naš zunanji svet je le odraz notranjega.
Danes je en tako lep praznik, zato bom umirila žogo.
TenAiBudo, naučiti se boš moral, da smo vsi tukaj samostojne osebe. Ne maramo, da nam kdorkoli vsiljuje svoje prepričanje. Predvsem pa se nam ne da brati romanov. Iz ljubezenskega vidika – mene še nikoli ni impresioniral moški, ki veliko govori, čeprav sem sicer v poklicu, ki zahteva precej govora in pisanja. Zelo fajn pa se mi je zdelo, če sem videla, da zna moški poprijeti za delo in hitro ter učinkovito rešiti problematično situacijo. Okoli sebe imam nekaj takih ljudi, ki radi poslušajo ton svojega glasu in so pripravljeni govoriti, brez prekinitve, tudi do 15 minut (monolog). Priznam, da se včasih kar malo izklopim in se delam, da jih poslušam. :)) Evo, s Sadnim se kdajpakdaj malo virtualno spričkava, ampak on ima smisel za humor. Pa, ker je ta fant mlajši, mu tudi ne zamerim, da se mu ženske moje starosti že zdijo stare. :)) Meni so se tudi nekoč moški, stari 45 let, zdeli stari, zdaj jih je pa kar nekaj te starosti precej “fejst”. :))
Spoštovani Robi,
Pri vaših letih in izkušnjah bi pa že lahko spoznali, da je retorika v osnovi vse. Kar vam bo tudi vaša spoštovana kolegica, antilopa, z veseljem potrdila, v kolikor bo vsaj enkrat za spremembo premogla vsaj kanček iskrenosti in odkritosti. A nekako imam občutek, da so ji oboje izbili iz glave že tekom njenega študija prava, tako kot tudi vsem ostalim pravnikom.
Kar pa se zadeva energije, ki jo nekdo izraža, pa me nadvse zanima na kakšen način lahko vi zaznavate določeno elektromagnetno valovanje v ozadju drugega? Predvsem pa me zanima vaša teorija na kakšen način naj bi se psihična energija, katera ni elektromagnetno valovanje, saj drugače ne bi delovala po principu sinhronosti, pretvarjala v elektromagnetno valovanje ter seveda v digitalni zapis? Morda s pomočjo kolapsa valovne funkcije?
Eno konkretno vprašanje. Ste morda resnično tako naivni, da verjamete, da vsi razkazujejo njihova osebna prepričanja in verovanja – njihovo bistvo, tako kot to vi počnete?
Razkazovanje posameznikovega bistva je privilegij nespametnih in nepreudarnih, kateri si domišljajo, da dobro vedno rodi le dobro in slabo le slabo. Predvidevam, da ste seznanjeni z rekom: “Pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni.”
Lep pozdrav,
TenAiBudo
Spoštovana antilopa,
Vaša možnost, da umirite žogo je bila zdavnaj zamujena. Preden se boste naslednjič odločili nekomu pridigati o kakršnih koli lekcijah se boste morali prvo znebiti vaše dvolične narave. Namreč ljudje, ki gojite navado, da se posmehujete posamezniku za hrbtom ali ki vstopate v odprto in konstruktivno diskusijo s provokativnimi izjavami, s tovrstnim početjem izgubite vsakršno kredibilnost. Osebno se nadvse nadejam, za vaše dobro, da vsaj v vašem resničnem življenju kontrolirate tovrstne vaše notranje vzgibe. A nekako dvomim, da ste tega sposobni.
V kolikor si želite vsaj deloma povrniti vašo kredibilnost boste morali začeti intenzivno delati na vašem osebnem dostojanstvu in časti. Brez dostojanstva in časti posameznik/ca ni vreden ničesar drugega kot le tega, da se kdaj malo bolj konkretno pošalimo na njegov/njen račun. O čemer sem vas pravočasno na hudomušen način tudi posvaril. Četudi je slednjega neka druga oseba razumela kot prikrito grožnjo.
Nekateri pač poznamo tudi načelo: “Nikoli ne odpusti, nikoli ne pozabi.” In glede na to, da ste pravnica predvidevam, da ste vsaj deloma seznanjeni s konceptom pravičnosti. Naj vam bo to v poduk za vaše nadaljnje obrekovanje in posmehovanje oseb, katerih niti ne poznate, kar tako zelo radi počnete. S čimer tudi de facto zaključujem sleherno komunikacijo z vami.
