KAJ MENITE O PARU 22 + 29
meni se zdi, da sta na zelo različnih položajih v življenju
ti že par let delaš, verjetno že gledaš na uro, kdaj bi zanosila, eksistenco že imaš porihtano
on pa šele študira, verjetno še par let o otroku niti razmišljal ne bi, če bi bilo po njegovem in ne po tvojem, preživljajo ga verjetno starši, zrelostno je še kar par let za tabo
za moje pojme zelo nekompatibila razlika… nisi pa napisala ničesar o tem, kaj on v tem trenutku misli in kako si vezo predstavlja.
za moje pojme veza med študentom in tridesetletnico ni glih najboljša. razlika v zrelosti je prevelika, posledično se ima eden v paru za bolj pomembnega in pričakuje, da bo on/ona tisti, ki bo dirigiral-a dinamiko v vezi
nope, no go.
če ne misliš vsaj 5 let vleči te veze in čakat, da bo tudi mentalno odrasel, raje beži
Ni velike razlike, 20.12.2021 ob 13:00
Človek je z 18 leti odrasel, 22 letnik je že moški, torej lahko je v zvezi z 29 letnico brez težav, 18 – 34 si mlad odrasel
z 18 leti si mogoče fizično odrastel, mentalno pa niti slučajno. razvoj možganov ki so odgovorni za dolgoročno načrtovanje in vzročno posledične zveze se zaključi nekje pri 23,24 letih, ne pri 18.
22 letnik lahko s 30 letnico seksa. enakopravne veze med njima pa si ne predstavljam.
trenutno to najbolje vejo zavarovalnice in rent-a-car firme, ki niti slučajno 18 letniku ne bodo dale ne enakovrednega zavarovanja za avto, kaj šele, da bi sploh lahko najeli rent-a-car
Moski more bit starejsi ker je zal to res da so v mentalni razvitosti kar nekaj let za nami
Za mojo starost 30 je primerno okoli 37-40 za moj okus ,ostalo so zame otroci nezreli ker pac zal take generacije so.
Pri dekletih pa opazam da so vizualno za 30+,pa ceprav so se najstnice,hocejo biti odrasle itd ampak so na splosno v vecini ne vse seveda se zelo nezrele in otrocje
dejansko je isto pri fantih
generacije so vse slabse 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.