Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj kupiti fantu/moškemu za rojstni dan

kaj kupiti fantu/moškemu za rojstni dan

Brat ima rojstni dan, mal čez 30.
Zanima me kaj kupiti moškemu, kakšno idejo.

Če bi bila ženska, kupim kakšen šal, včasih denarnico, kaj za tuširanje.

Denarnice ne rabi, jo je ravno zamenjal.
Ne vem, kakšne ideje prosim, kaj ve kupujete

kaj pa če bi ga vprašala česa si želi?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

najbolj neumna vprašanja so “kaj kupiti za darilo”…pa hudiča sami najbolj poznate osebo in veste kaj rabi..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Ne vem no, da imaš brata, pa ga niti toliko ne poznaš, kaj potrebuje ali si želi.

Moj brat bi npr. bil presrečen kakšnega dobrega viskija, konjaka, bona za masažo, za 30. smo mu kupli skok s padalom, parfuma, vstopnice za koncert, rafting,…

lahko mu naročiš striptizeto ali pa pjevaljku 🙂

To ja! Eno Radodajko mu zrihtaj. Ker imam občutek, da je pri teh letih še doma, brez babe.

Tudi jaz bi bila tvoj brat:)

Mi smo našemu sinu/bratu kupili par spodnjih gat in štunfov, dve majici, šal in trenirko.

Da se bo vsaj 1x na mesec preoblekel, ker si sam nič ne kupi. Vse zagoni za alko, za benz, za čike.

haha najhuje pa je ko moški od matke in sestre dobi spodnje gate za darilo. Od vseh stvari ki obstajajo na tem svetu glih gate! majko mila

moj brat bi bil navdušen nad vstopnicami za tekmo za njegov naj nogometni klub, al pa za kak res hud koncert…

Meni je super ideja Uniči ta dnevnik, še posebaj če je oseba kreativna ali pa polna otroškega duha. Prilagam link da si lahko pogledate 🙂 Se pa jo da v Feliksu in Mladinski knjigi kupit v slovenščini.

https://www.youtube.com/watch?v=IiX_vA-qK9g

Uro ali nalivno pero… Mene bol zanima kaj kupiti možu za 50 let. Uro ima, nalivnega peresa noče, denarnico ima, kovčka ni lepo podarjati saj izpade kot”spoki pa pejt”. Ma kdo kakšno idejo?

Cena bi bla od 100 do 1000€.

Taka darila so najboljša, doživetje, ne nekaj materialnega.

Ko bo moj toliko mu kupim letalsko kart nekam, zase seveda tudi.

Spečeš torto ali kakšno drugo pecivo.
Flaško vina, če ne živite skupaj mu lahko kupiš eno dobro salamo in kos dobrega sira.
Ročno uro, verižico z obeskom (če gre za okroglo obletnico), možu sem za 40. rojstni dan kupila zlato verižico in jo ima vedno obešeno).
Potem so tukaj še razni boni, vstopnice… Odvisno kako ste si blizu.
Jaz sem tudi bratu včasih kupila spodnje perilo, nogavice, kakšno srajco, pižamo (sem prej povprašala svakinjo). Zdaj možu tudi običajno kupim kaj za obleči, ker ima rojstni dan poleti par kratkih hlač in majc za na vrh.
Če je sladkosned, mu lahko kupiš eno veliko čokolado ali bonbonjero.
Če je ljubitelj cvetja oz. rastlin, mu lahko kupiš en lep kaktus.
Ali pa knjigo, če ga zanima kakšno posebno področje. No, nekaj možnosti sem ti naštela.

Ja kaj za tuširanje. Če je za ženske dobro, bo tudi old spice za moškega?

Mogoče kakšno uro:

https://store.zlatarnacelje.si/products.asp?art=ura&spol=2&con=5-83-20&lang=si

lp

moj prijatelj ima rojstni dan v ponedeljek in nevem kaj naj mu kupim saj se poznama par mesecev saj sva se spoznala pred par meseci in nevem kaj naj mu kupim ima kdo kakšen nasvet kaj naj kupim fantu za darilo

Parfum, darilni bon ( ne za masazo )

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close