Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj kupiti 8 letnemu fantu za rojstni dan

kaj kupiti 8 letnemu fantu za rojstni dan

Lepo prosim, če mi lahko pomagate. Sem povabljena na rojstni dan 8 letnega fanta, ki ga žal premalo vidim, da bi vedela kaj ga zanima in kaj mu je všeč. Kaj naj mu kupim? Sama še nimam tako velike otroke, da bi vedela kaj jih zanima.
Hvala za predloge.

Kupi mu kakšno majčko z kratkimi rokavi, kakšno malenkost…igračko,beležko….pisalo in kakšno čokolado..kaj pa hočeš druga?

Glasujem za ŽOGO, LOPARJE za badminton ali za v vodo, na plažo.., družabno igro-monopoli, tombola…

Mi smo imeli podobno dilemo pred 14 dnevi. Kupili smo kopalno brisačo z motivom avtomobila, plavalna očala in napihljivo žogo z loparčkom. V igri je bil tudi badminton.

knjigo GROZNI GAŠPER v Sparu

Moj osemletnik ne bi bil vesel teh stvari, žog, oblačil, loparjev. Zelo so si različni. Bil bi vesel kakšne dobre knjige, Lego kock. Definitivno pa bi zmagal tisti, ki bi mu zdaj prinesel nap. 20 Avtomoto lučk, to pomeni 40 sličic.

Pri nas je zažgal komplet za izkopavanje okostja dinozavra, Lego kocke, knjige, komplet za izdelavo robotka iz pločevinke.

Lego kocke so zakon!!!!

igrica ali kak dodatek za psp ali nintendo, verjetno ima tudi to 🙂

Zmaja za spuščati po zraku.

Naš bi bil vesel kar koli od Lega ali katero koli igračo od National geografic – star je sicer 7 let in je zadnjič dobil človeško lobanjo in je zakon 🙂
http://www.mimovrste.com/katalog/search.php?category_id=2070&q=national+geografic

Obleke pa moj ne smatra kot darilo 🙂

Jaz sem že parkrat kupila (različnim fantom od 6-12 let) ali komplet za izkopavanje dinozavrov, kosti, zlata (je od 7 € dalje) in je bil vedno zakon, čeprav je ogromno prahu potem, ko se to dela. Je za zunaj. Če imajo stanovanje ne priporočam. Pa legice so tudi vedno dobrodošle.

pri nas pa lego ni zakon… vodna pištola bi pa zdajle gotovo prav prišla… sicer pa kaj v zvezi z nogometom, tudi kakšen strip (miki muster), tudi grozni gašper ali nikec… sem pristaš cenejših, uporabnih stvari. kaj pa če vprašaš mamo tega otroka za namig?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close