Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj kupiti možu za 40 let

kaj kupiti možu za 40 let

Ne vem kaj naj kupim možu za 40 let.
Rada bi mu podarila kakšen kupon za razvajanje v dvoje, mogoče za kakšno kopel ali pa za najem savne za 2.
Imate kakšno idejo kje je kaj takega ali na območju obale ali pa na območju Ljubljane, največ do Kamnika.

Imate še kakšno drugo idejo mogoče?
Kaj ste ve podarile svojim dragim za okroglo obletnico?

Kaj pa otroci (bolj majhni) posebej kaj kupijo in mu dajo?

Riskantno.
Savna, oz. kupon za razvajanje za dva, to že. Ampak, kaj pa če ne bo povabil tebe?

Naroč mu kurbo k ma večje joške pa bolj suha kot ti za cca 150 eur/ura. pa naroč mu jo za 4 ure (kao 40 let– usaka ura kao predstavla 10 let pa te fore)

100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bo vesel in zadovoljen in te bo mel še naprej ful rad

Ker se gibljem ( v službi ) pretežno v moški družbi naj ti takoj povem, da jih razna razvajanja v dvoje ( saune, masaže…………) sploh ne zanimajo. Pravzaprav jih boli k………….. za take stvari. Ker seks bo tako ali tako padel.

Raje mu podari nekaj po NJEGOVI želji in ne TVOJI.

Kaj sem mu podarila jaz? Tisto kar si je želel. To je cel pršut, kolo domačega sira, gomolj tartufa in tečaj potapljanja.

po tartufih je seks itak zagotovljen………………

Jaz kot tip bi rekel da mam rajš kurbo kot pršut.
Še bolj pa kakega trojčka 😀

Vem pa da bojo ženske vseeno raje kupovale razno razen kič in podobno, samo tistega ne kar majo desci najrajš 😀

saj je sam rekel, da si želi nekaj takega, da bova šla skupaj kam
sem tudi jaz hotela, da bi kaj drugega mu kupila
pa ni še nič povedal kaj si želi

Zeni ze nebi povedal da si zelim drugo.
Bi si jo, povedal ji pa nebi haha 😀

Moj je motorist in sem mu kupila navigacijo za motor. Vsekakor bi mu kupila kaj samo zanj in ne za vaju skupaj, saj je to njegov praznik.

Živi in pusti živeti

se strinjam s tem, saj zato sprašujem

Kupi si fino seksi “opravo” in mu jo primerno nastavi.

Plačala sem mu tečaj potapljanja. Ker sem vedela, da je to njegova dolgoletna želja. Absolutno nekaj samo zanj! Svojega pa poznaš ti, kaj mu paše.

Dobra ideja.
90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} drugih dobi kupon za partnersko oz. zakonsko svetovalnico.

Verjetno z eno 20 letnico v trijčku bo ziher zadovoljen.

Moj je letos praznoval 40 🙂 in si je zaželel superge salamon in majčko…tako da je to dobil…
… zraven pa je prejel doma izdelane kupončke za masažo, za oralca, ročno obdelavo in moj striptiz :)… in je imel možnost da jih izkoristi kadar se mu kaj od tega zahoče….

Dobro si se to spomnila s kupončki. Tale je res in.

Mojemu sem enkrat tudi podarila take kupončke, pa jim je rok potekel preden jih je vnovčil. 🙁

otrokom sem rekla, naj vsak na svoj list napiše zakaj se mu zdi da je njegov oči “najboljši”….
po alinejah so pisali – SUPER…
Nisem preverjala kaj bo šlo “v eter” – ko je bral je bil ves ganjen, solzan….v glavnem – zadetek v polno.
Včasih si ne znamo več povedat osnovnih stvari.

Sicer sva imela pa isto leto roj.dan in sva si kupila (dobila sva denar od nekaterih…) stezo za hojo, tek…ki jo že nekaj let zdaj uporabljava na polno…tudi fajn naložba.

Mojemu sem enkrat tudi podarila take kupončke, pa jim je rok potekel preden jih je vnovčil. :([/quote]

Očitno nisi pravemu podarila….. he he he

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close