Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika KAJ KUHATE DANES

KAJ KUHATE DANES

Dober dan vsem! Kaj počnete danes, kaj kuhate? Jaz sem zamesila kruh, pravkar mi vzhaja, v pečici se že peče skutina pita, zelenjavo (radič) imam že ščiščen, fižol skuhan v hladilniku, jajca se kuhajo, sedaj naredim že rižoto (po starem) iz piščanca in kosilo je pripravljeno. Lepo se imejte,upam, da bo tudi pri vas kaj dobrega!

Rdeče zelje + naravni piščančji zrezki + krompir v oblicah.

Danes pasulj in čupavci, za večerjo pire krompir z zrezki.

Dober tek!

Svinjski zrezki v gobovi omaki, polenta, kuhana zelenjava, paradižnikova solata, pesina solata, pudingovo pecivo.

Danes je pa res tak dan za kuhanje. Pri nas se kuha goveja juha in peće jabolčna pita. Pa še telečji dunajci, pečen krompir in motovilec z jajci.

Pri nas imamo za predjed melonin karpačo. Za glavno jed pa dimljeni losos in pa prekuhan krompir z žafraniko. Slaica bo čokoladni “sufle” z banano. mmmm komaj čakamo

Gobova juha, goveji zrezki v omaki iz brusnic in korencka, kruhov cmok, radic v solati…

Riba, blitva in krompir.

Polnjeni jajcevci (zapeceni v pecici) in velika mesana solata, za sladico pa sadje. 😉

Nič ne kuham, me tašča razvaja…

jedla bova tandoori chicken in saag alo. Kuharske veščine povsem prepuščam partnetju…

Goveja juha, sv.kotleti v čebulni omaki, pomes frittes, praženo sladko zelje, motovilec v solati.

Sedaj pa na Bled:)

V vrečki sem dala začinjeno kračo od ovčke, zraven sem dala dva na pol prerezana krompirja, četrtino gomolja zelene, 1 korenček, 1 rdečo čebulo, 4 česnova zrna, 1 jabolko, žličko masla, še vejico rožmarina in dobro uro na 170 stopinj v pečico + zelena solata. Hitro, enostavno in zelo okusno.

brancin in krompir iz pečice in zadnja paradižnikova solata. Že diši!

Kurjo-goveja juha z rezanci, popečeni pišč.zrezki, pečen krompir v ponvi s papriko, čebulo in korenčkom, kitajsko zelje s fižolo, kava in pecivo.

Pečena kurja bedra in radič v solati.
Danes se mi ravno ne da preveč kuhat.

Danes sem skuhala tole:
http://www.mojirecepti.com/recept/piscancje-meso-s-pomaranco.html

Je bilo dobro, ampak sem dala malo preveč popra pa je peklo 😉

Zdejle se spravljam pa pečt piškotke.
http://www.mojirecepti.com/recept/bucni-piskoti.html

Goveja juha,meso iz juhe, pražen krompir,solata.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close