Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kaj kuhate danes?

Kaj kuhate danes?

Pri nas kuha mož, ker je doma na negi za dva malčka in so se odločili, da naredi krompirjev golaž in zeljno solato,…:)))to itak zmeraj kuhajo, ko so sami,….

Včeraj pa so naredili ohrovtovo juho s krompirjem in palačinke. Zelo pohvalno, saj je mož čisto anti za kuhanje,.. :)))))

Midva z možem imava še mesno – zelenjavno enolončnico(ostanek od včeraj), jutri bo pa fižolova juha pa palačinke.

Smo na “čistilni” dieti in bomo jedli juho iz bučk in solato iz cvetače, brokolija, kalčkov z malo mocarele in sončničnih semen.

Živi in pusti živeti

o đizs krajst Gretka, bog pomagaj, a je to hrana za kure in zajce?

Mi imamo ko-več (nekaj med kosilom in večerjo med 17 in 18 uro, ker smo šele takrat vsi doma) in ker danes gresta dedi in babi po otroke, bom imela čas, da po jamijevem receptu naredim sladko-kislo pišče v pečici, zraven basmati riž. Jutri bo bolj simpl, z otroki bomo pekli palačinke:)

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

Jah jaz sem kura, mož pa zajc 🙂

Živi in pusti živeti

Jah jaz sem kura, mož pa zajc :-)[/quote]

Hahah,..dobra,…:)))))

nč z nč-em za glavno in pa krompir brez krompirja za prilogo:-))

sladice pa itak ne bo!

Zjutraj sem vzela iz skrinje posodo z golažem, samo še odločit se moram, kaj bo zraven – makarončki ali polenta. Pa zelena solata.

bomo pri nas jedli telečjo juho z rezanci, teletino iz juhe, pražen krompir in zeljno solato. Za povrh pa jabolčno pito, ki jo je včeraj spekla babi.

Mi pa danes juho iz vrečke ;)) sami bolniki pa noben nč ne more :((

Špagete v paradižnikovi omaki in repincl.

Fižolova juha, palačinke.
Včeraj brokolijeva juha, ohrovtova potica.
Jutri nekaj s testeninami.

piščančja prsa v voku s papriko in porom ter skleda rdečega radiča, včeraj pa domači hamburgerji:-)

Jajčevci s paradižnikovo omako in sirom, za prilogo pražen krompir.

Ter radič v solati, s česnom.

Jah jaz sem kura, mož pa zajc :-)[/quote]

Hahah,..dobra,…:)))))[/quote]

Oooooooooooo, pri vaši hiši oba nosita jajca?

Hahah,..dobra,…:)))))[/quote]

Oooooooooooo, pri vaši hiši oba nosita jajca?[/quote]

Pa dobri ste no…………………

Pa naj dodam. Smo imeli kar sirovo omleto in neko home made vloženo zelenjavo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close