Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj kupiti otroku za prvi rojstni dan?

Kaj kupiti otroku za prvi rojstni dan?

Kaj kupiti za otrokov prvi rojstni dan? Imam nečaka, ki bo praznoval prvi rojstni dan, pa ne vem, kaj mu kupiti za darilo. Imate kakšno idejo?

Meni je bil zelo všeč tricikel- zelo uporabna stvar. Kakšna zvočna igračka.. jih je cel kup in tudi zelo poučne ( pametni kuža,tista knjigica od fisher price-a …)

Hi stranger,
Izkaži mu ljubezen, mamico pa vprašaj česar mu primanjkuje.

Lp

Pipi Maxa, ali zabavnega slončka (iz rilčka letijo metuljčki, on ap jih lovi z mrežico), velike lego kocke.

Ker v tem času shodijo, so zanimive igrače, ki jih vlečejo za sabo ali porivajo pred seboj. Na primer lesen voziček s pisanimi kockami, lesen vlak z vagoni in tovorom, plastična kosilnica, samokolnica, sploh, če se kaj razstavi, se vrtijo kolesa, premikajo gumbi …

iskreno mislim, da igracke pridejo v postev malo kasneje, takrat se jih bo res razveselil…
za 1 rojstni dan pa jaz mislim, da je fajn kaksne copatke- ala shooshoo (ce gre npr. v vrtec ali varstvo), mogoce plasticen kroznik, skodelico ali mogoce prvi pravi pribor (malo manjsa zlicka, vilcka).

Za fanta: karkoli s kolesi 🙂

Odvisno od prostora, ki ga imajo in ali imajo vrt. Ce imajo dovolj prostora, potem bi rekla kaksnen tovornjak, vlakec, ki vkljucuje kaj za vstavljati, preprostega za sestavljati… ce ne, so pa pri nasemu vedno vzgale knjige od zalozbe OKA. Imajo vse stopnje in zahtevnosti, tako da smo vedno nasli kaj lustnega.

kupila za eno leto pamperske in obesek (igračo) z njegovim imenom.
Mislim,da plenice najbolj potrebuje.Čez leto mu pa tako in tako sem ter tja kupujem igračke ali obleke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close