TenAiBudo
P.S.:
Zgolj še brezplačen namig…
Spoštovana antilopa, vašo dvolično naravo je prepoznalo že zelo veliko število uporabnic in uporabnikov tega foruma. Kakor tudi vaše težnje po vsiljevanju vaših pogledov in stališč vsem ostalim. Nadvse zanimivo kako odreagirate čim vam nekdo ponudi nazaj vaše lastne metode in pristope ter vas začne obravnavati na takšen način kot vi obravnavate vse ostale.
Žal tokrat ne boste dosegli svojega, spoštovana antilopa. Tokrat ne igramo po vaših pravilih igre, temveč po mojih, če tega še niste uspeli opaziti. In v kolikor že želite nadaljevati s to igro, boste prvo morali spoznati njena pravila.
Kot veste vojaško pravo temelji na konceptu: obtoženi je spoznan za krivega, dokler ne uspe dokazati nasprotnega. Torej prvo dokažite, da me niste obrekovali, provocirali ter se mi posmehovali za hrbtom. In v kolikor bom z vašim dokaznim gradivom zadovoljen bom celo razmislil o vaši pomilostitvi iz naslova krščanskega usmiljenja. Do takrat pa vas obsojam na ekskuminikacijo.
V kolikor potrebujete pravni poduk ali pomoč se obrnite na najbližje vojaško razsodišče.
Zaupajte v troedinega Boga in Sina božjega ter služite svojemu Narodu v skladu z vašimi najboljšimi zmožnostmi in sposobnostmi.
Vaš,
TenAiBudo
Aaaaaa, zdaj razumem:
http://www.youtube.com/watch?v=MPJKuygePHk
Hush little baby don’t say a word
And never mind that noise you heard
It’s just the beasts under your bed
In your closet and in your head
In z namenom skrivanja svojega resničnega bistva ter strahu pred razkritjem, potem človek teži h kopičenju znanja, da postane “pameten” ter si tako domišlja, da je sposoben skriti svoje bistvo.
Če si dovolj pameten ter odprt, si že v tem lahko prepoznal, da svojega bistva ne moreš skriti, saj ravno s tem ko poskušaš kaj skriti, tisto postane očitno. Izdaš se s svojimi poskusi skrivanja, saj je v ozadju vedno namen.
Kot si sam napisal nekje, te ne more nihče ponižati ali spraviti v neko drugo stanje, če tega sam ne “dovoliš”. Kar pomeni, da razkrivanje ni privilegij nespametnih, ampak občutljivih in tistih, ki živijo v strahu.
To vsi zaznavamo, saj vsak človek oddaja vibracije, ki so kot neka slika, ki jo določa telo in karakter. Vsi imamo zavest, ki deluje po istem principu in smo zato sposobni telepatskih sposobnosti ter intuicije. Zaenkrat so te sposobnosti še zelo slabo razvite, a se bodo s samo evolucijo možganov vedno bolj razvile.
Možgani so kot nek konverter med miselnim svetom in realiziranim, ki nam preko občutkov daje podatke in s tem določa zavedanje realnosti.
Te pojave lahko razlagamo ravno s pomočjo kvantne fizike. V kvantnem svetu namreč velja, da dokler stanja sistema ne pomerimo, so vsa stanja možna in njihove verjetnosti določa valovna funkcija. V kvantni mehaniki je namreč vsak materialni delček, vsak elektron, vsak proton, vsak jedrni delček vedno val in delček obenem. Tako dolgo, dokler se »kvantni objekt« premika po prostoru, ga opisuje valovna funkcijo. Nikjer se v resnici ne nahaja, obstaja samo kot prekrivanje možnih poti in krajev bivanja. Če val naleti na oviro, detektor, fotografski papir, našo očesno mrežnico, se nemudoma spremeni v delček. Fiziki govorijo o »kolapsu valovne funkcije«. Mnoge možnosti se reducirajo na eno realnost. Valovna funkcija je porušena (razpade).
Človek s svojo zavestjo, možgani in svobodno voljo je zato sposoben materializirati svoje misli ter zato predstavlja in podira meje med nedoločeno “praznino”, ki je del vsega in stvarnostjo, ki jo ustvarja s pomočjo svojega telesa.
Ne morem verjeti, da se v nečem strinjate z menoj, spoštovani Sadni.
No, da se ne boste počutili zoperstavljenega. Bom še vam namenil eno kratko glasbeno sporočilce…
Forum je zaprt za komentiranje.