Kaj kuhati?
Čer!
Jaz sem pa nova tule in ko berem tele vaše poste, vas moram občudovat!!!
Sama sem nosečka, ki je na bolniški in ima kar naenkrat preveč časa, hrana mi tako ali tako nenormalno diši, pa še zadnji čas je, da se naučim malo bolje kuhati in da obogatim naš jedilnik.
Zato se priporočam za kakšne “recepte za telebane”.
Zato vas prosim za kak receptek, ki po vašem MORA biti na jedilniku, ali kaj se vam je jedlo in ste pripravljale, ko ste ve bile nosečke?
Že vnaprej vam 1000 hvala, pa tudi moj buši vam bo hvaležen:)))
Ja, Mimi 10000 Krat ti hvala, prejela tvoj mail. Mi pa res dela probleme priponka, ki je ni:)))) Te lahko lepo prosim za to datoteko? Se mi bodo dnevi skrajšali, pa še “mami” se mora kaj bolj konkretnega naučit kuhat. Sama sem iz družine, kjer je vedno lepo dišalo in smo imeli vsak dan kuhano kosilo, mojemu pa je bila do sedaj to izguba časa-saj, kaj boš kuhala 2 uri, potem pa v 5-ih minutah poješ, in to je to! Danes pa, ko ga presenečam, vidim, da mu je kar všeč. Občutek domačnosti in res…sreče, da kar se spravim delat…rata:)))
Si pa res pridna, te občudujem!
Že vnaprej ti HVALA!!!
Ni problema, priponke pa ni, ker je nisem pripela. Vedno najprej vprašam 🙂
Stališče tvojega moža mi je pa poznano, a sta z našim kaj v žlahti? Pa se z leti že omehčajo… Ko sem dobila svojo kuhinjo in trebušček, sem sama pri sebi rekla: kakšna mama pa bom, če ne bom znala iz glave in mimogrede pričarati enega dobrega biskvita? Tako sem začela zapisovati, primerjati recepte… In je nastalo, kar je nastalo. Z veseljem delim z vami.
Dobiš v naslednjih dneh. LP Mimi
Najbrž me boš imela za malo predrzno, Mimi, kajti tudi jaz bi te lepo prosila za tvojo zbirko. Prvič se oglašam tukaj, pa že fehtarim. Sem vas prišla obiskat iz sosednjega foruma “hujšanje” – vem, da se malo smešno sliši. Jaz do zdaj nisem veliko pozornosti posvečala pripravi hrane ( z izjemo peke slaščic, ki je moja strast in sredstvo sproščanja), med dieto pa sem dobila res veselje do kuharskega eksperimentiranja. Jutri mi montrajo steklokeramično ploščo in veselim se že svojih podvigov, pa tudi virtualnih srečanj z vami.
Lahko še jaz piskrček pristavim??
renata.steblaj@jatis.si
Forum je zaprt za komentiranje.