Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAJ MENITE O PARU 22 + 29

KAJ MENITE O PARU 22 + 29

Doli neka tema o starostni razliki.

Kaj pa najin primer?

On 22, jaz 29.

On še študent, ona že zaposlena, oba brez otrok.

meni se zdi, da sta na zelo različnih položajih v življenju

ti že par let delaš, verjetno že gledaš na uro, kdaj bi zanosila, eksistenco že imaš porihtano

on pa šele študira, verjetno še par let o otroku niti razmišljal ne bi, če bi bilo po njegovem in ne po tvojem, preživljajo ga verjetno starši, zrelostno je še kar par let za tabo

za moje pojme zelo nekompatibila razlika… nisi pa napisala ničesar o tem, kaj on v tem trenutku misli in kako si vezo predstavlja.

za moje pojme veza med študentom in tridesetletnico ni glih najboljša. razlika v zrelosti je prevelika, posledično se ima eden v paru za bolj pomembnega in pričakuje, da bo on/ona tisti, ki bo dirigiral-a dinamiko v vezi

nope, no go.

če ne misliš vsaj 5 let vleči te veze in čakat, da bo tudi mentalno odrasel, raje beži

Človek je z 18 leti odrasel, 22 letnik je že moški, torej lahko je v zvezi z 29 letnico brez težav, 18 – 34 si mlad odrasel

učenec pri učiteljici.. Neki novi klinci, ki sesuvajo tradicionalno moško filozofijo ampak vsak po svoje, bolje tudi to kot nič, če vam je ok. uživajte..

Odgovor na objavo uporabnika
Ni velike razlike, 20.12.2021 ob 13:00

Človek je z 18 leti odrasel, 22 letnik je že moški, torej lahko je v zvezi z 29 letnico brez težav, 18 – 34 si mlad odrasel

z 18 leti si mogoče fizično odrastel, mentalno pa niti slučajno. razvoj možganov ki so odgovorni za dolgoročno načrtovanje in vzročno posledične zveze se zaključi nekje pri 23,24 letih, ne pri 18.

https://www.sinapsa.org/eSinapsa/clanki/154/Razvoj%20izvr%C5%A1ilnih%20funkcij%20pri%20otroku%20in%20mladostniku

22 letnik lahko s 30 letnico seksa. enakopravne veze med njima pa si ne predstavljam.

trenutno to najbolje vejo zavarovalnice in rent-a-car firme, ki niti slučajno 18 letniku ne bodo dale ne enakovrednega zavarovanja za avto, kaj šele, da bi sploh lahko najeli rent-a-car

Mene kap, da jo moj sin privleče k bajti. Ob prvi priliki mu bo podatknila otroka in bo konec njegove perspektivnosti.

Moski more bit starejsi ker je zal to res da so v mentalni razvitosti kar nekaj let za nami

Za mojo starost 30 je primerno okoli 37-40 za moj okus ,ostalo so zame otroci nezreli ker pac zal take generacije so.

Pri dekletih pa opazam da so vizualno za 30+,pa ceprav so se najstnice,hocejo biti odrasle itd ampak so na splosno v vecini ne vse seveda se zelo nezrele in otrocje

dejansko je isto pri fantih

generacije so vse slabse 🙂

Hja… odvisno kok je odrasel v glavi. Ampak načeloma se mi zdi to malo tako. Nista na isti točki življenja

No 15 let pozneje imava 2 otroka, hišo, on začenja s svojo firmo, jaz udobno službico, 400 eur kreditov za vratom, živimo lepo.

Začenjam pa opažat, da se je on po 35 polenil.

Jaz pa po 40 oživela.

mamica 22 letnega, 20.12.2021 ob 14:46

Mene kap, da jo moj sin privleče k bajti. Ob prvi priliki mu bo podatknila otroka in bo konec njegove perspektivnosti.

A tako si ti naredila?

Kako se pa to naredi? Mislim, podtakne otroka? Ti svojega poduči, kako je s temi stvarmi (no, morda je malo že pozno), pa bo.

Hahahahahaha, 21.12.2021 ob 13:41

A tako si ti naredila?

Itak, spet citiranje, nima veze.

Še to: izrazje? Privleče k bajti? Kaj pa vem, no.

Fant je pri 22. letih še mulc, dekle je pri 29. letih že skoraj odcvetela in ji že začne tiktakat biološka ura.

Poleg tega je fant še študent in je njegov glavni cilj, da diplomira in se zaposli.

Ne vem, težko gre to skupaj. Skratka 22. letni fant je še mulc, 29. letno dekle je že ženska.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close