Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj menite o denarju?

kaj menite o denarju?

Zadnje čase imam denarno stisko,ki jo zelo težko kontroliram.
Nimam nobenih pametnih idej kako bi lahko izvedel finančni načrt,ki bi mi pomagal kako se rešiti zelenih številk na t.r.
Je morda kdo ki ima kako dobro novico zame in mojo denarnico??????????

Če imaš zelene je ok, saj to je zelena veja, rdeče so bolj krizne!!!!!!!

Ideja je enostavna:
Povečuješ prilive in zmanjšuješ odlive. Kakšna excel tabela z dvema stolpcema tudi pomaga.

Jaz bi v bistvu mislim, da je cist brez veze da delas karksne koli tabele in izracune, ker tako ne bos imel nic vec denarja!!
Denarja imas toliko (mi vsi) kot ga trenutno rabimo… vem vem, ti bos sedaj rekel ” pa jaz rabim (in si zasluzim) vec denarja”, kar pa ni res… ce bi blo to res, bi ga tudi mel vec…
Ko si v “krizni” situaciji, se vedno vprasaj, zakaj je pa tole zdele dobr??? ker siguro je za nekaj dobr… In ponavadi sploh neves v cem je stos??? zakaj je to dobr?? AMPAK cez cas, ko bos dal to obdobje ces, se bos spomnil nazaj in se bos pomnil, JA VALDA… zdej pa vem zakaj je MOGLO bit tko…
SomeOne 😉

Za zelene številke sploh ni problema, če si mislil pa rdeče pa si poišči finančnega svetovalca. Skupaj naredita plan, čemu se lahko odrečeš, pa kje prišparaš, pa boš hitro na zeleni veji. Aja, pa nekaj tudi on kasira.

In tega fin.svetovalca boš mastno plačal, rdeče številke se bodo povečale,
prilivov pa od nikoder. Tudi svetovalca ne bo več blizu. :)))

Podobnih primerkov, verjemi, je ogromno. Ideje, kako iz tega, nimam. Vedi pa, da popolnoma razumem ta šit.
Če ti kaj pomaga: najprej zakrpaj raztrgano vrečo, nato pa poišči sveže viri financiranja :))
Men še ni ratal. Sam psssst! :)))

Tukaj je dobra novica zate. Ko te bo srečala pamet, se boš nehal srečevati z dolgovi in boš na računu dejansko imel dobiček.

Torej, kar ti rabiš je le pamet, drugo že očitno imaš.

jao!

veselo na delo, brez dela ni jela!!!

Pol pa zgin delat petra, ane?

ne znam delat, mislit pa še manj!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close