Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kaj kupiti 10 letniku..

kaj kupiti 10 letniku..

Pozdravljeni,

tuhtam, kaj kupiti ta malemu nečaku za 10. rojstni dan, pa da ni predrago.
A so “carsi” še aktualni za desetletnika, ali je to za mlajše? Sem mislila kupit kakšno majčko ali jaknico cars.

Hvala za vaše ideje.

Po moje ni to več aktualno. Pa tudi za starost ni več primerno.

Moj je devet, pa bi mu bilo mimo. Zdajle je Bayblade, al kako se že napiše ful popularen.

Zdaj so mederne bayblade vrtavke (mogoče z areno), ali pa kakšno knjogo o odraščanju. Vem, da bi bil moj 10letnik tega vesel.

Sicer niso vsi 10-letniki enaki, ampak mojemu Carsi že nekaj časa niso aktualni. Zanimajo ga kakšne zgodovinske knjige (Egipt, piramide ipd), veliko sestavlja legice, zadnji teden tudi rubikovo kocko, če boš kupovala igrače, pa vprašaj v trgovini, kaj je zdaj in (pri nas beyblade).

Lp, M

Naš je star 9 in mu je to grozzznoooo otročje – še nogavic ali sp. hlač ne bi dal gor, kaj šele kakih majic ali jakn 🙂

Od likov bi naš nosil edino Barta Simspona 🙂
Al pa kaj takega http://www.hm.com/si/product/96141?article=96141-D

hvala vam za ideje!

no, saj se mi je zdelo, da so carsi že mimo… glede knjigic mislim, da ne bo vesel, ker je njemu branje muka.
rad ima računalniške igrice, kakšno sestavljanje, risanje… šport…

Trenutno je v tej starostni skupini popularno vse od: Beyblade, Phineas&Ferb, Ben10, Ninjago, pri nekaterih pa se vedno Yo Gi Oh

No, ce dete spada bolj v skupino tistih, ki nepodlega toliko carom zgoraj nastetega, pa morda rado prebira literaturo, potem je odlicna izbira obisk knjigarne Felix, kjer imajo kar dobro ponudbo ze prevedenih madinskih del in pooucnih knjig v slovenskem in tudi v tujih jezikih (angl. in nem.). Pri nas se vedno najbolj razveseli darilnega bona za nakup knjig! Z mozem sva zelo srecna, ker se nam doma ne kopicijo razne karte in razne vrtece nazobcane vrtavke, kot so Beybladei.

addict a ball

http://mala-biba.moja-kosarica.si/si/izdelek/158/addict-a-ball-velik/

pri nas je to top.

če je tvoj nečak, potem verjetno veš kaj so aktualne igrače za njega…in na podlagi tega se potem odločiš

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Moj je sicer 11, ampak nič od naštetega pred letom ne bi bilo za njega.
Želim reči, da so si različni. Moj rad bere, detektivke. Obožuje šport, torej kakšna žoga ali (na žalost) majica z znamko (Nike…).

Za koliko denarja? Ker “pa da ni predrago” je širok pojem.

ThinkFun igrico.
Rush hour recimo ali River crossing ali kakšno drugo iz serije. Simpatične miselne igrice za enega, niso predrage, pa vsekakor so igrača, ki ostane dolgo. Pri nas so aktualne že nekaj let, še priročno vrečko imajo zraven, tako da so zelo praktične tudi za vzeti s sabo na počitnice.
http://www.mimovrste.com/znamke/14557/thinkfun

najbolš da njegove starše kej pouprašaš,oni najbolj vedo 🙂

Mn se cars nezdijo preotročji za 10-letnika…
js bi mu kupla kkšne knjigice,alpa ja uni BeyBlade in areno,Majčko s kkšnim Simpsonom..:D
alpa kkšno igrico za na računalnik,dvd…Budilko z motivom nwm koga,allpa posteljnino z motivom nwm koga 😀 alpa nočno lučko…

Kaj pa sistem spojk Makedo s katerim ustvarja sam praktično karkoli. Sistem je dobil nagrado igrača leta v Ameriki lansko leto, dosti o njem pove že slogan “With Makedo lego looks positively limiting!” (se opravičujem, ampak mislim da težko poslovenim). Sam si naredi avto, hišo, raketo, …skratka karkoli, ko se naveliča, podre, škatle gredo stran, spojke pa mu ostanejo za kako drugo stvar. Je ful kreativna zadeva in sproža inovativno razmišljanje naših otrok, kar sicer naš sistem precej zatira…

info[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close